Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako na Huawei lahko naložim aplikacijo Zvem?

Kako na Huawei lahko naložim aplikacijo Zvem?

Imam Huawei telefon brez Google play stor-a. Ali obstaja kaka možnost, da prenesem Zvem mobilno aplikacijo za potrdilo s QR kodo? Hvala.

Potrdilo si lahko shraniš tudi na računalniku in ga pol preneseš še na telefon.

Kako si lahko brez Google Playa?

Zakaj sploh še kupujete ta huaweii jajca?????? Ste nori al kaj????

Najprej moraš na upravno enoto urediti smspass in dobit gesla, nato stvar deluje. Bret tega ne bo šlo.

Imam vse urejeno, sigenco, lahko grem na zvem. Prenesla sem že kodo na možev telefon. Zanima me samo, kako zadevo spraviti na Huawei.

Verjetno rabiš samo potrdilo? Potegneš ga dol na računalniku in si ga prek maila pošlješ na telefon.

Sama dostopam kar preko spletne strani (https://ezdrav.si/storitve/zvem/) in ne preko aplikacije. Tam dobim vsa potrebna potrdila zase in otroke.

V veliko pomoč pri nastavitvi določenih drugih aplikacij so bili v trgovini kjer sem kupila telefon. Imajo še največ izkušen kaj se da nastavi in kaj ne.

Dobro so vas fašisti zdresirali.

Kaj pa zdrava pamet, pa te stvari ?

A to vam bodo fašisti po novem tudi dali preko neta ?

Enako kot na Samsunga.

Huawei od poletja 2019 ne podpira več googlovih storitev, kar pomeni, da si na huawei telefon ne moreš več naložit googlovih aplikacij, med drugim tudi google play ne. Če je Zvem dostopen samo v google play trgovini, potem si ga (legalno) ne moreš naložit na svoj telefon. To naj bo tvoj odgovor, ko te bodo vprašali, zakaj nimaš potrdila ali aplikacije. Če pa bodo pametovali, pa naj ti gospodje sami shekajo ali kako drugače pokažejo, kako se potemtakem naloži aplikacija.

Si preverila v appgallery? To je huawejeva varianta google play store. Tam je dostopnih že večina aplikacij, ki jih ima google play.

Večinski lastnik Huaweia naj bi bila kitajska vlada. Razvijajo svoj operacijski sistem, ki je neodvisen od Google Androida.

Lepo jim piši na podpora@ezdrav.si

in prosi naj ti pošljejo .apk datoteko – kar je instalacijska datoteka za android programe. Preneseš na telefon, sprožiš… pa bo instalirano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close