Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sovraštvo cepljenih do necepljenih

Sovraštvo cepljenih do necepljenih

Neverjetno koliko je sovraštva s strani mnogih cepljenih do necepljenih, ampak to je seveda voda na mlin oblasti, tako je blo že v Nemciji v casu Hitlerja, del ljudi je treba proglasiti za sovražnike drzave, ostale pa nahujskati proti njim, žalostno, sram vas je lahko vse, ki se tako grdo obnašate, vsak ima pravico do odlocitve ali se bo cepil ali ne in kdo ste vi, da trdite, da je edino cepljenje najboljše, pustite na miru vse, ki se ne bodo cepili, žal mi je, da je v vas tolko sovraštva in zmanipuliranih prepričanj. Najlažje je nadzorovati ljudi, ce jih je strah in žalostno je, da se bo slovenski narod razdelil po sovražni razpoki cepljenih in necepljenih, in verjemite kmalu boste spoznali, da se zaradi cepljenja ni splačalo obrniti proti soljudem, ki niso enakega mnenja, na sreco imamo kar nekaj cepljenih, ki pa kljub temu, da so se sami cepili amsolutno zavracajo kakrsnokoli siljenje v cepljenje

Danes si pa spet zelo globoko pogledala v kozarec.

Jaz sem , kot odgovoren drzavljan cepljen.   Imam pa obcutek, da me necepljnci ne marajo.

ODGOVOREN…mi pa smo NEodgovorni, točno o tej nestrpnosti govorim

Odgovor na objavo uporabnika
Stasa507, 18.07.2021 ob 18:16

ODGOVOREN…mi pa smo NEodgovorni, točno o tej nestrpnosti govorim

Pa to ni kriv Tinche, na jumbo plakatu piše tk?‍♀️?‍♀️?. Predlagaš, da (tudi) med vožnjo mižimo?!

Sem cepljena in poznam cepljene in necepljene. Pa večkrat doživim s strani necepljenih obtożbe  in poniževanje. Jaz sem se cepila in s tem sprejela odgovornost zase, si pa ne upam nekomu vsiljevati svojo odločitev kot edino pravilno in ga zmerjati. Sem pa to že doživela s strani tistih, ki so proti cepljenju.

Jaz pa, 18.07.2021 ob 18:22

Sem cepljena in poznam cepljene in necepljene. Pa večkrat doživim s strani necepljenih obtożbe  in poniževanje. Jaz sem se cepila in s tem sprejela odgovornost zase, si pa ne upam nekomu vsiljevati svojo odločitev kot edino pravilno in ga zmerjati. Sem pa to že doživela s strani tistih, ki so proti cepljenju.

Pri meni obratno, sem necepljena, okoli mene vecina cepljenih, pa sem blago receno crna ovca….

Drugace pa, ce se kljub ceoljenosti drzis ukrepov, nosis masko kjer se mora in si umivas/razkuzujes roke, potem super, v nasprotnem bi pa mene tvoja cepljenost in posledicno lagodno obnasanje motilo.

si pa globoko, 18.07.2021 ob 18:09

Danes si pa spet zelo globoko pogledala v kozarec.

TRUPLO

Jao, jao…pa spet nekaj,kar razdvaja.

Vsak se odloči sam, umivanje rok in ne-siljenje v osebni prostor je itak osnova ne glede na epidemijo. Samo – ne pa zdaj spet zapirati. Kdor se hoče, se lahko cepi in naj bi bil vsaj deloma zaščiten. Kdor noče pač ne. Vsiljevati karkoli komurkoli nima smisla. Življenje pa naj gre naprej. Brez rdečih in črnih, cepljenih in necepljenih… Spoštovanje, empatija, sprejemanje, skrb za sočloveka in okolje, medsebojna pomoč in poštenje – gremo naprej raje tako.

Mnmnmn17, 18.07.2021 ob 18:45

Jao, jao…pa spet nekaj,kar razdvaja.

Vsak se odloči sam, umivanje rok in ne-siljenje v osebni prostor je itak osnova ne glede na epidemijo. Samo – ne pa zdaj spet zapirati. Kdor se hoče, se lahko cepi in naj bi bil vsaj deloma zaščiten. Kdor noče pač ne. Vsiljevati karkoli komurkoli nima smisla. Življenje pa naj gre naprej. Brez rdečih in črnih, cepljenih in necepljenih… Spoštovanje, empatija, sprejemanje, skrb za sočloveka in okolje, medsebojna pomoč in poštenje – gremo naprej raje tako.

Ne pa zdaj spet zapirat… Enim se vam sanja ne. Če bolnišnice ne bodo mogle požirat bolnih za covidom, se bo verjetno zapiralo, sicer ne. Pa pišem verjetno. Ker je možno, da delta ni tako huda kot prejšnje različice, kar pomeni da se bo dalo preboleti doma.

Sicer pa si preberi kaj pomeni, če ti pade raven kisika v krvi pod 90%, potem se pa vrni nazaj in pametuj.

Če pa spremljamo objave anticepilcev in cepilcev na tem forumu, pa so anticepilci neprimerno hujši v zmerjanju, hujskanju in zajebavanju.

Meni je vseeno ali si cepljen ali ne in veliki večini isto. Ni pa vseeno državam, saj gre za njihov podrt sistem delovanja v zdravstvu. Če bi vsak vse delal po svoje, gremo v kaos. Sploh pa ne vem s kom se to družite, da se pogovarjate samo še o covidu in cepljenju. Je še marsikaj drugega na svetu.

Zaenkrat sovraznost do necepljenih razsaja predvsem po forumih tipa Sč.

V reali se vecinoma le pogovarjamo, kako kdo postopa v teh casih. V nasi sirsi druzini se je vecina cepila, eni preboleli. Sama se ne mislim cepit, ker imam enako diagnozo kot v Italiji umrla najstnica po cepljenju. Moja zdravnica seveda misli, da ni panike, jest pa imam le eno zivljenje in ga mislim še nekaj casa izkoritscat. Ker sem pazila in izvajala preventivne ukrepe in kljub temu da delam v zdravstvu zdrzala brez okuzbe upam,  da bo tako tudi v bodoce. Nikogar ne odvracam od cepljenja, vendar  nikogar tudi ne nagovarjam da se. Vsak bi moral imeti svobodno izbiro, glede na life style. Konec koncev je vse skupaj loterija in zaenkrat mi je najboljsa izbira preventiva. Mi ne pride na misel, da bi se gnetla na raznih prireditvah v zaprtih prostorih, ne uporabljam javnega prevoza, na delovnem mestu vsa mozna zascitna oprema, razkuzevanje in umivanje. Ne potujem z letali/ busi/vlaki, na morje v nas vikend pa ceprav na Hrvaskem, vse to se da cetudi raszsaja. Ce bi imela tako sluzbo, da bi morala potovati na drug konec sveta, potem bi verjetno posegla tudi po cepivu, vendar se preventivnim ukrepom nebi odrekla. Tu je sedaj tudi najvecja napaka tistih, ki so se cepili, da mislijo da je vse ok, ce grejo na masovne prireditve brez mask. Pa mladi, ki verjamem da so komaj cakali na poletje, vendar ta virus ne odreagira na sonce in vrocino, zal!

Sem cepljena, ne razumem tega mnozicnega odpora do cepljenja. Vsak pa naj se odloca zase. Se najbolj me bo motilo, ce bodo jeseni spet sole zaprte, ministrica bo pa do konca avgusta razmisljala kako se lotit novega solskega leta ?!?!? Zagotovit delovanje sol se mi zdi prioriteta (pa ne prva triada, s cimer samo so se do zdaj ukvarjali!). Gospodarstvo pa … tukaj je odgovornost na ljudeh. Nekaj se da izkoristit delo od doma, drugo pa ne vem, kako bo laufalo.

Stasa507, 18.07.2021 ob 18:07

Neverjetno koliko je sovraštva s strani mnogih cepljenih do necepljenih, ampak to je seveda voda na mlin oblasti, tako je blo že v Nemciji v casu Hitlerja, del ljudi je treba proglasiti za sovražnike drzave, ostale pa nahujskati proti njim, žalostno, sram vas je lahko vse, ki se tako grdo obnašate, vsak ima pravico do odlocitve ali se bo cepil ali ne in kdo ste vi, da trdite, da je edino cepljenje najboljše, pustite na miru vse, ki se ne bodo cepili, žal mi je, da je v vas tolko sovraštva in zmanipuliranih prepričanj. Najlažje je nadzorovati ljudi, ce jih je strah in žalostno je, da se bo slovenski narod razdelil po sovražni razpoki cepljenih in necepljenih, in verjemite kmalu boste spoznali, da se zaradi cepljenja ni splačalo obrniti proti soljudem, ki niso enakega mnenja, na sreco imamo kar nekaj cepljenih, ki pa kljub temu, da so se sami cepili amsolutno zavracajo kakrsnokoli siljenje v cepljenje

Ker se cepijo samo debili in debili se obnašajo debilno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close