Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kustec gre v Tokio

Kustec gre v Tokio

Doma zahebala, kar se je zahebati dalo, sama pa veselo na rajžo.

Sami lažnivci in oportunisti se grebejo v politiko.

Saj ne morem verjet.   Ničesar dobrega ni storila. Je kot ena soha.

A da tja pa kar gre?!

Skrita v mišjo luknjo, ko je bilo potrebno delati, ja seveda, sedaj se gre pa tja svetit. Banda pokvarjena.

Se sportne ekipe so morale oklestiti spremstvo samo na nujne ljudi, tale kura, ki je rekla, naj sportniki trenirajo online, se bo pa zdaj sla turizem na nas racun!!!

Banda politicarska!

To resno? Kaj pa, ce bi razmisljala o resnem delu, recimo, kako zagotovit jeseni funkcioniranje solstva v zivo?

Parazitka se že fotka na štadionu. Kako je ni sram, športu ni namenila niti minute svojega časa, zdaj pa se lepi na trud tistih, ki so kljub njeni nesposobnosti vztrajali in trenirali.

Naj gre nekam v pm.

Odgovor na objavo uporabnika
skratka, 23.07.2021 ob 13:58

Parazitka se že fotka na štadionu. Kako je ni sram, športu ni namenila niti minute svojega časa, zdaj pa se lepi na trud tistih, ki so kljub njeni nesposobnosti vztrajali in trenirali.

Upam samo, da jo sportniki sterajo nekam!

Pesda smo mi ena banana drzava!

upam le, 23.07.2021 ob 15:02

Upam samo, da jo sportniki sterajo nekam!

Pesda smo mi ena banana drzava!

Pa to ni še vse – še bo prihajalo na površje, marsikaj. Nikakor letošnje poletje ni čas kislih kumaric.

a bo fukušiml obiskala?

Mona 288, 23.07.2021 ob 18:16

a bo fukušiml obiskala?

Kako? če bo svoj himen tam iskala?

Kustec nikoli med zaprtjem šol ni bila tako aktivna na Twitterju kot zdaj. In briše komentarje, le zakaj?

Poleg tega, da je nesposobna, je tudi pokvarjena.

skratka, 24.07.2021 ob 09:53

Kustec nikoli med zaprtjem šol ni bila tako aktivna na Twitterju kot zdaj. In briše komentarje, le zakaj?

Poleg tega, da je nesposobna, je tudi pokvarjena.

Naj kar tam ostane!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close