Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NIJZS niso cepleni

NIJZS niso cepleni

Oni se ne cepijo in zahtevajo od naroda ,da se cepi??
Oni ze vedo zakaj se NE cepijo!

https://www.24ur.com/novice/korona/krek-nijz.html

So pa plačani za izvajanje fašistične propagande in debili jim nasedajo.

Še tisti, ki naj bi bili cepleni, so cepljeni s fiziološko, sam tolk, da imajo dokument o cepljenosti za nemoten prehod do svojih vikendic na CRO.   Bi bilo res dobro vedeti, kaj so jim vbrizgali našim vodilnim, Borati, Janshi in ostalim.   Verjetno vodo, raja pa naj se kuži in umira  s temi cepivi.  A ni isti q, če te pobere zarad virusa, raj, kot zarad cepiva.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne se cepit, 21.07.2021 ob 10:15

Oni se ne cepijo in zahtevajo od naroda ,da se cepi??
Oni ze vedo zakaj se NE cepijo!

https://www.24ur.com/novice/korona/krek-nijz.html

Vse povedan. Folk silt v cepljenje s cepivom v katerga še sami ne vrjamejo hahahaha. Kere BU.DALE, resno. BU.DALE pa tud vsi tisti, ki  pridno nastavljajo rokce 😀 jaoooo, da sploh lahk še kdo vrjame tem njihovim budalaštinam 😀 korona je en velik nateg, nič druzga. Delta hahaha. Simptomi kaj so že? Kihanje, smrkanje, boleče grlo. Ajooojjj pa jst sm imela to delto že 20 let nazaj, kwa je z vami 😀

To BANDO LOPOVSKO je treba čimprej sterat u 3 P.M. 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 21.07.2021 ob 11:50

Vse povedan. Folk silt v cepljenje s cepivom v katerga še sami ne vrjamejo hahahaha. Kere BU.DALE, resno. BU.DALE pa tud vsi tisti, ki  pridno nastavljajo rokce 😀 jaoooo, da sploh lahk še kdo vrjame tem njihovim budalaštinam 😀 korona je en velik nateg, nič druzga. Delta hahaha. Simptomi kaj so že? Kihanje, smrkanje, boleče grlo. Ajooojjj pa jst sm imela to delto že 20 let nazaj, kwa je z vami 😀

To BANDO LOPOVSKO je treba čimprej sterat u 3 P.M. 😀

Niti ne zanikajo, da imajo cepiva stranske in nezaželjene učinke. Se pa tolažijo, češ, da jih ima več pozitivnih.  In takim naj se gre zaupat in it cepit.

No, pa se vendarle vsi strinjamo, da gre za gripo.

Vesel oče, anticepec

Fašistične korporacije se ne strinjajo, da se gre za gripo. Proti gripi se narod noče cepiti in zato ne zaslužijo dovolj. Rabijo novo bolezen in narod mora  biti čimbolj boln in odvisen od cepiva, zato nova cepiva morajo povzročiti imunsko pomanjkljivost ter doživljenjsko cepilno odvisnost.

Sem prebrala članek,  tako, da bom komentirala verodostojno.

Najprej absurd, da se k cepljenju poziva kot solidarno dejanje.

Zame, ki sem zdrava in naredim vse za domače in okolico, da smo zdravi to ni solidarno dejanje, če se nekdo cepi in mi pride iz Egipta. Saj ni važno iz kje. Glavno, da se cepi in klati naokoli. Zame je to sprevrženo, ker me ogroža.

Ne mi VI tam gor o neki solidarnosti.

Cepljenje samo izkoriščajo za marketing.

Mhm in še reklama na privatnem komercialnem radiu.

Cepila, sem se vzela lekadola in malo obležala. Torej seštejte kolk kemije požre narod ob cepljenju in je zdrav.

Naj mi kdo reče da, se grem cepit, mu bučo razbije..m

Dovolj mi je te reklamne Sv. Injarije.

Cepite se na vsake tri mesece in uživajte kot bogovi nas zdrave pa pustite pri miru!

vsi ali većina vrlih voditeljev pri nas in po svetu zaščiteni s fiziološko

vav to si šele zdaj pogruntal? Bravo! Zato pa je tako, kot je, ker ovčke slepo verjamejo unim majmunom. Oni že vejo kaj je notr, neumen folk bi pa za teden dopusta vse naredu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close