Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na pošti so izgubili paket

Na pošti so izgubili paket

Pred več kot mesecem dni, 2.6., sem na pošti oddala večji paket, vrnila sem prehranske dodatke v Sensilab v Logatec v vrednosti 100€. Kljub temu, da je šlo za tak znesek, paketa nisem poslala priporočeno, saj sem bila prepričana, da se paketu ne more nič zgoditi. A glej ga zlomka, paket še do danes ni prišel do naslovnika, na pošti  pa tudi trdijo, da so zadevo raziskali, vendar paketa ni nikjer. Napisali so še, da lahko napišem ugovor.

Torej dejansko paket lahko izgine? Kaj bo bolje, če napišem ugovor, se bo paket čudežno našel?

Jezna sem nase, da nisem poslala priporočeno in seveda na pošto, ki je s prodajo vileda krp in čokoladic itak katastrofa. Zdaj je, kar je, pa vendar me zanima, ali sploh lahko še kaj naredim. Hvala!

Sumim da je prejemnik paket dobil pa to zatajil.  Pošiljam veliko paketov pa se še noben ni izgubil.

Odgovor na objavo uporabnika
Mi drugace, 11.07.2021 ob 19:44

Sumim da je prejemnik paket dobil pa to zatajil.  Pošiljam veliko paketov pa se še noben ni izgubil.

Ja prej bi rekla, da je tako.

Krivda je tvoja, ker si poslala navadno. Draga sola, zal neresljiva. Meni so izgubili en paket za mamo, nikoli ni prisel na cilj. In eno priporoceno pismo, nikoli ni prislo, sem dobila pa vsaj denar nazaj.

Tako je- ker gre za visok znesek, avtorica pa ni zavarovala sledljivosti paketa s plačilom  priporočee storitve.

Vedno se pošilja priporočeno nazaj, da se zavaruješ – sploh pri kakših odkupninah.

Možno je tudi, da je paket kdo ukradel – morda celo poštar sam. Tudi to se dogaja, na carinah pa baje sploh. Zadeve, ki ni poslana priporočeno, se torej ne da najti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close