Melodije morja in sonca 2021 KOMENTARJI
Lorela cela zgubana, podbradek in vrat, izpeta, Mario ostaja tak kot je bil, ni se postaral.
Saša Lešnjek, lepotica s čudovito energijo. Zobe še pobeli in bo nebeško lepa. Motil me je le njen moški bekvokal, kot da bi iz pisarne prišel, s srajco in ženskimi gibi.
Tatjana Mihelj- LGBT? Pesem pusta, noben presežek, ne vem, kaj je narobe s komisijo, da je 4x zmagala.
Rok Ferengija in Sebastian sta ostala z glasom in stasom tam nekje v letu 2000, S.Lucas pa z njima.
Všeč mi je bila energija tistega šansonjerja z lesenimi očali!
Eva Boto- kot vedno nastop vreden zmage in bi bilo prav, da bi bila današnja zmagovalka, marsikoga prekaša, nima pravih tekmecev.
Zmagovalec današnjega večera pa je zame eden in edini Bizovičar. Vse pohvale!
Super so bili tudi stalni bekvokalisti, res dobra ekipa, z vsako pesmijo so se zlili, sploh prva pevka, je pela s telesom.
dobro si povedala. Backvokalistke so bile res mega. Doma smo komentirale Maria, da je dedec in pol, vedno bolj mladosten. Vse žavbe Loreli ne pomagajo, Mario je naravno mlad brez kemije. Meni sta bila najboljša Maja- Samuel. Tatjane nisem opazila, kako je zmagala, ne vem. Verjetno isto kot na eurosongu, ko pošiljajo strokovnjaki zmazke naprej.
Eno in isto, 11.07.2021 ob 09:45
Lorella in Mario iste fore ze vsa leta, neizvirno in neduhovito. Ona mi je bila lepa, njega nisem niti opazila, ker mi tudi sicer ni. Pesmi pa buoh pomagej, nic od nic. Mi je pa zelo vsec zmagovalna in vse cestitke pevki, povsem zasluzeno, zlasti po tolikih letih truda ???
Za eno uro se proti večeru postavi pred Namo nasproti pošte in lahko vidiš vsaj petinosemdeset lepših.
Forum je zaprt za komentiranje.