Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Protesti proti tiranije nad clovestvom

Protesti proti tiranije nad clovestvom

Zakaj nasi mediji ne porocajo o velikih protestih v Franciji.

Ker niso naši ali vaši

Naročeno jim je tako. Podobno kot ni bilo zaželeno, da se poroča o kriminalnih dejanjih migrantov. Da se ljudje ne bi obrnili proti migrantom.

V tem primeru pa morajo mediji delati propagando ZA cepljenje, ne pa objavljati novic, ki niso v skladu s tem.

Ker so plačani za širjenje lažnive fašistične propagande.

O vsaki pasji procesiji jim ni treba pisati.  Niti o petkovih idiotih ki se bunijo pred parlamentom.Nikogar vec ne zanimajo njihove bedastoce.

Debilov nikoli ni nič zanimalo. Zato pa ste debili.

Jaz sem se od samega zacetka drzal corona predpisov. Prvo zascitno masko sem sam napravil doma. V trgovi mi je pa razpadla tako da so mi jo trgovke s spenjalnikom nazaj sestavile. Ampak sedaj moram priznat, da mi ze gre pocasi to sranje na ku.. c. Zascitno masko se vedno nosim. Samo vprasanje casa kako dolgo jo se bom. Tukaj res nekaj ne stima. Ljudje se en cas trpijo, potem pa se uprejo. In to se sedaj dogaja po celi EU.

Odgovor na objavo uporabnika
Tajanstveni decko, 23.07.2021 ob 11:12

Jaz sem se od samega zacetka drzal corona predpisov. Prvo zascitno masko sem sam napravil doma. V trgovi mi je pa razpadla tako da so mi jo trgovke s spenjalnikom nazaj sestavile. Ampak sedaj moram priznat, da mi ze gre pocasi to sranje na ku.. c. Zascitno masko se vedno nosim. Samo vprasanje casa kako dolgo jo se bom. Tukaj res nekaj ne stima. Ljudje se en cas trpijo, potem pa se uprejo. In to se sedaj dogaja po celi EU.

če bi medijo poročali po resnici, kakšni so stranski učinki cepiv, koliko ljudi umre zaradi cepiva, koliko ljudi po vsem svetu, ne samo v Franciji vsaki dan protestira proti temu nategu PLAN-DEMIJI, potem se ne bi nihče cepil, samo nekaj dementnih starčkov iz DSO, pa še te bi cepili brez kaj vprašati, tako kot so jih pri nas res!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close