Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med dvemi imeni

Med dvemi imeni

Zdravo. Prihaja prvi otrok. Izbrani sta dve imeni, vendar se tezko odlociva. Kaja ali Vita? Hvala za mnenja

obe imeni sta lepi z pomenom. Vita zmaga.

Ko bos videla otroka, bos vedela, ce je Kaja ali Vita ali pa morda kaj tretjega.

Odgovor na objavo uporabnika
nevem944, 22.07.2021 ob 23:46

Zdravo. Prihaja prvi otrok. Izbrani sta dve imeni, vendar se tezko odlociva. Kaja ali Vita? Hvala za mnenja

V teh modernih “čudnospolnih” časih je pametno malček počakati iz imenom(identiteto).

Meni deluje vse strogo. Nič ?‍♀️

Meni osebno Vita, ker je bolj unikatno in manj pogosto, še vedno pa je normalno ime. Kaja mi je dolgočasno in ne zveni tako lepo kot Vita.

Pri meni delujejo lip smacker, neutrogena, himalaya herbals, sebamed, od Tuša lip stick, od Müllerja terra naturi.

Večina lip balmov sploh ne deluje oz. poslabšajo situacijo.

Pa v lekarni majo verjetno tudi kakšne dobre balzame.

V današnjih časih je ogromno otrok, ki imajo dve imeni. Če se nikakor ne moreš odločiti, daš lahko obe.

Para Bellum, 23.07.2021 ob 03:49

V današnjih časih je ogromno otrok, ki imajo dve imeni. Če se nikakor ne moreš odločiti, daš lahko obe.

Danes se bo pojavila tema: V katerem vrstnem redu naj poimenujemo otroka? Kaja Vita, Vita Kaja, po abecedi, glede na sovpadanje s priimkom????,…. ???? Nj bo Francka pa je mir!!!???

Meni je Vita bolj vsecno kot Kaja. Lahko tudi Dita ali Vitka ali Ditka, ce so vam vsec nezna imena. Meni so bolj mocna imena vsec.

Nikar ne sprašuj drugih kako bo ime tvojemu otroku. Tvoj bo in ti ga boš klicala po imenu celo življenje. Se boš znala sama odločit.

Oba sta luštna – Vita/Vida/Živa mi je malenkost bolj kot Kaja (Katarina).

Čestitke 🙂

Kaja je prepogosto ime.  Bolje je Vita.

Dali so mi neko ime. To ime bo na nagrobnem spomeniku. Sobo v kateri spim imenujem grobnica. V grobnici vedno gori kakšna elektronska svečka. Človek je psihološko bitje v materialnem telesu. Kot psihološko bitje ste nevidno bitje in nimate imena.

NC, 22.07.2021 ob 23:48

obe imeni sta lepi z pomenom. Vita zmaga.

Tudi jaz sem hotela dati Kaja, dokler mi ni sosed rekel, da je to muslimansko ime.

Meni ni nobeno niti malo všeč.

Kajetan in Vitomir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close