Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek od 20.7. bo zopet mir zvečer ker zapirajo lokale po 20.uri

od 20.7. bo zopet mir zvečer ker zapirajo lokale po 20.uri

Držimo pesti!

Ce bo to res, bo katastrofa!

Kar naj grozijo, cepili se ne bodo. Zdej bodo grozili z zaprtjem šol, policijsko uro, zaprtje občin, ker se ljudje nočejo cepiti. Kar naj grozijo, itak to ne more trajati večno. Delava od doma, otroke bova učila doma, imamo hišo z bazenom, tako da druženja s prijatelji nam ne manjka, otrokom tudi ne. Bomo pa tako živeli še nekaj časa, cepili se pa nikoli ne bomo, sploh ne s temi smrtonosnimi cepivi.

Eni vukojebci pa res ne vidite dlje od svojega nosu,    samo, da se imate fajn v vaši fari, pa če gre vse gospodarstvo, zdravstvo in šolstvo v franže.   Omejenci pa se še kar ne bodo cepili.

Zaradi mene zaprite vse. Men je fletn doma.

Zakaj lokale ,  tam ni takega širjenja, kot po tovarnah in šolah.   Upam, da nič ne zaprejo in raje uvedejo obvezno cepljenje.  Vsaj za zdravstveno osebje, šolnike, in tiste v Javni upravi, ki so celo leto viseli doma in vlekli denar.

Odgovor na objavo uporabnika
qiqqe, 10.07.2021 ob 13:08

Zakaj lokale ,  tam ni takega širjenja, kot po tovarnah in šolah.   Upam, da nič ne zaprejo in raje uvedejo obvezno cepljenje.  Vsaj za zdravstveno osebje, šolnike, in tiste v Javni upravi, ki so celo leto viseli doma in vlekli denar.

Jeb.i se ti pa tvoje kurchevo obvezno cepljenje!!! Marš, prekleta golazen fašistična!!! Sebe cepi 10x, pa pusti druge ljudi pri miru, prassec!!!

Avanturistka, 10.07.2021 ob 13:08

Zaradi mene zaprite vse. Men je fletn doma.

Like! Mene nič več ne gane! Tko ali tko, se pa itak vse enkrat konča, če ne prej, ko nam odbije zadnja ura.

Lokale lastniki sami zapirajo, ker ni ljudi po 20 uri. Raje organizirajo privat zure je bolj donosno.

Slovenija bo imela kmalu uničeno gospodarstvo.

ŠE tisti, ki so PREŽIVELI zaprtje ne bodo mogli zalavfat, ker nimajo komu.

Buči morje adriansko, 10.07.2021 ob 16:04

Lokale lastniki sami zapirajo, ker ni ljudi po 20 uri. Raje organizirajo privat zure je bolj donosno.

Slovenija bo imela kmalu uničeno gospodarstvo.

ŠE tisti, ki so PREŽIVELI zaprtje ne bodo mogli zalavfat, ker nimajo komu.

Mogoče je pa to ravno namen, da crkne ?

Ali pa gospodarstvo ni bistveno, ampak nasilno cepljenje ?

Ker mafija ne more kar prisilno ljudi cepiti, se poslužujejo izsiljevanja ter manipulacije s katero skušajo za vse probleme, zaprtje ter uničeno gospodarstvo okriviti tiste, ki so proti fašizmu in cepljenju.

Zato vedno znova ponavljajo, da bodo vse zaprli, če se narod ne bo podredil, sprejel fašističnega režima ter strupa v svoje telo.

Na necepljene se bo tako vršil vedno hujši teror, tako od mafije, kot od ostalih debilnih ljudi, ki bodo zaradi lastne debilnosti nasedli lažnivi manipulaciji ter necepljene obtožili propada gospodarstva.

Če se kdo spomni, je to povsem isti sistem, kot ga je uporabil Hitler, ko je množico prepričal, da so za vse krivi Židje in je tako debilen narod začel izvajati nad njimi nasilje.

Kako se je to končalo, mi pa menda ni treba ponavljati.

Vprašanje je le, če je narod dandanes kaj pametnejši ali bo treba lekcijo ponoviti ?

Idi.ot po.fukan. Sam se cepi v tiso prazno glavo. Zaradi takih bedakov kot ai ti. Se to dogaja po svetu. Preberi malo kaksno cepivo je to. Na tujih straneh. Strup ki bo prinesel posledice.

Ce je toliko cepivo dobro in ucinkovit, dej butl povej zakaj cepljeni nosijo masko, zakaj morajo drzati diatanco, umivanje razkuzevanje rok. A ves zakaj? Nimas mozganov zato ne ves. Ti lepo razlozim. CEPLJENI LIH TAKO LAHKO ZBOLIJO IN OKUZIJO DRUGE. TUDI LAHKO ZBOLIKO V HUJSI OBLIKI! TO POMENO ALI SI CEPLJEN ALI NE JE ISTI K.URAC

Spet bo mir zvečer, 10.07.2021 ob 12:18

Držimo pesti!

A to privoščiš mladim, ki rabijo potem ko so bili eno leto zaprti doživeti malo svoje mladosti, ki hitro mine in sem spada tudi zabava in socializacija ob temu?

Me sploh nič več ne gane, 10.07.2021 ob 12:43

Kar naj grozijo, cepili se ne bodo. Zdej bodo grozili z zaprtjem šol, policijsko uro, zaprtje občin, ker se ljudje nočejo cepiti. Kar naj grozijo, itak to ne more trajati večno. Delava od doma, otroke bova učila doma, imamo hišo z bazenom, tako da druženja s prijatelji nam ne manjka, otrokom tudi ne. Bomo pa tako živeli še nekaj časa, cepili se pa nikoli ne bomo, sploh ne s temi smrtonosnimi cepivi.

vceraj sem poslusala yt video enega bosanca, video star 3 mesece. je rekel, da bomo videli da po 9 2021 govora o glavni koroni vec ne bo, da bodo samo se novi in novi sevi in ti. prihajajo iz Oxforda….to je dom Astra Zenece… jaz sem ze pred casom rekla da je nekoliko cudno, da se vsi sevi v EU najprej mnozicno rszsirijo v Angliji, tudi angleski se je cudezno pojavil, ravno ko se je pojavilo cepivo…. sevi so torej za namene promocije cepiv in zasluzke farmacije. vse to je vedno bolj ocitna igra in laz ljudem

Politika uničuje gospodarstvo ne kovid.

V naši firmi nismo bili zaradi kovida niti en dan zaprti. Torej se da.

kokoši, 12.07.2021 ob 06:13

A to privoščiš mladim, ki rabijo potem ko so bili eno leto zaprti doživeti malo svoje mladosti, ki hitro mine in sem spada tudi zabava in socializacija ob temu?

Kje so bili mladi zaprti? Normalno so se družili le prej so bili doma. Zaprt ni bil nihče!

Objava čaka odobritev

Poslušajte nedeljskega gosta na Val-u 202 v nedeljo ob 10.45 in vam bo marsikaj jasno.

Lokali so leglo kljubovanja gospodu Janezu Janši, sploh v mestih.

tojeplan, 12.07.2021 ob 06:59

vceraj sem poslusala yt video enega bosanca, video star 3 mesece. je rekel, da bomo videli da po 9 2021 govora o glavni koroni vec ne bo, da bodo samo se novi in novi sevi in ti. prihajajo iz Oxforda….to je dom Astra Zenece… jaz sem ze pred casom rekla da je nekoliko cudno, da se vsi sevi v EU najprej mnozicno rszsirijo v Angliji, tudi angleski se je cudezno pojavil, ravno ko se je pojavilo cepivo…. sevi so torej za namene promocije cepiv in zasluzke farmacije. vse to je vedno bolj ocitna igra in laz ljudem

En bosanec iz yt pa glih ve. Povedala mu je pa fata s pomočjo steklene kugle.

meša se vam že, 12.07.2021 ob 08:02

En bosanec iz yt pa glih ve. Povedala mu je pa fata s pomočjo steklene kugle.

to je bilo mani jasno, še predno sem njega slišala… pač bolj natančno spremljam dogajanje, samo vi neumneži, nasedate temu… očitno vsi virusi nek hud čuden zalet dobijo v VB… farmacija od tega služi, to jim je colj, pa ni važno koga ubijejo, samo bedaki pa nasedate temu.

tu pa ne smejte nardt. kaku bom pa jest hodu na nago plažo na murje v slovenija tam k sa nage babe. take lejpe taljanke pa slovenke, nu ja une slovenke bl narade daja pa zakompleksane sa, ampak taljanke tu jim nuge kar same lejzeja narazen. mokre sa med nagam pa patrejbne. janez mav še pačak tule murje pa paletje da si ga pošten zonegavim tam na plaži k me punce gledaja. kanede.

UPAM,DA RES!!!

Naj zaprejo VSI lokali! Briga me!

Anonimno 9408, 10.07.2021 ob 13:04

Eni vukojebci pa res ne vidite dlje od svojega nosu,    samo, da se imate fajn v vaši fari, pa če gre vse gospodarstvo, zdravstvo in šolstvo v franže.   Omejenci pa se še kar ne bodo cepili.

Hah

Tako je!

Bedak. Gospodarstvo je lepo laufalo tudi takrat ko je bilo okužb največ. Kar ni laufalo je bilo zaprto zaradi vlade.

Tudi šolstvo bi lahko laufalo pa so ga zaprli.

V tej krizi se je samo jasno potrdilo kar se je vedelo že leta – torej kateri sistemi ne delujejo tako kot bi mogli. V prvi vrsti je to oskrba starejših, zdravstvo in šolstvo. Za te sisteme se že desetletja ni naredilo nič, ne pod levimi in tudi ne pod desnimi vladami. Pustili so, da so se znotraj njih eni lahko nemoteno pasli, za uporabnike pa je bilo iz leta v leto slabše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close