Najstnik noče južnjakinje
Sin, domace gore list, skoraj polnoleten, mi zadnjic rece, da pa on ze ne bo imel juznjakinje, ker so tako drugacne. Sicer je uporabil drug izraz, ampak, bom vljudna.
Mene pa zanima ali je sploh se dovolj Slovenk ali bo na koncu prisiljen vzeti kako zarutano.
Kako ste pa sprejeli snahe z juga? Vse nalispane z dolgimi nohti in 100 kom zlahte?
Gospa, jaz sem že starejša, ampak vseeno. Ne posplošujte, nimam ne dolgih umetnih, kričečih nohtov, niti ne gre za drugo skrajnost, “zarutanost”. Z žlahto sploh ni treba imet ne vem koliko opravkov, pač odvisno od dane situacije. Si pa želim, da vaš nestrpen “sine”(od kod se je je navzel?!) južnjakinje ne dobi, čeprav, kako že gre tisti rek o zarečenem kruhu? 😉
Zupio, 24.07.2021 ob 16:23
Sin, domace gore list, skoraj polnoleten, mi zadnjic rece, da pa on ze ne bo imel juznjakinje, ker so tako drugacne. Sicer je uporabil drug izraz, ampak, bom vljudna.
Mene pa zanima ali je sploh se dovolj Slovenk ali bo na koncu prisiljen vzeti kako zarutano.
Kako ste pa sprejeli snahe z juga? Vse nalispane z dolgimi nohti in 100 kom zlahte?
Kako poudarjaš avtorica, sin, naše gore list….
T? i ne maraš da pripelje južnjakinjo. TI ne maraš tega, ne toliko sin. Kaj pa, če bo srečen z južnjakinjo? Kaj boš potem? Šla k sosedom jokcat??
V mojo bajto bo prišla tista, ki bo dobra z mojim sinom.
Ker pa jaz v nasprotju z nekaterimi gledam tri korake naprej, me bo težko peljala nekam. Nisam ja od juče.
Sicer pa ni problema, bo šel pa živet k njim. Haha. Si predstavljam, koliko časa…
Če mu bo pa tam fajn, pa toliko bolje. Itak bo to njegovo življenje.
Moje življenje je pa moje. Denar tudi.
Zupio, 24.07.2021 ob 18:25
V mojo bajto bo prišla tista, ki bo dobra z mojim sinom.
Ker pa jaz v nasprotju z nekaterimi gledam tri korake naprej, me bo težko peljala nekam. Nisam ja od juče.
Sicer pa ni problema, bo šel pa živet k njim. Haha. Si predstavljam, koliko časa…
Če mu bo pa tam fajn, pa toliko bolje. Itak bo to njegovo življenje.
Moje življenje je pa moje. Denar tudi.
Tista, ki pa ne bo dobra z vašim sinkom pa se lahko pripravi na pekel.
Tvoj sin ima odpor do južnjakov zaradi slabe vzgoje. Tudi niso vse južnjakinje zarutane (niso vse muslimanke), še manj so vse našminkane in z dolgimi nohti.
Poznam eno Slovenko, ki se je poročila z južnjakom, ker je z njim zanosila. Še vedno zviška gleda na vse, kar je južneje od Kolpe in jih smatra za manjvredne, neumne in nerazgledane.
malo Slovenka, malo Bosanka., 24.07.2021 ob 17:03
Gospa, jaz sem že starejša, ampak vseeno. Ne posplošujte, nimam ne dolgih umetnih, kričečih nohtov, niti ne gre za drugo skrajnost, “zarutanost”. Z žlahto sploh ni treba imet ne vem koliko opravkov, pač odvisno od dane situacije. Si pa želim, da vaš nestrpen “sine”(od kod se je je navzel?!) južnjakinje ne dobi, čeprav, kako že gre tisti rek o zarečenem kruhu? 😉
Dobro povedano.
Forum je zaprt za komentiranje.