Gisella napovedala lakoto
Otroci moji, hvala, da ste tukaj v molitvi. Otroci, prosim vas, da prisluhnete mojim nasvetom in glasu mojega Sina, da boste rešeni. Moji preroki so pisali in govorili veliko za odrešenje človeštva, a vi ne poslušate. Nekateri moji favorizirani sinovi (duhovniki) so se odvrnili od mene in od Boga, ne da bi razumeli, da to ne bo pripeljalo do odrešenja, temveč do pogube. Otroci, molite veliko za ta svet, ki ga zdaj prekriva tema; luč vere je zelo šibka in zato se ne bo več mogoče izogniti Božji sodbi, ki bo kmalu prišla. Otroci moji, z ljubeznijo vas prosim, da poskrbite, da bo prišla lakota in boste lahko popolnoma obupani. Previdnost bo prišla z vseh strani: ne bojte se, zaupajte Jezusovim besedam in jih hranite v svojih srcih. Izživite ta sporočila,bodi zvest Božji besedi in evangeliju. Srce mojega Sina krvavi za grehe človeštva; kdor posluša moje klice do konca časa, bo rešen. Ne pozabite, da vas imam zelo rada; kdor je z Bogom, naj se ne boji ničesar. Zdaj vas prepuščam s svojim materinskim blagoslovom v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha, Amen.
in celo Kuba je na nogah zaradi lakote
valeriee, 12.07.2021 ob 09:42
Hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.