Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NLB Klik…prosim za pomoč

NLB Klik…prosim za pomoč

Šla sem na LJ banko in povedala, da bi rada postala uporabnica NLB Klika.
Po mailu so mi poslali referenčno številko in danes po navadni pošti tudi geslo za vstop v sistem.

Držim se navodil, delam vse lepo počasi, zbrano…pa mi vseeno nič ne uspe namestiti.
Sem mislila, da je to veliko bolj preprosto. Da pač greš kot na mail, vpišeš številko in geslo in to je to. Pa očitno ni.

Je kdo tukaj takšen, ki bi mi na preprost način znal tazložiti kako vsa stvar poteka oz. kaj je potrebno narediti začetniku, da lahko pregleduje svoje finančno stanje, nakazuje denar na druge račune, plačuje položnice preko NLB Klika?

Lepo prosim za pomoč

Lep čeprav deževen dan vsem skupaj

Julija

Takole na tak način bo to težko… Malo je pomembno, kateri brskalnik uporabljaš, itd.
Jaz bi ti predlagal da pokličeš na njihovo cifro za pomoč uporabnikom in da te operater malo usmerja.

če prav razumem, ti ni uspelo inštalirat certifikata?
pokliči pomoč uporabnikom, bo lažje, naj te vodijo oni skozi postopek v živo, če nisi do kraja zmrdala vse skupaj in ti bodo morali poslati nov certifikat.

tukaj imaš vsa navodila.
samo lepo pošasi preberi in jim sledi…
http://www.nlb.si/ac-nlb-prevzem-klik

Lp, Maja

pokliči 477 20 60 ….pomoč uporabnikom

Izberi pravi iskalnik, v katerem certifikat dela BP. Potem pa klikneš na link v mailu in slediš navodilom. Zelo verjetno boš morala instalirat še kak add-in, te bo pa brskalnik vprašal, če se ti želiš (če imaš to dovoljenje na tvoji mašini). Ponavadi se vprašanje izpiše zgoraj pod glavo strani. Šele potem te bo spustil zraven.

Za plačevanje račinov potrebuješ pa še doatno kodo, kejr vnašaš na njihovo tipkovnico dva znaka iz gesla, ki ti ga pošljeno ločeno.

Prvo namesti certifikat; zanj si dobila po m ailu in po navadni pošti številko oz.geslo.

Ko boš imela to inštalirano, bo delo s klikom čisto enostavno, šla boš na njihovo stran in to bo to. Za navaden Klik ne nameščaš razen certifikata nič drugega.

Tudi sama nikakor nisem mogla obnoviti certifikata. Po klicu na pomoc uporabnikom, smo nekako prisli do tega, da je vse skupaj potrebno instalirat v mozilli firefox. poskusi.

če ti nikakor ne uspe pojdi na banko in naj ti natisnejo navodila kjer te bo usmerjalo, pa povej kateri brskalnik uporabljaš mozzila ali internet exsplorer, imaš pša ta anvodila tudi na spletu in sicer na tem naslovu http://www.nlb.si/ac-nlb-prevzem-klik, če si jih sama natisneš in slediš anvodilom, ne moreš nič falit ( samo glej da boš na tem linku pogledala kje je za mozzilo in kje za explorer)

Meni je pri certifikatu Mozzila ves čas nagajala, zato samo za klik uporabljam explorer

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close