Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boni so UNICILI Slo turizem

Boni so UNICILI Slo turizem

Po tujih forumih se ze pise o teh bonih in kako,zaradi teh, so gostje po hotelih na meji s klosarji ali z opicami ki se ne znajo obnasat! Itak,da odsvetujejo obisk slovenije!
In omajo POPOLNOMA PRAV!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5390, 26.07.2021 ob 23:03

Po tujih forumih se ze pise o teh bonih in kako,zaradi teh, so gostje po hotelih na meji s klosarji ali z opicami ki se ne znajo obnasat! Itak,da odsvetujejo obisk slovenije!
In omajo POPOLNOMA PRAV!

Pač je Janez pozabil dat navodila, da se je treba obnašat, kot prideš v hotel in da se ne userješ na hodniku. Ni šans, da kadarkoli ponucam te bone. Na koncu mi bo še kdo očital, da smo “zastonjkarji”. Kar imejte svoje “bonbone”.

Bonov ne talajo zaradi raje…

Potem je pa najbolj smešno, da se usrano slovensko govedo pritužuje nad državljani naših bivših Jugoslovanskih republik. Paradoksalno.

Medtem, ko vsi izobraženci iz Ljubljane nimajo proti našim bivšim sodržavljanom z juga. Ampak izobraženci pač niso na nivoju bednih praznovernih kmetavzarjev za katere je znanost poslušanje o letečih angelcih v cerkvah. Ravno tisti, ki so nekaj manj so nestrpni in ksenofobični.

Se vsako leto na hrvaskem sem imela za 60 eur/noc lepsi in bolj polni apartma kot v sloveniji za 150 eur.

Tukaj ni bilo ene džezve za kavo skuhat in niti ene  kuhalnice…to se mi se ni zgodilo.

Daj link od tam kjer se govori.

Avtor, v kateri tujini se to govori?

Naj ugibam: fovšija te žre?

da, sem opazil nekaj goved tvoje baže ☺

Se mi zdi da linka kar ne bo.

Mi doma s eukvarjamo s turizmom. Majhen druzinski hotel.

Pred par dnevi so nas klicali stalni gostje iz Italije in vprasali ce mi sprejemamo bone. Sem jih zacudeno vprpasala zakaj to vprasanje (samo Slo drzavljani imajo te bone) in so mi odgovorili, da so slisali kaksna je sedaj  (zelo slaba) struktura turistov v Sloveniji,ravno zaradi teh bonov. Ko sem jim ordgovorila,da jih sprejemamo ,so lepo rekli,da gredo raje na Hrvasko.

Boni SO pokvarili ugled Slo turizma in to je DEJSTVO!

Aha, linka ni, dobimo pa še zgodbic 😀

Galeb873, 29.07.2021 ob 20:56

Mi doma s eukvarjamo s turizmom. Majhen druzinski hotel.

Pred par dnevi so nas klicali stalni gostje iz Italije in vprasali ce mi sprejemamo bone. Sem jih zacudeno vprpasala zakaj to vprasanje (samo Slo drzavljani imajo te bone) in so mi odgovorili, da so slisali kaksna je sedaj  (zelo slaba) struktura turistov v Sloveniji,ravno zaradi teh bonov. Ko sem jim ordgovorila,da jih sprejemamo ,so lepo rekli,da gredo raje na Hrvasko.

Boni SO pokvarili ugled Slo turizma in to je DEJSTVO!

Pri nas isto. Vsi smo na istem.

Nic tujcev.

Seveda ja, 29.07.2021 ob 21:19

Aha, linka ni, dobimo pa še zgodbic 😀

Res je, pojdi v Portorož na plažo in ti bo vse jasno. Nobenih linkov in zgodbic ni potrebno, dovolj je, da se sprehodiš po plaži.

A ni lepo, da je Janez z boni omogočil vrtoglavo rast žlamping turizma?… Če že ni za glamping?

IN zakaj nisi rekla da ne?

Še kar nobenih linkov 🙂

Ne bit pol tak klošar pa opica, če o teb že po tujini pišejo al kako

quote:

In omajo POPOLNOMA PRAV!

9735’9759749p759759’347905934789’57’94787349’789’7843’9778

Ne bit pol tak klošar pa opica, če o teb že po tujini pišejo al kako

Ni ni, 29.07.2021 ob 22:33

Še kar nobenih linkov 🙂

BTDT je očitno jezen, ker spada med socjalkarje, in so mu boni največje darilo, ki mu je padlo iz neba, da si lahko tako privošči počitnice.

Samo res, kup nekih zgodbic, nobenega linka, nobenega odgovora v kateri tujini naj bi o tem razpravljali. Namreč živim v Avstriji, tu se nikomur ne sanja o kakih bonih v Sloveniji. Kolega živi v Italiji, še par drugih kolegov drugje po Evropi, nikjer nobenih razprav o tem, ker avtor natolcuje.

Mogoče je avtor kak joint skadil pa se mu  zdaj malce suklja pa piše pravljice pod veči niki.

HE HE HE HE , družinska hotelirja, naredite si reklamo in polinkajta na svoj hotel, midva z ženo še nisva nič koristila pa bi prišla midva da ne boste propadli zaradi bonov, toliko pa smo solidarni da vam bomo pomagali….

kokoši, 27.07.2021 ob 06:18

Potem je pa najbolj smešno, da se usrano slovensko govedo pritužuje nad državljani naših bivših Jugoslovanskih republik. Paradoksalno.

Medtem, ko vsi izobraženci iz Ljubljane nimajo proti našim bivšim sodržavljanom z juga. Ampak izobraženci pač niso na nivoju bednih praznovernih kmetavzarjev za katere je znanost poslušanje o letečih angelcih v cerkvah. Ravno tisti, ki so nekaj manj so nestrpni in ksenofobični.

Hi hi, to je pa res.

Sem koristila bone v hotelu s  4 *. Tam so bili Slovenci z boni in tujci. Hrana odlična. Vse so sprejeli enako, prijazni, red v jedilnici in na hodnikih. Ne vem zakaj bi koga boni motili.

https://www.regionalobala.si/novica/turisticni-delavec-z-obale-navelican-vavcer-turistov-njihova-kultura-je-na-nuli-drzava-z-boni-ni-nar

Motijo predvsem tiste kateri nam zelijo slabo in zelijo Slovencem inSloveniji samo najslabse

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close