Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po zaslugi bivšega sem norica v vasi

Po zaslugi bivšega sem norica v vasi

Ko sva se z bivšim razšla, je raztrobil po naši vasi, da se mi je zmešalo in je moral oditi, ker ga je bilo strah, da mu bom kaj naredila. Naredil se je tako bogega in jokal, da so vsi sočustvovali z njim. Sprva mi ni bilo jasno zakaj me nekateri čudno gledajo, nekaj šušljajo in se me izogibajo. Potem mi je en vaščan povedal, kaj se govori. Od šoka sem se skoraj sesedla, da je en odrasel človek v zrelih letih s katerim si nekoč delil lepe trenutke tako podel in sposoben tako nizkotnih dejanj.

Zapečatil me je z vzdevkom norice v vasi dokler bom živela  in s tem tudi oskrunil ugled potomcev še generacije naprej. Kar slišim jih:” A ta je od one, ki se ji je zmešalo.”

Še vedno ne morem verjeti, da je človek sposoben takšne podlosti in to samo iz maščevanja.

Zgleda, da je več ljudi takih. Mene je tako, enako “ožigosal” sosed, ki mu nisem dovolila uporabe lastniškega dvorišča. Po moje so to psihično moteni ljudje, oziroma ljudje z MOM.

no se te bodo vsaj bali, če si že zmešana. Drugače pa nisi edina, moški ki grdo govorijo o bivših (ker so jih te zapustile) s tem samo oddajajo signal, da se jih je treba izogibati na kilometre.

Pa tisto od Smolarja si zapoj Jaz sem nor…..

In kaj te briga? Ljudje bodo vedno govorili, navrži jim še ti kakšno kost za glodanje pa je. Jaz sem večino sočnih zgodb o sebi kar sama sprožila med znance direktno ali indirektno, pa umiram od smeha ko telefonček doseže tudi mene z druge strani, ki vem kakšna je bila uvodna zgodba in kaj se je na koncu izcimilo. Neverjetni so. Kdor te želi spoznati in se s teboj družiti pa se za opravljanja ne bo zmenil

Odgovor na objavo uporabnika
No sikiriki, 16.07.2021 ob 13:20

In kaj te briga? Ljudje bodo vedno govorili, navrži jim še ti kakšno kost za glodanje pa je. Jaz sem večino sočnih zgodb o sebi kar sama sprožila med znance direktno ali indirektno, pa umiram od smeha ko telefonček doseže tudi mene z druge strani, ki vem kakšna je bila uvodna zgodba in kaj se je na koncu izcimilo. Neverjetni so. Kdor te želi spoznati in se s teboj družiti pa se za opravljanja ne bo zmenil

Glede na to, da več kot 4/5 žensk nad 40 pade v depresijo ali pa jih ulovi peta puberteta ( totalno se jim odšteka in se oblačijo ter norijo kot najstnice…) je razmišljanje  tvojega bivšega kar pravilno!

Pa se ne sekiraj, saj narava slejkoprej opravi svoje…

Komaj ob razhodu spoznaš s kom in s čim si bil.

ne moreš da verjameš, 16.07.2021 ob 13:30

Glede na to, da več kot 4/5 žensk nad 40 pade v depresijo ali pa jih ulovi peta puberteta ( totalno se jim odšteka in se oblačijo ter norijo kot najstnice…) je razmišljanje  tvojega bivšega kar pravilno!

Pa se ne sekiraj, saj narava slejkoprej opravi svoje…

Depresivna nisem, upam da nikoli ne bom. Sem zdrava in srečna pri teh letih, naj ostane tako. Glede pubertete se nimam česa bati, vedno sem živela točno tako kot sem želela in se nisem pustila motiti, ne staršem, ne moškim, ne sistemu nisem nič dolžna. Ne vem zakaj bi se mi obrnilo karkoli ali bi ravno sedaj živela kakorkoli drugače kot doslej? Življenje je moje in jaz bom vedno ta bonus vnovčila maksimalno do zadnjega diha. A kdor mi ne privošči naj se raje vpraša zakaj.

Zgleda, da je med temi moškimi psihiči postalo moderno blatenje na tak način. Nisi edina zato se ne sekiraj zaradi enega motenega izmečka. Bodi vesela, da si opravila z njim.

Jaz podobno doživela, le da je moj bivši cukrček  šel še malo dlje in poklical tudi v službo in prijateljice/prijatelje in jim jokcal, da se mi je zmešalo. Kasneje mi je prijateljica povedala, da je bil tako prepričljiv, da sploh ni vedela kaj naj naredi in se je spraševala, če se mi je res zmešalo in me ni upala poklicat. Žal je tako, da ljudje ne vedo kako bi reagirali, ker ti motenčki znajo biti res prepričljivi, zato jim ni za zamerit in se ni vredno sekirat.  Tisti, ki so vredni v tvojem življenju slej ko prej spet najdejo pot do tebe in se sami prepričajo, da trditve ne držijo.

moderno, 16.07.2021 ob 14:12

Zgleda, da je med temi moškimi psihiči postalo moderno blatenje na tak način. Nisi edina zato se ne sekiraj zaradi enega motenega izmečka. Bodi vesela, da si opravila z njim.

Jaz podobno doživela, le da je moj bivši cukrček  šel še malo dlje in poklical tudi v službo in prijateljice/prijatelje in jim jokcal, da se mi je zmešalo. Kasneje mi je prijateljica povedala, da je bil tako prepričljiv, da sploh ni vedela kaj naj naredi in se je spraševala, če se mi je res zmešalo in me ni upala poklicat. Žal je tako, da ljudje ne vedo kako bi reagirali, ker ti motenčki znajo biti res prepričljivi, zato jim ni za zamerit in se ni vredno sekirat.  Tisti, ki so vredni v tvojem življenju slej ko prej spet najdejo pot do tebe in se sami prepričajo, da trditve ne držijo.

Seveda, saj s preusmerjanjem pozornosti na nekoga drugega umaknejo soje luči s sebe. A ne za dolgo. Resnica VEDNO pride na dan, tako kot tudi priplavajo na površje (hm hm) vsi “prijatelji”. Ni lepšega kot vedeti kaj ti mislijo in kaj o tebi govorijo. Temu se reče “smeti se same odnesle” iz življenja

No sikiriki,

Bravo! Nažalost je malo tako normalnih ljudi kot si ti. Vrjetno se ti bolje kot večina zavedaš katere so tiste stvari, ki so na koncu v živlenju zares pomembne.

Medtem ko ljudje govorijo kako težko se odprejo in zaupajo ker se bojijo, da bo njihovo zaupanje izdano. Pa čeprav tisto kar povejo ni niti tako posebno.

Človek, ki ima razčiščene stvari pri sebi brez problema pove skoraj vse, če pa ljudje ne znajo stem kar jim je bilo zaupano pravilno postopati pa le pokažejo kakšni so.

Če imaš pa okoli sebe take smotkote kot jih imaš ti pa se je prav zabavno tako poigrati z njimi. Tebi ni nerodno zato ker imaš stvari razčiščene pri sebi in veš kdo si, zato te tudi ne moti toliko kaj tuji jeziki opletajo o tebi.

kokoši, 16.07.2021 ob 14:58

No sikiriki,

Bravo! Nažalost je malo tako normalnih ljudi kot si ti. Vrjetno se ti bolje kot večina zavedaš katere so tiste stvari, ki so na koncu v živlenju zares pomembne.

Medtem ko ljudje govorijo kako težko se odprejo in zaupajo ker se bojijo, da bo njihovo zaupanje izdano. Pa čeprav tisto kar povejo ni niti tako posebno.

Človek, ki ima razčiščene stvari pri sebi brez problema pove skoraj vse, če pa ljudje ne znajo stem kar jim je bilo zaupano pravilno postopati pa le pokažejo kakšni so.

Če imaš pa okoli sebe take smotkote kot jih imaš ti pa se je prav zabavno tako poigrati z njimi. Tebi ni nerodno zato ker imaš stvari razčiščene pri sebi in veš kdo si, zato te tudi ne moti toliko kaj tuji jeziki opletajo o tebi.

No sikiriki mi deluje kot ena čudaška NOM varianta, ki si jo vesel, če jo ne srečaš nikoli v življenju!

Jo pa hvališ po načelu,da iste sorte ptiči skupaj letajo???

gy43, 16.07.2021 ob 16:33

No sikiriki mi deluje kot ena čudaška NOM varianta, ki si jo vesel, če jo ne srečaš nikoli v življenju!

Jo pa hvališ po načelu,da iste sorte ptiči skupaj letajo???

Taki kot ti, ki lastne frustracije zrcalijo na druge pa niso lih referenca, veš. Ponavadi imate še največ težav sami s seboj ravno opravljivci in zlobni ljudje, brez življenja in nekih lepih doživetij, ciljev. Pa tudi če in ko nekaj uspete narediti, je to bolj kot ne žalostno, ker v tem sploh ne znate uživati, saj se ves čas ukvarjate s tujo srečo in izmišljate načine kako nekoga onesrečiti, užaliti, … ja, tako deluje hudič, skozi ljudi. Drugače nima nobene moči. Vsak se sam pri sebi odloča ali bo svetloba ali tema in kaj bo oddajal ter ustvaril v življenju- dobro ali zlo. Z vsako besedo, korakom, dejanjem

“Ko sva se z bivšim razšla, je raztrobil po naši vasi, da se mi je zmešalo in je moral oditi, ker ga je bilo strah, da mu bom kaj naredila. Naredil se je tako bogega in jokal, da so vsi sočustvovali z njim. Sprva mi ni bilo jasno zakaj me nekateri čudno gledajo, nekaj šušljajo in se me izogibajo. Potem mi je en vaščan povedal, kaj se govori. Od šoka sem se skoraj sesedla, da je en odrasel človek v zrelih letih s katerim si nekoč delil lepe trenutke tako podel in sposoben tako nizkotnih dejanj.

Zapečatil me je z vzdevkom norice v vasi dokler bom živela  in s tem tudi oskrunil ugled potomcev še generacije naprej. Kar slišim jih:” A ta je od one, ki se ji je zmešalo.”

Še vedno ne morem verjeti, da je človek sposoben takšne podlosti in to samo iz maščevanja.”

Ekola, bila si z babooddeca, zdaj ti je vsaj jasno, da je zelo dobro, da sta se razšla in tudi če je tebe napetnajstil in si mu verjela, bila z njim, da bo tudi druge prepričal.

enako176, 16.07.2021 ob 13:17

Zgleda, da je več ljudi takih. Mene je tako, enako “ožigosal” sosed, ki mu nisem dovolila uporabe lastniškega dvorišča. Po moje so to psihično moteni ljudje, oziroma ljudje z MOM.

Ja res je – osebe z MOM to naredijo – ker ko so končno soočeni s tem, da ste vi ugotovili, da je praktično ona tista oseba, ki je nenormalna, vam reče, da ste vi nori….., Imajo pa sami točno sami to težavo nenormalnosti in njih przadene predvsem to”, da ste jih vi “pogruntali” in prepoznali,  da oni niso normalni. Nekateri e ves čas in da vas niso ravno spretno vlekli za nos.

Jaz bi raztrobila nazaj, da se mi je zmesalo od oomanjkanja seksa, ker ga bivsi ze  leta ni vec gor spravil.

In da sem zdaj, ko sem se ga koncno znebila in dobila seks drugje, spet cisto ok ?

uničen ugled, 16.07.2021 ob 13:05

Ko sva se z bivšim razšla, je raztrobil po naši vasi, da se mi je zmešalo in je moral oditi, ker ga je bilo strah, da mu bom kaj naredila. Naredil se je tako bogega in jokal, da so vsi sočustvovali z njim. Sprva mi ni bilo jasno zakaj me nekateri čudno gledajo, nekaj šušljajo in se me izogibajo. Potem mi je en vaščan povedal, kaj se govori. Od šoka sem se skoraj sesedla, da je en odrasel človek v zrelih letih s katerim si nekoč delil lepe trenutke tako podel in sposoben tako nizkotnih dejanj.

Še vedno ne morem verjeti, da je človek sposoben takšne podlosti in to samo iz maščevanja.

In kaj zdaj ? Se ti je zmešalo ali se ti ni ?

robi445, 17.07.2021 ob 08:17

In kaj zdaj ? Se ti je zmešalo ali se ti ni ?

Pa kaj sprašuješ neumnosti? Če samo prebereš par vrstic njenega nakladanja, ti je popolnoma jasno, zakaj jo je bivši dal na čevelj..

Še dolgo je revež zdržal z njo!

mark 31, 17.07.2021 ob 08:37

Pa kaj sprašuješ neumnosti? Če samo prebereš par vrstic njenega nakladanja, ti je popolnoma jasno, zakaj jo je bivši dal na čevelj..

Še dolgo je revež zdržal z njo!

Sigurno si njen bivši in si se prepoznal v zapisu a?

A to, 17.07.2021 ob 10:11

Sigurno si njen bivši in si se prepoznal v zapisu a?

Glede na to, kakšne so iztrošenke 40+, so samski moški lahko samo srečni, da si ne nakopljejo take na glavo…

Ali je nora, napol nora ali samo totalno depresivna sploh ni več pomembno.

Anonimno 123, 17.07.2021 ob 10:39

Glede na to, kakšne so iztrošenke 40+, so samski moški lahko samo srečni, da si ne nakopljejo take na glavo…

Ali je nora, napol nora ali samo totalno depresivna sploh ni več pomembno.

He he, kje pa piše da je 40+?? No, ne vem s kakšnimi se družiš in kakšne izkušnje imaš s 40letnicami, a sama sem tu nekje po starosti in imam večinoma toliko stare prijateljice +/- pa niti ene nore ali depresivne ne poznam. Ja, imaš vse sorte ljudi, da pa naletiš na same perle je pa pol tudi pri tebi nekaj narobe ali imaš pa res smolo v življenju.

Pri 40 se življenje šele dobro začne in kdor ga zna kvalitetno živeti, lahko rečem da je v najboljših letih za marsikaj. Partnerstvo, spolnost, izobraževanje, delo, dosego ciljev, rekreacijo, potovanja, uživanje… si še fit, če si zdrav in si dotlej skrbel zase ti nič ne manjka, imaš dovolj kondicije za dogodivščine in preizkušanje novih doživetij, pridobivanje izkušenj, še dovolj motiviran za zaslužek in tkanje novih vezi, prijateljstev, želja po druženju, libido, vse na visoki ravni… ipd. A hkrati ne več nebogljen kot v otroštvu, nepreskrbljen kot v mladosti, finančno stabilen in čustveno dozorel, da veš kaj je res pomembno in v kaj se splača vlagati energijo in čas. Po 60.se stvari začnejo umirjati, tako da je treba izkoristiti to obdobje na maks 🙂

Kaj ti si gej, glede na vzdevek gy43?

Kaj si me že bral tu gor? Geji mene ponavadi sovražijo, ne preneseje me, na jetra jim grem, že energija drud od drugega nas odbija.

kokoši, 17.07.2021 ob 11:04

Kaj ti si gej, glede na vzdevek gy43?

Kaj si me že bral tu gor? Geji mene ponavadi sovražijo, ne preneseje me, na jetra jim grem, že energija drud od drugega nas odbija.

Mogoče pa je res in je zato “drugačen odkar se je poročil”- nesramen, zloben, sarkastičen… iz tiste druge teme 😉 ne bi me presenetilo in tako bi še ena tema dobila svoj epilog.

Ja,poznana zgodba. Le da me je moj bivši ožigosal za nimfomanko,razuzdanko,možežerko…in je kljub moji selitvi in samo občasnem obisku vasi trajalo 2 desteletji,da se je generacija zamenjala in da me sedaj večina niti ne pozna več. Če bi bila še enkrat stara 25, bi ga tožila za blatenje imena ali nekaj v tem smislu, predvsem bi pa najela kakšnega tapravega, da bi tega bivšega tako prebutal, da bi utihnil za vse večne čase.

Če bi se jaz v življenju sekiral za vse, kar so mi ljudje govorili za hrbtom (očitno so bili z razlogom tam), bi lahko pristal v Polju. Tako pa sem vesel, da sem se otresel takih ljudi in se danes družim s pozitivnimi ljudmi, ki mi nekaj pomenijo. Glavo pokonci.

Mogoče je imel prav. Odvisno kako je vama bilo, kaj si mu storila, koliko let sta bila skupej, te je imel vsa leta rad, ti pomagou, te razvajal, ali si ga prevarala? Čustva so hudič… drugega pa ne znate kot jokat in se delat lepe, in obdolžit moške za vse. Pomisli na svoje napake, se pa da vse rešit če ti nekdo kaj pomeni… če ti je sploh kdaj kej pomenu. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close