Sosed strelja na mojega psa
Imam soseda starega tam nekje blizu 50. Ima eno psičko, ki jo tolerira kot hcerko. In to je to. Živo z mamo. Mal je moten oziroma kar precej.
Zadnjič sem bila pri garaži in bedak stari strelja na našega psa s tisto pištolo, ko grejo ven rumene kuglice. (ucasih se je s tem igrala mularija). Sem šla do njega mu povedala, da naj samo še enkrat poskusi streljat ga bom prijavila. In se je kr nekaj zadiral nazaj, da pes laja neprestano, ko je njegova psička zunaj. Pa vam povem, da nas pes nikoli ne laja, razen ob neznanih ljudeh.
Povej mu da zaradi tiste pištole je marsikateri otrok, odrasel ali pa žival oslepela in da s tem se ni za igrat. Take igrače bi bilo potrebno takoj prepovedat in tudi ko sem bil jaz otrok se spomnim kako zelo je bolelo če te je s tistim že v nogo zadel. Take plastične kuglice so in pištola na fedro in se spomnim ko je imel en najstnik ko sem bil otrok in je vse povprek s tistim ustrahoval na igrišču. Take igrače bi bilo takoj treba prepovedat, ker to je kot orožje ne igrača.
Bi pa mogoče bilo vseeno pametno prijavit in bo mogoče potem stvari začel bolj resno jemat, samo po drugi strani pa eni začnejo potem še bolj nagajat, tako da se je verjetno najbolj izognit.
Forum je zaprt za komentiranje.