Kolikokrat na dan namazati ustnice z balzamom? Rade mi pokajo.
Tiste, ki vam rade razpokajo ustnice in tudi tiste, ki vam ne, kolikokrat na dan jih namažete z balzamom? Tudi doma ali samo preden greste ven al kako? Kolikokrat na dan to ponovite?
Vitaminov mislim, da imam dovolj in tudi vode pijem veliko, problem so bolj letni časi, zima in poletje.
Katere balzame za ustnice imate? Z zaščitnim faktorjem tudi?
pistacija, 22.07.2021 ob 23:03
Tiste, ki vam rade razpokajo ustnice in tudi tiste, ki vam ne, kolikokrat na dan jih namažete z balzamom? Tudi doma ali samo preden greste ven al kako? Kolikokrat na dan to ponovite?
Vitaminov mislim, da imam dovolj in tudi vode pijem veliko, problem so bolj letni časi, zima in poletje.
Katere balzame za ustnice imate? Z zaščitnim faktorjem tudi?
Če Pokajo na kotičkih, limona brez cukra. Drugače kakšen glos, krema, pa ne grizi ustnic.
Ze leta in leta si mazem ustnice z najbolj navadno ognjicevo kremo iz DM, tisto v loncku za slabe 3€. Meni je super stvar, s to kremo si mazem tudi roke, stopala, pa recimo ko je hud mraz, veter za ven, na morju celo telo in obraz, ko se koza izsusi od soli, pa se kaj bi se naslo.
V torbici imam navaden ‘labelo’ od Balee z medom, a odkar doma uporabljam to ognjicevo kremo, zunaj niti nimam potrebe, da bi si mazala ustnice.
Mazem si jih zjutraj in zvecer, pa popoldan, ko sem doma.
Tudi meni ustnice takoj in pogosto razpokajo, zato imam vedno v žepu navadno labello. Z njo se mažem praktično ves čas, skoraj vedno jo imam na ustnicah. Zvečer pred spanjem pa se namažem z ognjičevim mazilom, ki je super zadeva. Tudi kadar mi razpokajo (ko pozabim labelo), mi jih ognjič v dveh dneh pozdravi.
Forum je zaprt za komentiranje.