Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam gre denar za zdravstvo

Kam gre denar za zdravstvo

V Mavricijus.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40926, 23.07.2021 ob 14:43

V Mavricijus.

na Mavricijus na Mavricijus na Mavricijus

Aja, pa še v žepe politikov. Neumno vprašanje! Super deželca za kozlat

V čakalne vrste, v vedno večje število izdanih sedativov, bolniških,v samoplačniške zobozdravstvene storitve in ostale storitve v popoldanskem času, v vedno več ljudi brez osebnega zdravnika, v vedno manj neplačanih zdravil na recept,v nezmožnost dostopa do psihiatra, in psihologa   V kratkem, vse je v najlepšem redu.

A ne gre za golf?

Plavi, 24.07.2021 ob 08:04

V čakalne vrste, v vedno večje število izdanih sedativov, bolniških,v samoplačniške zobozdravstvene storitve in ostale storitve v popoldanskem času, v vedno več ljudi brez osebnega zdravnika, v vedno manj neplačanih zdravil na recept,v nezmožnost dostopa do psihiatra, in psihologa   V kratkem, vse je v najlepšem redu.

Odkar  hodim k veterinarju, kjer imajo odgovornost do pacienta in zdravstvene storitve na visokem nivoju, ter me obravnavajo kot človeka in ne številko … sem vedno bolj zdrava.

Ste razmišljali kaj v tej smeri?

Kdaj sem že to dojela, da je UKC pralnica denarja. Greš k ginekologu, plačaš, potem pa ima celo 5 minut zate. 5 minut, toliko kot če ne bi plačal.
Potem ti itak postane jasno, da je to samo pralnica denarja. Za ožemat si dober, za kaj več pa že nisi.

Nič se ne vlaga, nič se ne obnavlja, pohištvo staro notri od samega začetka. Nikogar ni, ki bi imel jajca, da bi se balkanski mafijski hobotnici postavil po robu. Kako veš, da je balkanska mafija, ker ima samo balkanc tako nagravžno našarjeno kot je UKC, tisti del, ki ga običajno ne vidiš. Takoj dojameš, samo po enkratnem obisku, če imaš malo mozga, sploh ne veliko. Stvari govorijo same zase.

ne vem aampak, 24.07.2021 ob 09:28

Kdaj sem že to dojela, da je UKC pralnica denarja. Greš k ginekologu, plačaš, potem pa ima celo 5 minut zate. 5 minut, toliko kot če ne bi plačal.
Potem ti itak postane jasno, da je to samo pralnica denarja. Za ožemat si dober, za kaj več pa že nisi.

Nič se ne vlaga, nič se ne obnavlja, pohištvo staro notri od samega začetka. Nikogar ni, ki bi imel jajca, da bi se balkanski mafijski hobotnici postavil po robu. Kako veš, da je balkanska mafija, ker ima samo balkanc tako nagravžno našarjeno kot je UKC, tisti del, ki ga običajno ne vidiš. Takoj dojameš, samo po enkratnem obisku, če imaš malo mozga, sploh ne veliko. Stvari govorijo same zase.

Pa samo še slabše bo, ker se najhitrje množijo šiptarji, ki imajo veliko otrok, mož dobi na roke, dela v Avstriji, Nemčji, Švica, otroci pa žena pa tu na socialni in ožemajo že tako zanič  zdravstvo.

Zakaj se jim ne splača v Avstriji, če tam delajo?

Šele, ko bodo tujcem dajali socialne pravice kot je to narejeno za zavarovanje avta (vsako leto imaš več pravic, ker več vplačaš v davek), na začetku jih pač nimaš, bo bolje. Prej bo pa vsak izkoristil, ker bo lahko.

Sodelujete na vrhunskem in več kot superfantastičnem forumu. V forumu je skrita vrhunska zdravilna moč. Človek je bitje vrhunske inteligence. Neskončno močnejši ste od denarja, vaša vrednost neskončno presega vrednost kompletnega vesolja. Kompletno vesolje z miljardami galaksij je skrito kot neskončno majhna točka znotraj vas samih. Vaše jedro je večno, nesmrtno in neuničljivo.

Plačujem osnovno in dodatno zdravstveno zavarovanje.

Imela ginekološki problem, čakati bi morala 3 mesece , ker ni kao nujno …ampak hitro.

Grem samoplačniško, pridem na vrsto naslednji dan.

Osnovni pregled, bris in UZ = 100 €.

Diagnoza je slaba! V popolnem  obupu PROSIM dr.prof. ginekologa za  5 minut NJEGOVEGA dragocenega  ČASA za razlago, pa mi cenjeni prof.dr, ki dela na večih koncih hkrati, reče, da je PREUTRUJEN, da bi mi razlagal podrobnosti.

Maternica ven = dober biznis.

Odgovor je bil namenjen @ ne vem ampak, ki zelo nazorno piše, kako je v ginekoloških ordinacijah, kjer je tako, kot bi se ustavil čas!

Za bolne drzavljane RS se porabi ta denar. Ce se ne ves.

Neodvisni komentator, 24.07.2021 ob 12:14

Za bolne drzavljane RS se porabi ta denar. Ce se ne ves.

Ja, bolni državljani Slovenije smo častili jajotu golf na Mavricijusu.

100 milijonov zaslužita samo dve firmi z našim zdravstvom. Da se ti obrne.

Pa veš, da verjamem, da je preutrujen. Dela delo za dva do tri ljudi verjetno, klonirati pa se tudi ne more.

Kako si zdaj? So te porihtali?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close