Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Avdić, tudi ti izkoriščaš Slovenijo

Avdić, tudi ti izkoriščaš Slovenijo

Avdić se je zelo primitivno odzval na Jelinčičevo izjavo o prekomernem rojevanju Albank v Sloveniji. Jaz pa tebi Avdić pišem nazaj: če ti ne paše v Sloveniji, greš lahko mirno nazaj v Bosno, od koder si prišel. Nikdar nisi bil in ne boš priljubljen v Sloveniji zaradi sluzastega primitivnega lapanja! Pa še misliš da si duhovit, nimaš pojma. Jelinčič ima argumentirano izjavo, ti pa mu vračaš s seksom. Tu se vidi tvoj mičken mičken IQ in primitiven odnos. Skratka Avdić, meja je prehodna! Dodatek: ne strinjam se vedno z Zmagotom, ampak tale sluz z radia je pa res pod vsakim nivojem.

Mi Avdič ni simpatičen, ga ne poslušam, ampak človek zna naš jezik in tu dela in plačuje davke.

Ima enake pravice kot kdorkoli drug.

Verjemi, tudi ti nisi simpatična vsem.

Odgovor na objavo uporabnika
tudi ti, 15.07.2021 ob 12:20

Mi Avdič ni simpatičen, ga ne poslušam, ampak človek zna naš jezik in tu dela in plačuje davke.

Ima enake pravice kot kdorkoli drug.

Verjemi, tudi ti nisi simpatična vsem.

Ne gre tu komu sem simpatična, gre za primitiven Avdićev odnos do resnice. Zabolela ga je resnica. Da gre poslanca javno žalit, da abstinira zaradi seksa. Kaj on ve, kaj ga jutri čaka? Mogoče ga tudi že prostata matra ali ga bo žena prevarala. Karma deluje. Skratka, primitivec, ni kaj.

Darinka486, 15.07.2021 ob 12:30

Ne gre tu komu sem simpatična, gre za primitiven Avdićev odnos do resnice. Zabolela ga je resnica. Da gre poslanca javno žalit, da abstinira zaradi seksa. Kaj on ve, kaj ga jutri čaka? Mogoče ga tudi že prostata matra ali ga bo žena prevarala. Karma deluje. Skratka, primitivec, ni kaj.

Daj mi povej, kaj misliš o plakatu z napisom “Vsi izbrisani vabljeni na ples, igral vam bo XY na puško mitraljez”.

tudi ti, 15.07.2021 ob 12:36

Daj mi povej, kaj misliš o plakatu z napisom “Vsi izbrisani vabljeni na ples, igral vam bo XY na puško mitraljez”.

Sem napisala da se z Zmagotom ne strinjam vedno.  Zdaj je pač ta aktualni primer s seksom, ker ga je pač žena pustila. In kaj misli da je Avdić nek hud lepotec da bo večno seksal? Resnica je, da Albanci počasi osvajajo teritorij, pa vam to paše ali ne. Da ne govorim koliko denarja počrpajo od države. Ajajajaj ljudje !

Sam na ic se mora koncat tvoj priimek, pa lahko v tej drzavi pocnes cisto vse. Cefurji so bolj zasciteni kot pa kocevski medved. Nam pravim slovencem pa drzavna mafija pije kri.

Tale zmago misli, da lahko vse rece, kar mu pade na pamet, je vedno pocel in se bo, ker je folk glup in ne dojame, da vecinoma prekoraci mejo dobrega okusa. Avdic ne bom rekla, da ima glih neke super inteligentne fore, je pa bil tale odgovor zelo na mestu. Provokativen, a (se) v mejah okusa.

Kaj recit o Denisu plavemu. Predvidevam da je bil policaj tako kot je bil Emersic mesar. Meni osebno je antipaticen. Pa ne kot cefur. Njegov cinicen smeh mi dviguje zelodec. Edino v oddaji Znan obraz ima svoj glas sem ga rad gledal. Drugace ga pa ne morem prebavljat.

Darinka486, 15.07.2021 ob 12:43

Sem napisala da se z Zmagotom ne strinjam vedno.  Zdaj je pač ta aktualni primer s seksom, ker ga je pač žena pustila. In kaj misli da je Avdić nek hud lepotec da bo večno seksal? Resnica je, da Albanci počasi osvajajo teritorij, pa vam to paše ali ne. Da ne govorim koliko denarja počrpajo od države. Ajajajaj ljudje !

Naj ti dodam še to, pa kakorkoli mi Avdič ni simpatičen, preživlja se sam. Jelinčiča hranimo mi, mi mu dajemo plačo!

Zdaj julija, ko je kao na dopustu, je edini čas v letu, ko tudi zjutraj včasih prižgem Radio1.

tudi ti, 15.07.2021 ob 13:30

Naj ti dodam še to, pa kakorkoli mi Avdič ni simpatičen, preživlja se sam. Jelinčiča hranimo mi, mi mu dajemo plačo!

Poslance po celem svetu plačujejo državljani. Kot že rečeno, se z Zmagotom ne strinjam vedno, bolj malo spremljam politiko, ker mi gre na bruhanje. Tale radijc pa je že tako nagnusen s fintami, verjetno za Bosno ni bil dovolj dober pa ga malo Slovenčki povzdigujejo. Za tu je dober a ne? Avtor tudi ti: resnica vedno boli. Tu ne govorimo o tem, koliko kdo lahko seksa, gre za bolečo resnico, da so med drugim tudi Albanci/ke preobremenili slovenski zdravstveni sistem. Če ima neka Albanka 10 otrok, tudi njih ti plačuješ, ne samo Jelinčiča. To je edina resnica, tu je poanta! Več ne mislim debatirat s tabo, ker mešaš jabolke in hruške. Ali hote ali nehote.

Najboljši je v Sloveniji, pa če se še tako trudite. Zabaven, inovativen, dobrosrčen, … jaz ga poslušam in spremljam povsod, na radiu, tv, v gledališču. Škoda, ker ni več na tvju. Lušken je

Avdić je car, 15.07.2021 ob 13:51

Najboljši je v Sloveniji, pa če se še tako trudite. Zabaven, inovativen, dobrosrčen, … jaz ga poslušam in spremljam povsod, na radiu, tv, v gledališču. Škoda, ker ni več na tvju. Lušken je

A na wc-ju tudi? Eh ja … revščina. Verjetno za kaj boljsega nisi niti slišal/a.

Jelinčič je namreč na facebooku zapisal tole: »Pravijo, da je naših zdravnikov premalo. To zagotovo ne bo držalo. V celjski porodnišnici bi bila ena ginekologinja odveč, če ne bi Albanke tako intenzivno rojevale. Seveda na naše stroške in na našo socialo.«

Avdiću je ob prebiranju Jelinčičevega zapisa dvignilo pokrovko, kratko in jedrnato se je v svojem slogu odzval in poslancu stranke SNS sporočil: »Seks je fajn, če ga imaš, če ga nimaš, je pa tudi kavica dobra.«

Po objavi zgornjega zapisa v današnjih Slovenskih novicah, je Jelinčič danes v javni videoobjavi Avdiću sporočil: »Ne skrbi za mojo seksualno variatno. Ni spolne abstinence, kar povprašaj svoje sodelavke. Kavica je pa pol na koncu.«

Se ti zdi komentar ZJ primeren? Kako bodo reagirale sodelavke DA? Dobesedno jih je obtožil, da sexajo z njim!

Darinka486, 15.07.2021 ob 14:07

A na wc-ju tudi? Eh ja … revščina. Verjetno za kaj boljsega nisi niti slišal/a.

Ne zganjaj fovšije. Spremljam vse svetovne komike in on ima prav en poseben stil, morda imaš ti predolge kable, pa ga ne razumeš?

Sprosti se, nasmej se, pa kot je Avdić nekoč rekel, nikar ne jemlji življenja tako resno

Tu se kaže domet Slovencev… ja, krasen je, kar se tiče dobrodelnosti, kar se tiče njegovih bolanih for in izpadov, je pa pod vsakim nivojem. Jaz ga ne morem slišat.

Darinka486, 15.07.2021 ob 12:04

Avdić se je zelo primitivno odzval na Jelinčičevo izjavo o prekomernem rojevanju Albank v Sloveniji. Jaz pa tebi Avdić pišem nazaj: če ti ne paše v Sloveniji, greš lahko mirno nazaj v Bosno, od koder si prišel. Nikdar nisi bil in ne boš priljubljen v Sloveniji zaradi sluzastega primitivnega lapanja! Pa še misliš da si duhovit, nimaš pojma. Jelinčič ima argumentirano izjavo, ti pa mu vračaš s seksom. Tu se vidi tvoj mičken mičken IQ in primitiven odnos. Skratka Avdić, meja je prehodna! Dodatek: ne strinjam se vedno z Zmagotom, ampak tale sluz z radia je pa res pod vsakim nivojem.

Ko bosta ti in Jelinčič toliko naredila za pomoč Slovencem kot je naredil Avdič, bosta šele imela pravico razmišljat a vama je simpatičen ali ne. Do takrat pa se mu lahko samo globoko priklonita. Ne glede na to kakšno je vajino osebno mnenje o njem.

U tole so se pa usule sodelavke Avdića … Res mu naj pahor podeli jabolko navdiha, medtem pa vi pridno plačujte socialo novorojenih albančkov … Abdo dela dobrodelnost za DENAR v sklopu službenega lapanja! Toliko o dobrodelnosti iz srca

Ta napis ni bil plakat ampak je levica potaknila listek na vrata pisarne SNS v parlamentu

Se eden ki dela za slovenacko – balkansko mafijo.

tip mi je zoprn, sicer malo manj kot jajo, ker ga pač ne vidim niti ne sliši tako kot pacienta, ko pogledam novice ampak, avtorica, slišal sem ga v tistem šovu znan obraz… in tip odlično obvlada slovenska narečja …, klub temu, da ga ti podiš iz Slo. Koliko narečij znaš ti, avtorica..

Popay npr, 15.07.2021 ob 17:16

tip mi je zoprn, sicer malo manj kot jajo, ker ga pač ne vidim niti ne sliši tako kot pacienta, ko pogledam novice ampak, avtorica, slišal sem ga v tistem šovu znan obraz… in tip odlično obvlada slovenska narečja …, klub temu, da ga ti podiš iz Slo. Koliko narečij znaš ti, avtorica..

Čisto ste zgrešili poanto, verjetno vam je zato všeč. No eni pa so razumeli napisano.

Darinka486, 15.07.2021 ob 18:16

Čisto ste zgrešili poanto, verjetno vam je zato všeč. No eni pa so razumeli napisano.

Lej ti jeba…., jst zelo dobro razumem kaj si ti napisala. O albancih vem več kot ti…, cepajo se kot zajci… Mimogrede, Sešelj, srbski politik je 1x rekel…., Albanske ženske so kot pralni stroj, tako kot pralni stroj opere in vrže perilo po centrifugi iz stroja, tako albanske ženske rojevajo…, v srbskem jeziku se bolj sočno sliši. Albanci so imeli največjo nataliteto po 2 s.v. v Evropi. Leta 1958, ko jih je bilo 800.000 na področju ex juge, jih je zdaj preko 2 miljona in kot vidiš so dobili tud s pomočjo Slovenije, ki vedno zabije Srbom nož v hrbet svojo državo. Zanimivo,  v Sloveniji imamo dva znana politika, ki simpatizirata z Albanci, Jajata in Fajonovo. Jaja je celo albanec po očetu, tako se namreč govori naokoli že kar nekaj let…

Tiii moje poante nisi razumela… in ta je, da je men osebno avdič zoprn tip ampak mu je treba priznat ,.da obvlada tisto kar dela.

Ko boš ti znala vsa slovenska narečja se pač javi temu modelu iz tam dol, ki ga ti podiš nazaj dol in ima ta slovenska narečja v primerjavi s tabo verjamem v malem prstu, sem ga pač slišal govoriti na tistem šovu. Jst Galuniča nikoli nisem slišal drugače govoriti kot pravilno čisto slovenščino, zato mi je preprosto dolgočasen kot voditelj.  Kot sem pa že omenil Avdiča niti ne gledam niti ne poslušam, tudi radio1 ne, ker mi je preprosto zoprn, ko ga slišim. Jelinčič pa…, heh, navaden pijanček in, če bi z njim sam prišel v konflikt kot moški,  ga bi na isto foro cepil kot ga je avdič, pač starček, ki ne more dobro servirat mlajše žene (to more namreč vsak moški pričakovati, ki ima mlajšo ženo, ko se loči)…, s tem, da bi pol od njega pričakoval še večji napad (na yt je bil posnetek poroke jelinčiča pred leti in tiste njegove mlajše žene in ženska se je skor razjokala, pa ne od sreče……, videlo se je da od nesreče, ker ji je takrat kliknlo, da si je zjebala par let življenja v stilu, kaj sploh dela s tem tipom, to tist, ki zna opazovat reakcije ljudi takoj vidi) vidiš taka je komunikacija v podn politiki, večinoma med moškimi seveda.. Ti boš men o poanti, ne me jebat, se reče temu v moškem žargonu, heh…

Popaj, spet zavijaš v hrib. Brigajo mene njegova narečja ej človek!? Res je nagravžen pa če ga papež posveti v svetnika, kar ga sicer ne more, sej je musliman predvidevam. Kaj vse vam uspe naplest v bran avdića? V glavnem ne ti ne avdić ne moreta vedet, kaj vse pa jaz obvladam. Se greste res  neko otročarijo, jaz pa nasedam. Nimate nikakršnega pametnega argumenta več, potem pa potegnete ven narečja. Ajoj ajoj. Domet do njegovih podplatov … In kaj vas briga, če ima Jelinčič mlajšo ženo? Sta se vsaj imela lepo imata dve hčeri. Ne verjamem, da je hudo trpela zraven njega. Tudi Cvikl in Rop sta se ločila in si omislila mlade radodajke in bosta na istem, če že nimata nataknjenih rogov. Ta debata je popolnoma zašla, tako da popaj malo več špinače pa bo. Pa sploh nisem samo tebi pisala, gor se ena kar cedi ob pisanju o avdiću. Poanto ste vsi zgrešili.

tisto o rojevanju ima Plemeniti še kako prav.in o financiranju.izkoriščanju slo.sociale.slovenske mamice lahko sanjajo.na CSD jih do Slovenk niso tako servilni.kar se pa tiče plakata.mislim da ga ni pisal Zmago.če pa ga je se z njim  ne strinjam popolnopiše se puškomitraljz.skupaj. ne pa puško   mitraljez.lahko pa bi napisal za godbo bomo uporabili puško in mitraljez

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close