Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kdo bi razumel ženske?

Kdo bi razumel ženske?

Dekle sem že večkrat povabila domov, da ji predstavim starše. Pa pravi, da za enkrat nima še te želje. Povabil sem jo tudi, da gre z mojimi kolegi na morje, na rojstni dan in tako naprej. Pa zmeraj išče neke izgovore zakaj ne more. Je res, da je sramežljiva ampak sčasoma se sprosti.

In danes mi napiše, da jo nikoli nikamor ne povabim, ker nočem, da jo spoznajo doma, da se jo sramujem in tako naprej. Večkrat mi kaj takega napiše kot, da čaka kako bom od reagiral in če od reagiram napačno, je že vsa užaljena in pravi, da je najboljše, da nisva skupaj, ker očitno nisem za njo pravi. Kakšne stvari uzame preveč resno in potem se trmi dokler ji ne razložim zakaj sem tako od reagiral. Ker, če tega ne naredim bi se trmila se nevem koliko časa.

Je samo tako občutljiva? A ni dejansko res ni do mene? Ker včasih se mi zdi, da ji samo jaz konstantno tezim. Ona me ponavadi ne pokliče in ne napiše tudi po cel teden. In, če jo vprašam zakaj nič ne piše.. Mi odgovori, ker mi noče biti v napoto/mi noče težit.

Odgovor na objavo uporabnika
Kombajn, 17.07.2021 ob 21:20

Dekle sem že večkrat povabila domov, da ji predstavim starše. Pa pravi, da za enkrat nima še te želje. Povabil sem jo tudi, da gre z mojimi kolegi na morje, na rojstni dan in tako naprej. Pa zmeraj išče neke izgovore zakaj ne more. Je res, da je sramežljiva ampak sčasoma se sprosti.

In danes mi napiše, da jo nikoli nikamor ne povabim, ker nočem, da jo spoznajo doma, da se jo sramujem in tako naprej. Večkrat mi kaj takega napiše kot, da čaka kako bom od reagiral in če od reagiram napačno, je že vsa užaljena in pravi, da je najboljše, da nisva skupaj, ker očitno nisem za njo pravi. Kakšne stvari uzame preveč resno in potem se trmi dokler ji ne razložim zakaj sem tako od reagiral. Ker, če tega ne naredim bi se trmila se nevem koliko časa.

Je samo tako občutljiva? A ni dejansko res ni do mene? Ker včasih se mi zdi, da ji samo jaz konstantno tezim. Ona me ponavadi ne pokliče in ne napiše tudi po cel teden. In, če jo vprašam zakaj nič ne piše.. Mi odgovori, ker mi noče biti v napoto/mi noče težit.

Uravnovešena ženska se ne obnaša tako. Sprijazni se s tem, da ima neko motnjo. Ti boš pa najbolje vedel ali je zate to preveč moteče obnašanje. Vse več in več je žensk z neko motnjo, ki se razvije v starosti 25 – 28 let in potem se stopnjuje…

Tako, da razmisli.

Če bi rad razumel ženske, se temeljito spoznaj z meteorologijo. Hladne noči, vroča poletja, neurja s točo, viharji,… in vse to periodično, na veke vekov. Pozabi na dokončno, na dovršeno,… Vrtiljak čustev in hormonskih nihanj se giblje s približno primerljivimi cikli, kot vreme.

Bobu bob, 17.07.2021 ob 21:27

Uravnovešena ženska se ne obnaša tako. Sprijazni se s tem, da ima neko motnjo. Ti boš pa najbolje vedel ali je zate to preveč moteče obnašanje. Vse več in več je žensk z neko motnjo, ki se razvije v starosti 25 – 28 let in potem se stopnjuje…

Tako, da razmisli.

Kakšno motnjo pa?

Ima še nekaj let do 25.

Mejno osebnostno motnjo (angleško: borderline) ima verjetno v mislih. Danes je nekako moderno vsaki stvari prilepiti nalepko. Taka nalepka potem človeka odreši vsake odgovornosti.

Tale tvoja princeska je pač tipična predstavnica samičk vrste homo sapiens. Gledano iz vidika “normalnosti” pa tako ali tako za nekoga lahko verjamemo, da ni moten, zgolj toliko časa, dokler ga/je ne spoznamo. Tole je čisto v redu. V srednjih letih se boš spraševal, kdo je ta neznanka, ki se vsak dan nariše pri tebi doma in razglabljal o tem, kaj ti je bilo treba nakopati si na vrat najbolj izrazito predstavnico idiotizma na tem planetu, pa še kaj…

A ne skrbi… Vse to so povsem običajne faze v zvezi. Le da jih mnogi skrivajo. 😉

O Še.: Da si ne boš slučajno delal utvar, da se tudi ona najkasneje tja do 35. RD ne bo začela spraševati, kaj ji je bilo, da se je poročila z idiotom. 🙂

Kombajn, 17.07.2021 ob 21:32

Kakšno motnjo pa?

Ima še nekaj let do 25.

Premalo si napisal, da bi lahko rekel za kakšno motnjo gre. Če je zate njeno obnašanje normalno potem pozabi to kar sem napisal. Se bo s časom že pokazalo kako zadeve stojijo.

Ženske pač nismo vse enake , zato nas ne meči v isti koš.Če je tvoja muhasta in užaljena in ima težave sama s sabo, ni rečeno, da smo vse take.Zamenjaj , pa boš videl različen spekter.Nikoli v življenju nisem metala vseh moških v isti koš, čeprav je bil moj prvi  tip samosvoj, picajzlast in tečen ko sam drek.Na čase pa, kot bi ga z medom polil.Enostavno sem iskala toliko časa, dokler nisem našla primernega zase.

Življenje je že itak dovolj zapleteno, zakaj bi si ga človek še dodatno zapletal z ljudmi okoli sebe, ki ne vejo niti kaj bi sami s sabo, kaj šele , kako bi vzpostavili odnose z drugimi.Predvidevam, da je dekle čustveno nezrelo.

@Kombajn

Sorry, kaj pa če ne bi naskakoval psihičnih bolnic?

Razumem, če se ji zdi prezgodaj, razumem, če si želi spoznati tvoje bližnje, če pa ti v kratkem časovnem obdobju reče (recimo teden, dva, brez službenih/družinskih obveznosti) da ne želi spoznati tvojih frendov, potem pa si grd, ker jih ne predstaviš – potem natepavaš psihično bolnico, sram te bodi. Tole je tvoja krivda.

Ne razume kaj hočeš, ker je tvoje pisanje neberljivo.

Neberljivo, 18.07.2021 ob 08:11

Ne razume kaj hočeš, ker je tvoje pisanje neberljivo.

Ne berljiva je tvoja pamet

Po tvojem pisanju si ti bolj zmeden kot ona. Taprave dva sta skupaj.

iDESI215, 17.07.2021 ob 21:31

Če bi rad razumel ženske, se temeljito spoznaj z meteorologijo. Hladne noči, vroča poletja, neurja s točo, viharji,… in vse to periodično, na veke vekov. Pozabi na dokončno, na dovršeno,… Vrtiljak čustev in hormonskih nihanj se giblje s približno primerljivimi cikli, kot vreme.

Pa tudi astrologije? nikol ne veš pod vplivu katerega planeta smo ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close