Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek a je to prav?

a je to prav?

da moji vnuki klicejo moje starse dedi in oma. Tega tudi ne razumem. Kako pa vasi vnuki klicejo vase starse? Viele danke za odgovore.

Opa und oma naturlich.

Moji otroci so stare starse vedno klicali po imenu. To se mi ne zdi nic cudnega.

Iskreno povedan. Malo me zaboli, ko ju cujem kako kliceta moje starse. Ni mi vseeno. To se te dotakne.

otroci kličejo družinske člane tako kot ste jih naučili. Tisti, ki jih je naučil takkega klicanja vam lahko razloži . Sicer pa, kaj koga briga kako se koga kliče, če je tako klicanim osebam to prav.

Najini vnuki nas kličejo  z babi in dede, na drugi strani sta druga dva stara starša izrazila željo, da se ju kliče mama in ata.

Starši vnukov pa so ati in mami/ če pa kaj hoče kateri od njih, pa tudi oči uporabi- zelo, zelo redko/.

Kaj pa bi? Pradedek in prababica?

Imas popolnoma prav. Zivimo v casih, ko je celi svet obrnjen na glavo. Nihce vec nikogar ne pozdravi. Mladina tika statejse ljudi. In tako dalje. Treba se je sprijaznit, da sta jih starsa tako naucila. Ni druge.

Glede na to kako sta zategla, se bojim, da se preden umreta postaneta prapradedek in prapraoma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close