Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek nikoli več se ne bom zaljubil

nikoli več se ne bom zaljubil

samo eno žensko sem ljubil

Odvrti si parkrat Wolfov komad Nikoli več zaljubil se ne bom.

Drugače pa ženske in leta so samo številka.

Tudi jaz sem ljubila enkrat in vem, da nikoli več ne bom. Niti si ne bom dovolila tega čustva 10000000%

Nikoli ne reci, nikoli.?

Ziher je bila dolgolaska, te imajo doooolg efekt.??

Okej ampak ne od drugih, ki jim ne nočeš dati srca, pričakovat/zahtevat, da ti bodo dale telo.

Meni je tako smešno, ko se pa sexu kar ne zmorete odpovedat, ampak ne-druge pa ljubil ne bom, fukal pa bom še dalje, jim lepo lagal, jih zavajal, da bi le prišel do tega fukeca od katerega sem odvisen.

Prpe. ?

eni ljudje bi rekli, da blokiraš ljubezen.

Nikoli ne ves. Prepusti se 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 21.07.2021 ob 11:35

Okej ampak ne od drugih, ki jim ne nočeš dati srca, pričakovat/zahtevat, da ti bodo dale telo.

Meni je tako smešno, ko se pa sexu kar ne zmorete odpovedat, ampak ne-druge pa ljubil ne bom, fukal pa bom še dalje, jim lepo lagal, jih zavajal, da bi le prišel do tega fukeca od katerega sem odvisen.

Prpe. ?

Seks je seks, telovadba neke sorte… Glede velikih ljubezni pa je tako, da žensko, ki bi jo poročil moški frekventno spoznava na približno 10 let (pet gor ali dol). Tako se do petdesetega nabere nekje 4 do 15 kandidatk s katerimi bi skočil v zakonski jarem. Ostale so ljubice, prijateljice z ugodnostmi, manj uspešni casanove pa se poslužijo tudi prijatelic noči.

bila mi je prva in zadnja, 21.07.2021 ob 08:29

samo eno žensko sem ljubil

kok si star, da tko pišeš in v čem je bila ta ženska tako zelo posebna?

Moj fant je tud to reko po bivsi, pol pa je spoznal mene hahahahah….

enako139, 21.07.2021 ob 09:52

Tudi jaz sem ljubila enkrat in vem, da nikoli več ne bom. Niti si ne bom dovolila tega čustva 10000000%

Že zdavnaj ga imam zablokiranega.

Bilo bi lepo, da tisti ki so že imeli punco, ne iščejo novih punc. Tako imajo več možnosti tisti, ki niso nikoli v življenju imeli punce, da poskusijo svojo srečo na ljubezenskem področju. A žal je resnica drugačna. Nekateri imajo po 10 punc v življenju in si vedno najdejo drugo, ostali smo pa večno samski.

Lepo, 21.07.2021 ob 16:27

Bilo bi lepo, da tisti ki so že imeli punco, ne iščejo novih punc. Tako imajo več možnosti tisti, ki niso nikoli v življenju imeli punce, da poskusijo svojo srečo na ljubezenskem področju. A žal je resnica drugačna. Nekateri imajo po 10 punc v življenju in si vedno najdejo drugo, ostali smo pa večno samski.

Vprašaj se, zakaj si samski in poskušaj odpraviti vzrok, če ti je seveda v interesu.

Ni bila dolgolaska. Bila je pa stara 17 let, ko so naju spoznali.

Koliko sem star. Sedeminpedeset pomladi.

sam povem, 21.07.2021 ob 16:44

Ni bila dolgolaska. Bila je pa stara 17 let, ko so naju spoznali.

Koliko pomladi pa šteješ ti?

Vsekakor je življenje prekratko, da bi se ukvarjali z neuslišanimi ljubeznimi. Dvigni sidro in odplovi novim zmagam naproti, v morju namreč plava še veliko rib.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close