Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Podeželani nam vozijo mrčes v mesto

Podeželani nam vozijo mrčes v mesto

Dolgo časa sem razmišljala, od kod toliko muh, ko pa sem vendar v mestu. Nato pa vidim nekega podeželana (po registrski sodeč), ki je imel pri sebi slepe potnike – 3 muhe, ko je odprl vrata avta, so seveda zletele ven. In če vsak podeželan pripelje kakšno muho ali komarja ali kaj drugega s sabo, potem ni čudno, da jih je toliko, saj se izredno hitro razmnožujejo. Zato naj podeželani raje uporabljajo javni prevoz ali pa naj se na cesto postavijo razkužilne postaje, kjer bi se avti razkužili raznega mrčesa.

Jaz bi nasplosno ljudem kmetavzarjem iz podezelja prepovedal v Ljubljano!

Odgovor na objavo uporabnika
Valentinis4, 14.07.2021 ob 18:15

Jaz bi nasplosno ljudem kmetavzarjem iz podezelja prepovedal v Ljubljano!

Muhe gredo takooo rade na drek.

Odgovor na objavo uporabnika
muhe vsepovsod, 14.07.2021 ob 18:10

Dolgo časa sem razmišljala, od kod toliko muh, ko pa sem vendar v mestu. Nato pa vidim nekega podeželana (po registrski sodeč), ki je imel pri sebi slepe potnike – 3 muhe, ko je odprl vrata avta, so seveda zletele ven. In če vsak podeželan pripelje kakšno muho ali komarja ali kaj drugega s sabo, potem ni čudno, da jih je toliko, saj se izredno hitro razmnožujejo. Zato naj podeželani raje uporabljajo javni prevoz ali pa naj se na cesto postavijo razkužilne postaje, kjer bi se avti razkužili raznega mrčesa.

Samo tiste, ki jih mestjanarji čez vikend privlečete k nam…

Jaz pa imam LJ tablico pa sem doma na podeželju. Kaj pa zdaj?

Res pa je, da mi je stalno nerodno, ker takoj, ko vidijo LJ tablico mislijo, da se je ena Ljubljančanka pripeljala pa se posmehujejo. Moram takoj pojasnit, da pa nisem iz mesta pa je potem ok.

Ne razumem mestna gospoda zakaj vam tako iz kanalizacije po celem mestu smrdi če ste tako fini, vaš drek mora dišati, ali vam je plomba iz zob ven padla da tako smrdi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close