Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere restavracije jemljejo nove bone?

Katere restavracije jemljejo nove bone?

Je morda kdo unovčil nove turistične bone v restavraciji oziroma ve, katere restavracije jih jemljejo? Po mojih izkušnjah jih na obali, v Ljubljani in na Gorenjskem skoraj nikjer ne vzamejo …

Morda lahko zraven napišete še ideje, kako jih nameravate porabiti. Mi smo učbenike kupili že junija, ko se še ni vedelo, da se bo dalo bone porabiti v ta namen, dopustovati tudi ne nameravamo v Sloveniji, zato smo za 100 evrov že nakupili knjig, ampak to je šele en bon.

Interspar restavracija jemlje, po koliko?

Tukaj je nekaj za Koper: https://www.regionalobala.si/novica/pri-katerih-obalnih-gostincih-se-bo-jedlo-za-bone-in-pod-kaksnimi-pogoji-nekateri-so-dolocili-minima

Pri Crnem Petru vem da jemljejo.

Skoraj nikjer!

Prevec komplikacij, da ti bodo trije prisli z boni.

Odgovor na objavo uporabnika
Nikjer, 25.07.2021 ob 12:35

Skoraj nikjer!

Teslo.si

Hvala lepa za res izdatno pomoč.

Slišala sem, da ima Jezeršek neke pakete na bone – verjetno pa niso poceni.

Za restavracije ne vem, sicer pa lahko bone izkoristiš tudi za Kolosej, Woop, za nihalko na Veliko planino, za Ljubljanski grad, različne prireditve, ni da ni.

Gostilna pri Ančki v Šenčurju jih jemlje.

Preverjeno, 25.07.2021 ob 16:29

Gostilna pri Ančki v Šenčurju jih jemlje.

U, super, hvala za informacijo, torej bomo šli na štruklje 🙂

Pa terme 3000.karta za bazen +kosilo.

Sedaj je ta tema med zadetki, ko iščeš ponudbo restavracij, kjer se da jesti na nove bone 😉 Očitno je sicer, da gostincev ti ne zanimajo preveč.

Jih ja pa na osebo navadno kosilo z juho pride 26 eur. Drugačen meni kot za ostale goste…

Mike671, 23.08.2021 ob 16:07

Jih ja pa na osebo navadno kosilo z juho pride 26 eur. Drugačen meni kot za ostale goste…

Velja za Ančko

Predlagam restavracijo Mladinska knjiga – Konzorcij, Slovenska cesta 29 v Ljubljani. Ogromen izbira domače in tuje duhovne hrane. Za vse okuse.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close