Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko si misliš “Kaj hudiča?!”

Ko si misliš “Kaj hudiča?!”

No pa da spet odprem velikokrat prežvečeno temo…

Stara sem nekaj čez 30 in približno deset let nazaj sem spoznala tipa, s katerim sva do zdaj prijateljevala ampak se je med nama vedno čutila neka kemija. skozi leta je bilo velikokrat tako, da je bodisi on hotel biti z mano, ali obratno vendar do tega nikoli ni prišlo. Pred kratkim sva se spet začela bolj intenzivno družiti, potem pa se je prvič po vseh teh letih zgodil prvi poljub. Nič mi ni bilo jasno, in sem ga tudi vprašala kaj zdaj vse skupaj to pomeni. odgovoril je, da mi je jasno pokazal kam ta najin odnos vodi. stvar je taka, da pri nas v družini nismo bili nikoli navajeni kar naprej nekega objemanja in takih stvari. on bi pa to očitno lahko počel vedno in povsod. enostavno pa če si si še tako všeč se mi ne zdi prav, da se že po prvem takem slučaju kar naprej “obešaš” po nasprotnem spolu (razen če ti je to pač cilj in hočeš kar takoj seksat :D). Saj se človek sčasoma navadi na vse pozornosti, sploh če je dlje časa samski, a po mojem mnenju to ne gre kar tako in kar takoj. sem celo dobila očitek, da mi je nerodno in da nisva čustveno kompatibilna. sem mu raje kar rekla, da zaključiva zgodbo še preden se je sploh začela, ker mislim, da je škoda časa za prepričevanje v svoj prav.

kako bi vi ravnali v tej situaciji?

Prav si ravnala. Nisi ustvarjena za moško zvezo.

Sicer pa spet en beden poizkus dviga ogledov. Ej med.over, kar ste zajebali, ste pač zajebali. Poti nazaj ni, pa če se še tako trudite.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9092, 26.07.2021 ob 20:54

Prav si ravnala. Nisi ustvarjena za moško zvezo.

Sicer pa spet en beden poizkus dviga ogledov. Ej med.over, kar ste zajebali, ste pač zajebali. Poti nazaj ni, pa če se še tako trudite.

Res je.

Tud zgodbice zvenijo samo se obupano.

na ta forum res. Nekje točno zavohaš fake, edino ko delamo krivico tistim, ki bi res radi nasvet pa ga kar določimo, da je izmišljena zgodba.

Ja valjda. Pri 30 + bo še dosti šans za “kemijo” heheheheh

To obešanje se počasi preneha, ti boš pa vrgla tipa ki ti je ok stran. Mehhh…. veš kaj? Punce danes ste tako razvajane da vaš še mini kožno znamenje na čelu zmoti!! Potem se pa zbudite pri 35 + in s prvim naredite otroka, ločitev, otrok bogi, kreg, otrok bogi…itd. drugače mu lahko poveš da ti ne paše ane 😀

ni izmišljeno in ni “beden poskus dviga ogledov”. samo zanimal me je pogled na to, kako si lahko že kr takoj označen za čustveno nekompatibilnega samo na podlagi tega, ker se pač po prvem poljubu z nekom ne “mečeš” po tipu v stilu nonstop objemanja in lupčkanja. sej ima vsak to rad v meji normale, ne pa da te človek s tem dobesedno duši… in potem si obsojen da tega nočeš in si čustveno nekompatibilen.

benti, mogoče ni izmišljeno ampak v primerjavi s prejšno sceno res vse kar je napisano tukaj dobesdno bedno zgleda. Kot, da so prišli ljudje iz drugega sveta na to sceno.

Drugač pa avtor/ica, ženska, ki se ne zna mazit in pazit ima zelo malo ženstvenosti v seb, pa tud, če zgleda kot sex bomba. No, če bi bila preričana, da je tipo taprav se bi prepustila njegovim navalom nežnosti na tebe in ga ukrotila tako, da mu bi predlagala kakšen skrit kotiček, kjer se bi zalizala. je treba čutit utrip partnerja v vezi., da ukrotiš s stilom njegovo strast. Vse se da, če se hoče, al pa odklop, če ne gre.

Jaz sem tudi iz “nefizične” familije – dotikanje mi je kar tuje. Presodi koliko ti je neprijetno – če se že 10L družita in je vredu dečko s katerim bi želela kaj imeti, si daj npr. 1mesec, da se navadiš na njegov način. Je pa zelo zoprno na začetku in lahko bo narobe razumel, da ni problem v tvoji nezainteresiranosti ali nenaklonjenosti ampak samo nenavajenosti tovrstnega izražanja.

Če ti pa ni do njega, pa bodi poštena tako do njega kot do sebe in se ne izgovarjaj na dotikanje. Saj, če te pozna že desetletje, ve da nisi navajena šlatanja in se moraš “privaditi” postopoma (ne čez noč in ne čez desetletje).

“kako bi vi ravnali v tej situaciji?”

Uživala, dokler traja 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close