kdo mi sestavi jedilnik
Na koga se obrnem, da mi sestavi po meri jedilnik? Seveda plačam, ne vem kakšni so zneski.
Jaz naredim seznam živil, ki jih jem, in katerih sploh ne maram, ta oseba pa mi napiše jedilnik za 1 mesec za vsak dan s količinami primernimi za vzdrževanje telesne teže, grami in kalorijami na dnevni bazi.
Kdo počne to?
Ne želim njihov jedilnik, ne gneneričnih receptov iz neta.
Ne da napiše: zelenjavna juha in skleda solate. Naj napiše katera zelenjava in koliko v juhi, recept. Skleda solate katere in koliko. Če ne jem zelene solate ne da piše nadomesti z drugo ampak točno zame in zelene solate v celem mesecu ni niti omenjene.
torej ti bi, da ti na podlagi seznama živil, ki bi jih ti jedla in tistih, ki jih ne bi, nekdo naredi vse izračune posebej zate, pa še recepte napiše?
po moje boš našla koga, piši prehranskim strokovnjakom, kakšen bo že zagrabil priliko. ampak glede na želeno, bodo po moje šle kile kar hitro dol, ko se ti bo to od badžeta odbilo 🙂
Pred leti sem iskala nekaj podobnega, sicer jem vse, a sem hotela jedilnik s preprostimi jedmi in nizkim budgetom, dobivala pa samo albuminske skute, jagode in se neko eksotiko, ko sem hotela na jedilniku filane paprike in sarme, pa segedin in podobno, sem dobila odgovor, da to pac tako ne gre.
Ok. Itak se nisem odlocila za nakup jedilnika.
Tudi jaz bi en preprost jedilnik posebej zame, za mojo starost in moje potrebe, pa da vsebuje vse, kar moram pojesti, da nutricionisticno dobim vse kar potrebujem.
Zdaj bi mi ze zadostovalo, da mi samo nekdo napise koliko B, OH, M in vlaknin moram pojesti na dan in par primerov jedilnika, pa recimo nasvet glede zivil, katera naj bodo veckrat na mizi.
Ce kdo najde takega nutricionista, se priporocam za kontakt.
si smešna, 16.07.2021 ob 13:28
torej ti bi, da ti na podlagi seznama živil, ki bi jih ti jedla in tistih, ki jih ne bi, nekdo naredi vse izračune posebej zate, pa še recepte napiše?
po moje boš našla koga, piši prehranskim strokovnjakom, kakšen bo že zagrabil priliko. ampak glede na želeno, bodo po moje šle kile kar hitro dol, ko se ti bo to od badžeta odbilo 🙂
IN kaj je tu smešnega?
prilagojeni jedilnik, 15.07.2021 ob 22:05
Na koga se obrnem, da mi sestavi po meri jedilnik? Seveda plačam, ne vem kakšni so zneski.
Jaz naredim seznam živil, ki jih jem, in katerih sploh ne maram, ta oseba pa mi napiše jedilnik za 1 mesec za vsak dan s količinami primernimi za vzdrževanje telesne teže, grami in kalorijami na dnevni bazi.
Kdo počne to?
Ne želim njihov jedilnik, ne gneneričnih receptov iz neta.
Ne da napiše: zelenjavna juha in skleda solate. Naj napiše katera zelenjava in koliko v juhi, recept. Skleda solate katere in koliko. Če ne jem zelene solate ne da piše nadomesti z drugo ampak točno zame in zelene solate v celem mesecu ni niti omenjene.
Poznam eno. Ki je ze sestavljala jedilnik. Za 3 obroke zajtrk kosilo pa vecerja. Ce te zanima resno pusti kontakt. Se pac potem zmenis z njo naprej. Seveda vse crno na belem. Na koncu dobis racun.lp
Forum je zaprt za komentiranje.