Cepil sem se, ker je zbolela moja mama smrk smrk
A ste pogledali včerajšnjo zgodbico gospoda, ki je povedal svojo zgodbo, zakaj se je cepil, ker je zbolela njegova mama. Sem mislil, da bo potočil še kakšno solzico pa jo ni. Mi na tv znamo iz zgodbice narediti zadevo v nulo. Saj smo profesionalci, da nam ni para. Danes je bilo 200 procent več prostovoljno cepljenih kot včeraj. Bomo še nadaljevali s takšnimi prispevki. Že drži da janeza ne maramo ampak za višjo računico naredimo kar češ.
Samo bolnice bo treba zapret jeseni za take, ki sitnarite iz dneva v dan, samo to. Pa da vas vidimo. Če vas bo v prihodnjih okužbah 20% obolelih potrebovalo pomoč (kar vas bo) in je ne boste dobili, bomo lahko na hitro počistili z vso izrojeno, debilno nesnago. Čisto enostavno in po sistemu zakona narave
jeseni zapret bolnice za necepilce, 14.07.2021 ob 15:27
Samo bolnice bo treba zapret jeseni za take, ki sitnarite iz dneva v dan, samo to. Pa da vas vidimo. Če vas bo v prihodnjih okužbah 20% obolelih potrebovalo pomoč (kar vas bo) in je ne boste dobili, bomo lahko na hitro počistili z vso izrojeno, debilno nesnago. Čisto enostavno in po sistemu zakona narave
Pod pogojem, da bo enako veljalo za kadilce, alkoholike, narkomane, tiste, ki so predebeli, ki se nezdravo prehranjujejo in ki se ne rekreirajo vsak dan min 30 min. Uf, pa bodo bolnice prazne. Ker ostali zdravnikov skoraj ne potrebujejo. 99% bolezni je namreč zaradi nezdravega življenjskega sloga.
Seveda, 14.07.2021 ob 16:59
Pod pogojem, da bo enako veljalo za kadilce, alkoholike, narkomane, tiste, ki so predebeli, ki se nezdravo prehranjujejo in ki se ne rekreirajo vsak dan min 30 min. Uf, pa bodo bolnice prazne. Ker ostali zdravnikov skoraj ne potrebujejo. 99% bolezni je namreč zaradi nezdravega življenjskega sloga.
Se strinjam.
A debili se s tem ne bodo strinjali, ker so ravno debilni zagovorniki fašizma, največji neodgovorneži in zanemarjeni, kadilci, alkoholiki…
Upssdl, 14.07.2021 ob 17:22
Kaj , ko bi se Robj distanciral od primitivizma in nastrojenosti proti pametnejsim sodrzavljanom. Cepljenje je varno in ucinkovito. To je dejstvo.
Blesavo multinično debilno si si že prislužilo za sendvič s svojimi debilizmi in fašistično propagando ?
A, seveda, na to so te dobili; ocitno spadas v skupino ranljivih: orto star ali že tako oslabljen imunski. Vecina odgovornih ljudi imamo imunski sistem povsem soliden, tako take strasljive zgodbice ne palijo.
Vsi tisti, ki ste šli po dozo pa se zavedajte, da to ne pomeni, da lahko s to kvazi zašcito nadoknadite prisilni zapor in se nauzijete svobode za naprej in nazaj – sicer boste ravno tam pristali, kjer ‘vi pa že ne’..
kaj pa vem no, 15.07.2021 ob 09:40
Ja…mal smešno da je čakal na cepljenje do julija…..
Na cepljenje je čakal do julija zato, ker je do zdaj verjel raznim vražam anticepilcev. Potem pa ga je mamina bolezen streznila in postavila na realna tla.
Veliko nas je, ki ne verjamemo naključjem glede virusa in raznosa po svetu in nam ni želja vnašati “strupa” v telo. Če pa mi bo to olajšalo morebitno bolezen kakor tudi prehod meje, vstop v restavracije ipd, pa smo se za to varianto pač odločili. Izbrali smo manj slabo varianto. Sploh, če imamo izkušnjo, ko nam je vedno zdrav in relativno mlad bližnji pred nekaj meseci zaradi virusa skoraj umrl.
MAVRICAAAAA, 15.07.2021 ob 16:53
če bi bile bolnice zaprte leta 2020 ne bi umrlo toliko ljudi, tam so jih prikljapljali na respiratorje po tekočem traku, 9 od 10 jih je umrlo, kaj ti ni jasno- TO JE BIL GENOCID, ki bo še prišel pred sodišča, brez skrbi, imamo vso dokumetnacijo!!
ma ni bil ravno genocid – saj niso vedeli, da bi morali že na začetku jim v žilo ašopat kortikosteroide, kar so potem počeli – protivbetna sredstva. Ker Covid ni respiratorna, ampak krvnožilna bolezen in najprej nastave v telesu vnetje. Samo vtop je preko respiratornega trakta, potem pa virus hara naprej in “išče” šibke točke
Uporabnica755, 15.07.2021 ob 16:49
Na cepljenje je čakal do julija zato, ker je do zdaj verjel raznim vražam anticepilcev. Potem pa ga je mamina bolezen streznila in postavila na realna tla.
Veliko nas je, ki ne verjamemo naključjem glede virusa in raznosa po svetu in nam ni želja vnašati “strupa” v telo. Če pa mi bo to olajšalo morebitno bolezen kakor tudi prehod meje, vstop v restavracije ipd, pa smo se za to varianto pač odločili. Izbrali smo manj slabo varianto. Sploh, če imamo izkušnjo, ko nam je vedno zdrav in relativno mlad bližnji pred nekaj meseci zaradi virusa skoraj umrl.
Žalostno je to, da še vedno obstajate debili, ko verjamete fašistični lažnivi propagandi.
Izbrati in podpreti fašizem je kot obsodba na smrt.
To varianto so ljudje že velikokrat v zgodovini obžalovali.
ni bil genocid ampak še nepoznavanje, 15.07.2021 ob 17:25
ma ni bil ravno genocid – saj niso vedeli, da bi morali že na začetku jim v žilo ašopat kortikosteroide, kar so potem počeli – protivbetna sredstva. Ker Covid ni respiratorna, ampak krvnožilna bolezen in najprej nastave v telesu vnetje. Samo vtop je preko respiratornega trakta, potem pa virus hara naprej in “išče” šibke točke
Seveda je bil genocid.
Saj so bolnice za covidarje prejemale podkupnine. Zato so jih čimveč želeli namerno okužiti, ker so za genocid bili plačani. Skoraj vsak, ki je v tistem času rabil bolniško oskrbo, je tam postal pozitiven. Isto je bilo v DSO, kjer so celo javno izjavili, da lahko delajo bolni oskrbniki.
Isto, kot plačani morilci.
delam na tv, 14.07.2021 ob 14:41
A ste pogledali včerajšnjo zgodbico gospoda, ki je povedal svojo zgodbo, zakaj se je cepil, ker je zbolela njegova mama. Sem mislil, da bo potočil še kakšno solzico pa jo ni. Mi na tv znamo iz zgodbice narediti zadevo v nulo. Saj smo profesionalci, da nam ni para. Danes je bilo 200 procent več prostovoljno cepljenih kot včeraj. Bomo še nadaljevali s takšnimi prispevki. Že drži da janeza ne maramo ampak za višjo računico naredimo kar češ.
Janez je imel daleč največ glasov na volitvah. Toliko o tem koga kdo mara.
Samo primer zdravega življenja. Prehrana je v bistvu pri meni zelo nezdrava in s veliko sladkorja. Od srednje šole do sedaj sem pri zdravnikih potreboval samo pomoč ko je šlo za razlitje slepiča. To je bil edini obisk in edina bolniška v 22 letih. Do 30 leta sem bil zelo športno aktiven. Po tem pa 4 leta brez športnih aktivnosti. Po tem času sem začel do covid epidemije 2 leti teka vsaj 5- 7 km 3 krat na teden. Sedaj že 1 leto brez aktivnosti. Sedaj sem spet poskusil s tekom in gre dokaj lahkotno. Če bi potegnil s ceste pov. Populacijo bi jih verjetno na teh relacijah 50% pocrkalo ob mojem tempu. Splošna psihofizična pripravljenost ljudi je zelo slaba. Saj so suhi, lepe postave, a fizična kondicija zelo slaba. To govorim za ljudi, ki niso lih majhni na telesno aktivnost in jim je to hobi.
Robi567, 15.07.2021 ob 17:31
Seveda je bil genocid.
Saj so bolnice za covidarje prejemale podkupnine. Zato so jih čimveč želeli namerno okužiti, ker so za genocid bili plačani. Skoraj vsak, ki je v tistem času rabil bolniško oskrbo, je tam postal pozitiven. Isto je bilo v DSO, kjer so celo javno izjavili, da lahko delajo bolni oskrbniki.
Isto, kot plačani morilci.
Pojma nimaš
Forum je zaprt za komentiranje.