Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ranice po britju na bikini predelu

ranice po britju na bikini predelu

Kako to rešujete dekleta in žene? Jaz sem poskušala z depilacijo, z britjem, pa res oštra britvica, ne neka topa, ampak najkasneje naslednji dan je predel ves rdeč ali pa s posameznimi rdečimi pikicami, nekako vnet. Kaj naredite, da ste v kopalkah brez teh pik med nogami??? Jaz ne vem več, kaj narediti. Je pa res, da sem temnolaska in so tam dlake tudi močnejše in temne.

Help….

Sama se s klinco, nežno, v smeri rasti dlak. Obvezno gel za po britju. Če imam več časa, vedno uporabim depilacijsko od Afrodite  sensotiv kamilica, nato pa še dep. gel za po britju od Afrodite.

Brazilka pa je rešeno.

Vedno v smeri rasti dlak in pa vsaj 1 dan pred kopanjem. Od takrat nimam več problemov.

Če v smeri dlak ni nikoli čisto gladko. Moja draga, če želi čisto gladko ji na koncu še kontra smeri dlak….vendar takrat je treba čisto nežno in raje večkrat potegneš. Na koncu dobro vtremo bepanten kremo in je 🙂

Depilator, vsaj en dan pred kopanjem, zvečer, da se do jutra koža pomiri.

Pa balzam za po sončenju in slina. Bolje kot karkoli drugega.

Ste pa packe!

Veliko bolj vznemirlive ste za nas, prave moške – naravne!  !!!

Vesel oče, ki ima rad izklučno naravne, pristne

No ja Veseli oče, tokrat si pa malce pihnil mimo.

Kaj ni lepo, ko Boeing 69 prijadra na lepo urejeno pristajalno stezo, kasneje pa izvede še vzletni manever in to frekventno ponavlja vse do izteka iz rezervoarja?

Meni je vedno pomagal otroški puder takoj po britju. Kožo umiri.

Sedaj sem pa itak šla na depilacijo in teh težav nimam več???

Če ne pomaga depilacija, svetujem edino še laser. Imate veliko opcij, malo povprašajte naokol kje je bil kdo najbolj zadovoljen. Počakajte še do konca poletja, potem pa veselo na laser. Je en tak malo večji finančni zalogaj, ampak se splača. Po laserju ni nič več britja, nič več vraščenih dlak in pikic.

Tole rabiš, ful pomaga: https://www.phyts.si/index.php/product/prsilo-proti-vrascanju-dlacic-post-epil/

Pa VEDNO svežo britvico

Ipl.

okej, predel  na nogah in na hribčku … kaj pa tiste, ki greste na depilacijo … vam dol potegnejo tudi po sredini, kjer so ravno tako dlake tam, pa v bistvu ne gre več za kožo, kot je na nogah in hribčku? a ni tam bolj občutljivo  … z britvico je kar težko porazirat, ker je drugačen kot ….

Dam si gor aloe vera gel. Mega zadeva! Sem pa imela isti problem, zdaj je ok …

https://www.mi-shop.si/naprava-zaodstranjevanjedlakmedisanasilhuettaipl840

Tole si nabavi, malo primerjaj cene. SEM IMELA isti problem, uboge temnolaske 🙁 Meni nic druga ni pomagalo! Ko bi vsaj prej vedla za to masinco… Veliko uspeha ti zelim!!

Poskusi s fotoepilacijo. Sama hodim v novello in nimam več teh problemov, delajo todi čez poletje. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close