Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaljubila sem se v župnika

Zaljubila sem se v župnika

Tako sem se zaljubila v našega župnika, prav vsakdan ga kličem, da se prijavim k maši. Ponavadi grem že uro in pol prej k maši, da zasedem prvo vrsto. Od tam imam prav lep razgled na njega. K spovedi hodim redno in si na listek napišem kaj vse mu bom povedala. Zdaj hodim se k sosedi, da mi se ona pove njene grehe, da se njene povem njemu. Star je okoli 30 let. Je isti kot ta na sliki. Prej sem gledala samo svojega moža, sedaj pa moram mal svoje oči razvajati z mladim mesom, ker nevem koliko časa bodo lahko se gledale.

https://www.gannett-cdn.com/-mm-/14d38e3329c6f1f889b4c48cfb975ddc97bd20bb/c=0-0-3495-1975/local/-/media/2016/05/06/USATODAY/USATODAY/635981225330662373-AP-People-Colton-Haynes.jpg?width=3200&height=1809&fit=crop&format=pjpg&auto=webp

Lokacije ne bom izdala, da ne bo preveč oboževalk okoli njega, ker potem ne bom prišla na vrsto za k maši.

Lep pozdrav,

Zaljubljena Štefi

In potem si se zbudila.

Vemo v kerega. Vemo. Tudi moja žena vzdihuje pred TV nanjga. Jst se poberem na khurbe za vikend, ko babi doma prihaja do nedelje pred TV. Khurbi vsaj redno pride, babi pride samo ko otroka dela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close