Plačljvi testi – bodo več neodkritih okužb?
Ja, točno to je meni prišlo na pamet, ko sem prebrala, da naj bi bili v prihodnje plačljivi. Ljudje zaradi tega ne bodo več hodili za vsak prehlad na test. Torej manj okuženih. Zdaj, če bo vlada spet želela razglasit epidemijo, bo ji to malo trn v peti. Če ne bo dovolj okuženih, ne bodo morali “grozit” z raznimi ukrepi. Sicer pa se še vmes lahko marsikaj spremeni, tako kot se je do sedaj.
Se večji kaos, 20.07.2021 ob 19:21
S temi plačljivimi testi bo samo še večji kaos. Ampak če to delajo razvite zahodne države, pač moramo še mi.
Copy paste. Copy paste Copy paste. In izključimo možgane. Samo Copy paste.
Le kaj je razvitega v teh razvitih državah? Orožje za množično pobijanje, še več programiranih indoktriniranih ljudi, več umorov, več laži, manj zaupanja, več izkoriščevalcev, več bolnih, bolj uničena narava, manj prijateljstva, manj humanizma, etike itd. UF kako razvite države. Ja razvoj v propad ali v prosperiteto. Tako, da ko omenite razvoj povejte še kam gre ta in v katero smer gre razvoj.
V Nemčiji ravno zato ne podpirajo predloga, da bi bili testi plačljivi. Za druge države ne vem.
Bo pa hec, ko bodo zbolevali tudi cepljeni in bo treba ljudi spet testirat (mislim, kar se mene tiče, jih ni treba, ampak saj veste, kaj hočem rečt).
Pri nas se čisto preveč zanašajo na to cepljenje in nas bo četrti val spet kosil huje kot v Bergamu. Zapomnite si ta stavek. Krivi bomo seveda necepljeni – Poklukarju bi moralo biti v interesu, da se ne cepimo, ker sicer bo kriv osebno on, ker ne išče popolnoma nobenih drugih rešitev in možnosti.
katastrofa341, 20.07.2021 ob 21:51
V Nemčiji ravno zato ne podpirajo predloga, da bi bili testi plačljivi. Za druge države ne vem.
Bo pa hec, ko bodo zbolevali tudi cepljeni in bo treba ljudi spet testirat (mislim, kar se mene tiče, jih ni treba, ampak saj veste, kaj hočem rečt).
Pri nas se čisto preveč zanašajo na to cepljenje in nas bo četrti val spet kosil huje kot v Bergamu. Zapomnite si ta stavek. Krivi bomo seveda necepljeni – Poklukarju bi moralo biti v interesu, da se ne cepimo, ker sicer bo kriv osebno on, ker ne išče popolnoma nobenih drugih rešitev in možnosti.
Kakšnih drugih rešitev, če je mafijaš plačan za to, da izvaja cepilno fašistično propagando.
Nasilno cepljenje ni ideja naših mafijašev.
Forum je zaprt za komentiranje.