Iščem medota:(
Na avtobusni postaji je do mene pristopil mlajši moški (pod 30, morda pod 25). Najprej sem mislila, da bo vprašal kaj praktičnega o busu ali čemerkoli oz. da potrebuje pomoč glede česa, potem sem pomislila, da je pristopil zato, ker je pač opazil, da sem ženskega spola. Prva stvar, ki jo opaziš na njem, je, da ima neko motnjo v razvoju (škiljenje, težko razumljiv govor), poskusila sem gledati v pravo oko. Razen tega je bil pa medo v najboljšem smislu, nekako tako kot Nikola Jokić, samo ne tako velik, ali mlajši Chris Pratt ali James Corden, samo ne tako debel in dosti lepši in z več lasmi in imel je čudovite svetle oči. V glavnem v najini izmenjavi par kratkih stavkov sem ga polovico razumela, polovico pa sem ugibala. Mislim, da je rekel “a bi bla moja ?????” punca?, potem sem odkimala, nakar je rekel “no čau” (ali nekaj takega) in šel dalje, potem sem se usedla na prvi avtobus, ki je pripeljal, in potem sem šele pomislila, kaj pa če je vprašal kaj drugega, kaj pa če je rekel prijateljica ali kaj tretjega. Dejansko ne vem, ali je intelektualno sploh kakorkoli prizadet, mogoče je samo govorno. Vseeno mi je, kaj si mislite o meni in kako sem patetična, ampak ali se komu sanja kdo bi to lahko bil in kako priti do njega, da bi ugotovila, kaj me je sploh vprašal. Mislim, da se njegovo ime konča s črko “i”, začne pa s šumnikom, ime sem tudi fonetično ponovila za njim, ko se je predstavil, in je pokimal, ampak tako ime ne obstaja oz. ga nisem razumela, nisem pa hotela biti nesramna, zato nisem za vsako stvar spraševala, naj ponovi. Šaubi, Sandi, Čarli, Šavli, Šarli, pojma nimam.
Forum je zaprt za komentiranje.