Irena mi je pobegnila
Zadnjič nam je pobegnila krava Irena. Iskali smo jo po celem naselju, se policaji so nam pridržali luč, da smo videli v temi, da bi nam jo pomagali iskat ah kje. Ampak je nismo našli kar ugreznila se je v zemljo.
In zadnjič grem na sprehod s psom in vidim pri zadnji hiši v naselju isto kravo Irenco kot smo jo imeli mi. Šel sem do gospoda Boruta in rekel, če ni to naša krava Irena. In mi je odgovoril, da ni, ker so jo kupili včeraj. Pa še čudno mi je bilo, da je bila njena identifikacijska številka pobarvana. Drugače je bila ista, ker na hrbtni strani je imela 4 pike in ta je imela isto.
Je kakšna možnost, da dokažem, da je krava Irena moja?
Irencakjesi, 23.07.2021 ob 20:08
Zadnjič nam je pobegnila krava Irena. Iskali smo jo po celem naselju, se policaji so nam pridržali luč, da smo videli v temi, da bi nam jo pomagali iskat ah kje. Ampak je nismo našli kar ugreznila se je v zemljo.
In zadnjič grem na sprehod s psom in vidim pri zadnji hiši v naselju isto kravo Irenco kot smo jo imeli mi. Šel sem do gospoda Boruta in rekel, če ni to naša krava Irena. In mi je odgovoril, da ni, ker so jo kupili včeraj. Pa še čudno mi je bilo, da je bila njena identifikacijska številka pobarvana. Drugače je bila ista, ker na hrbtni strani je imela 4 pike in ta je imela isto.
Je kakšna možnost, da dokažem, da je krava Irena moja?
Če se ne veš, je bila tista krava pri Borutu klon od tvoje krave Irene.
Boš svojo kravo Ireno moral še naprej iskati.
Pa veliko sreče ti zelim??️
???
Si me prav nasmejal z duhovito zgodbico???????
Jaz mislim, da je krava od tebe pobegnila, ker se te boji saj si psihično bolan. Saj si revček, veš.
Upam pa, da res nimaš krav, saj si jih pripravljen oziroma zmožen tudi poseksat??????
Resno, vzemi si čas, stopi do osebnega zdravnika, da ti napiše napotnico za psihiatra.
Forum je zaprt za komentiranje.