Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naj vztrajam

Naj vztrajam

Mene pa zanima, če bi se odločile za razhod ali bi vztrajale?

Namreč zadnje čase se vidiva s fantom zelo redko. Sploh od kar sva večinoma doma. Je res, da sva oddaljena okoli 100 km. Delava preko študenta vsak v svojem kraju, cez vikend je pa zmeraj neki, a je kakšen rojstni dan ali grem z svojo družbo kam, včasih preprosto ni časa itd. Zdaj ima veliko dela s pisanjem diplome. Zaenkrat še ne poznam njegovih, on moje starše pozna. Me je sicer že povabil, da bi jih spoznala ampak preprosto zaenkrat nimam še te želje, eden od teh razlogov je tudi moja sramežljivost itd. Velikokrat se sprašujem a je to sploh to? Se sploh splača vztrajat? A me ima zgolj zaradi tega, da ni “sam”?

Ta teden naj bi šli na morje z njegovimi kolegi, teh se ne poznam. Tako, da se sploh odločam a naj grem zraven a naj ga kar pustim, da gre sam?

Poslusi. To kar si napisala ne zgleda da ma on tebe, da ni sam.

Ampak mas ti njega da nisi sama.

Lepo pojd na morje in bos najbolj vedla a ti je lepo z njim ali ne.

Ne kr neki na silo.

Premal se vidita da bi lahko hormone drzala na visku.

Zato pojd pa bos vidla kak cutis.

Srecno

Nekam medlo si napisala vse skupaj za kraševko. 😉

Po mojem točno veš kaj bi rada, kaj v odnosu pogrešaš, česa si želiš. Prevprašaj se, bodi iskrena s sabo in potem mu povej to. Ne sam čakat, kaj bo on naredil.

Ker kot jaz berem… on je aktiven, te tudi povabi, ti se malo umakneš, razmisliš in se bojiš, da bi se narobe odločila.

Se bojiš spoznavanja novih ljudi in ti ni do druženja z njimi na splošno ali zato, ker so starši in prijatelji tesno povezani prav z njim?

Če si sramežljiva, ker imaš nizko samozavest ali razmišljaš, da nisi dovolj dobra za druge, te bo to, da greš na morje in se družiš, okrepilo, ker boš imela priložnost izkusiti, da nimaš prav in da si dost ok.

Če si sramežljiva, ker te ljudje motijo na splošno in imaš občutek, da se ne boš mogla nikamor odmakniti v samoto, ko bi to rabila, se pomeni z njim o tem.

Povej mu tudi, da bi rada, da bi vidva šla sama nekam skupaj, brez ostalih ljudi, če si tega želiš.

Ti sama najbolj veš koliko ti paše njegova bližina, koliko se ujameta, kako ti paše njegova družba.

Si jezna nanj, ker imaš občutek, da se premalo zanima zate ali da se premalo zavzema za vajin čas?

Diploma tudi terja svoj čas in fokus, po mojem ni izgovor.

Priznaj, grabi te panika, ker moraš po letu zabubljenosti v svoji coni udobja na morje z neznanci, ki jim boš morala dokazati, da si vredna njihovega kolega. Kar pogumno punca, če s fantom res nista za skupaj mogoče med kolegi najdeš pravega!

Odgovor na objavo uporabnika
Pepelkaizkraskeplanote, 23.07.2021 ob 17:27

Mene pa zanima, če bi se odločile za razhod ali bi vztrajale?

Namreč zadnje čase se vidiva s fantom zelo redko. Sploh od kar sva večinoma doma. Je res, da sva oddaljena okoli 100 km. Delava preko študenta vsak v svojem kraju, cez vikend je pa zmeraj neki, a je kakšen rojstni dan ali grem z svojo družbo kam, včasih preprosto ni časa itd. Zdaj ima veliko dela s pisanjem diplome. Zaenkrat še ne poznam njegovih, on moje starše pozna. Me je sicer že povabil, da bi jih spoznala ampak preprosto zaenkrat nimam še te želje, eden od teh razlogov je tudi moja sramežljivost itd. Velikokrat se sprašujem a je to sploh to? Se sploh splača vztrajat? A me ima zgolj zaradi tega, da ni “sam”?

Ta teden naj bi šli na morje z njegovimi kolegi, teh se ne poznam. Tako, da se sploh odločam a naj grem zraven a naj ga kar pustim, da gre sam?

Če iščeš odgovore na tem forumu, ti mora bit pa res hudo. Zakaj vam mora morje odločati o vaših vezah??!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close