Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hofer brancin znižan

hofer brancin znižan

danes je bil v hoferju brancin znižan. odprem embalažo za vsako ribo dat posebej zamrznit in riba zasmrdi. zdaj je riba v skrinji. ali jo naredit ali ne čez 2, 3 dni. rok je 19.7. bojim se ker smrdi, da ne bo kdo imel prebavne.nimam izkušenj

Ja, zna bit problem, če je zasmrdela, ribje meso je delikatno, dosti drugače gnije, kot drugo živalsko meso, ko zasmrdi – pakirajo sicer v plinski barieri  vse meso in ribe  v to plastiko in je napihnilo – ne sme smrdet ( sploh pa ne po bolj gnilih jajcih), ko odpreš nič. Jaz bi likvidirala. Nikoli ne kupujem v Lidlu Hofru oz. kjerkoli ribe na znižanju -že 25% ne, na 50% na dan izteka roka uporabnosti pa sploh ne. Ostalo meso še kupim, rib, mehkužcev in školjk pa nikakor.

Bolje biti ob tiste max. 4 eur (cena po znižanju), kot pa fasat npr. zastrupitev prebavil s kakšnim sranjem, pa potem še okoli dohterjev skakat ko se izdriskaš do izsušenosti lahko da si za na infuzijo, sedaj v tem cajtu še toliko bolj zagamano potem.

Odgovor na objavo uporabnika
bi dala stran, 19.07.2021 ob 12:01

Ja, zna bit problem, če je zasmrdela, ribje meso je delikatno, dosti drugače gnije, kot drugo živalsko meso, ko zasmrdi – pakirajo sicer v plinski barieri  vse meso in ribe  v to plastiko in je napihnilo – ne sme smrdet ( sploh pa ne po bolj gnilih jajcih), ko odpreš nič. Jaz bi likvidirala. Nikoli ne kupujem v Lidlu Hofru oz. kjerkoli ribe na znižanju -že 25% ne, na 50% na dan izteka roka uporabnosti pa sploh ne. Ostalo meso še kupim, rib, mehkužcev in školjk pa nikakor.

Bolje biti ob tiste max. 4 eur (cena po znižanju), kot pa fasat npr. zastrupitev prebavil s kakšnim sranjem, pa potem še okoli dohterjev skakat ko se izdriskaš do izsušenosti lahko da si za na infuzijo, sedaj v tem cajtu še toliko bolj zagamano potem.

kaj pa mucki, lahko dam ali raje ne? bi prekuhala cez vodo ali popekla jim?

Odgovor na objavo uporabnika
dišeča vrtnica, 19.07.2021 ob 12:21

kaj pa mucki, lahko dam ali raje ne? bi prekuhala cez vodo ali popekla jim?

Jaz tega če je usmrajeno ne bi dala niti svoji domači živali, nikoli. Razmišljaj no takole: je vredno tistih 4 eur na koncu, tudi če bo mački kaj?  Včasih je pač treba: zavreči in mora v nič, ker je škodljivo za zdravje za vsako živo bitje, ne samo za človeka.

Ne. Mačkom, psom in podobno hranimo meso, ki bi bilo primerno tudi za ljudi. Če je pokvarjeno, je za stran.

Nikoli kupovat mesa ali rib, ki so zaradi konca roka znižani. Skoraj vedno smrdijo. Jaz bi v tvojem primeru nesla nazaj ali pa žal vrgla v smeti. Ni za reskirat.

Je šlo stran. Prvič in zadnjič. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close