Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Če so nosečnice tako nepotrpežljive, zakaj so sploh noseče?!

Če so nosečnice tako nepotrpežljive, zakaj so sploh noseče?!

Imam nosečo ženo, non stop sopiha kot parna lokomotiva, pa da ji je vroče, pa da jo križ boli, pa da jo trebuh boli, je neprespana itd. Zakaj je potem v naravi tako, da je noseča ženska, ki tega ne more potrpežljivo prenesti?! Če bi bili noseči moški, bi to precej lažje prenašali…

Tako bedarijo lahko izustijo samo moski 🙂

V enem slovenskem filmu je bila izjava, da če bi mogli moški rojevat otroke, da bi svet propadu.

Resnica je, da ti tvoje ženičke ne prenašaš več. Dam vama še eno leto po rojstvu nesrečneža. Potem pa veselo naprej. Ti ga serješ drugje že zdaj. Pa kaj vraga si je šel oplodit. Saj ne moreš reči, da te je vse minilo v zvezi z njo šele zadnja dva meseca.

Včasih se niso nič pritoževale, odkar se je začel ta preklet feminizem jim je pa vse odveč pa za vsako reč jamrajo

Včasih so bile mlajše noseče, pa več otrok so imele.

Moški se pritožujejo in mislijo, da je nosečnost zelo lahka. Ženska seveda jambra, zato ker jo boli. Me zanima, kako bi bilo moškim, če bi jih kdo na vsake toliko časa brcal po trebuhu.

Odgovor na objavo uporabnika
eh ja, 23.07.2021 ob 20:23

Včasih se niso nič pritoževale, odkar se je začel ta preklet feminizem jim je pa vse odveč pa za vsako reč jamrajo

Kreten. Včasih so umirale pri porodih. Me zanima kok bi bil ti presran ko bi mogu it rodit. Vrjetn je res, da če bi moški mogl rojevat, da bi svet propadu.

??????????0 Saj pol trpimo ostale ???????0Kaj sè tì sekiraš?‍♀️??

Po 15 so jih imele, imate enega no, pa kot da rojevate 105

Sicer pa ginekolog

Bolj bi rabile psihiatra kot kaj drugega! Namesto v porodnišnico na psihiatrijo!

Nekdo415, 24.07.2021 ob 21:47

Moški se pritožujejo in mislijo, da je nosečnost zelo lahka. Ženska seveda jambra, zato ker jo boli. Me zanima, kako bi bilo moškim, če bi jih kdo na vsake toliko časa brcal po trebuhu.

jambra ? pa ne me jebat, kako glupo si, niti ene lepe slovenske popačenke ne znaš napisati prav !

Jamrati je jammern v nemščini, ne pa jambrati, babše glupo

Nekatere nosečnice so izjemno agresivne in nesramne, seveda za vse krivijo hormone. Jaz sem svoji rekel, da bom šel na socialo in k psihiatru in ji bodo vzeli otroke če ne bo nehala. Je bil potem hitro mir. Treba udarit po mizi!

Ležijo cel dan, gredo se kraljice, potem pa v zahvalo še zmerjajo in pretepajo može. Sosed je to rešil tako – za prvega je ostala brez dveh zob, za drugega brez še dveh, za tretjega še brez dveh. Pa jo zgleda nič ne izuči…

Noseča je iz principa, ker imajo kolegice otroke ali pa so noseče.  Pol pa otroke tako drugam tišijo. Sam nekaj ti povem, da boš z njo en veliki revež. Če ne drugje te bo udarila po preživnini in stikih. Pa srečno…

banda lena, 25.07.2021 ob 09:29

Ležijo cel dan, gredo se kraljice, potem pa v zahvalo še zmerjajo in pretepajo može. Sosed je to rešil tako – za prvega je ostala brez dveh zob, za drugega brez še dveh, za tretjega še brez dveh. Pa jo zgleda nič ne izuči…

Res je, že po prvem udarcu bi ga morala zapustiti…

Ko sem bil jaz mlad – ženska je bila doma, mož je delal. In ni nobena tako jamrala kot danes, ko je vse razvajeno. Bi nagonil vse za 1 leto v armijo, kot to delajo v Izraelu.

Temu se reče nosečniška psihoza…pošlji jo takoj k psihiatru. Če boš imel potrdilo, da je nora, se lahko ločiš brez da bi ji moral kaj dati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close