Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Škorpijon znak

Škorpijon znak

Kakšne so ženske škorpijonke? Ima kdo izkušnje z njimi?

poznam eno.

Dobro izgleda, inteligentna, dobrega srca, uspešna v službi, moških se je  morala otepati.

ojej,saj govorim o sebi:):):)

Je pa vse res.

je škorpijonka. Lepa, pametna, seksi.  Pa v marsičem podobna njeni materi, karakter pa čisto po fotru. Njena mati je  tehtnica, fotr pa lev. Potem si pa misli.

Ni vse v zvezdah. So tudi geni, IQ, vpliv okolja, izobrazba, družba …

Če je moja žena super škorpijonka, še ni nujno, da so takšne vse.

Ni zajebancije z nami ?

Očitno so kul 🙂

Škorpijon se povezuje s seksom, tko da se ve, zakaj jih moški obožujejo.

Lepe, potrebne, intiligentne. Zelo maščevalne in ne smeš se zamerit ker se maščujejo.

značilna je posesivnost, maščevalnost, egoizem, rivalstvo – sve to pa znajo početi z milio in privlačnim nasmeškom na obrzu, da pritegnejo svoje izbrane žrtve. Gredo tudi preko trupel, če se jim kdo zameri, pa čeprav upravičeno.  So  “napiči in uniči” executor varianta. pod lepoto in narejeno milino se skriva lahko zelo zelo grd karakter

Odgovor na objavo uporabnika
pod lepo lupino so lahko killing machine, 08.07.2021 ob 09:07

značilna je posesivnost, maščevalnost, egoizem, rivalstvo – sve to pa znajo početi z milio in privlačnim nasmeškom na obrzu, da pritegnejo svoje izbrane žrtve. Gredo tudi preko trupel, če se jim kdo zameri, pa čeprav upravičeno.  So  “napiči in uniči” executor varianta. pod lepoto in narejeno milino se skriva lahko zelo zelo grd karakter

Ce imajo od sovraznika korist, so z njim fini, dokler jih rabijo…

Ma, poznam samo enega moskega skorpijona, ki je svetlobna leta dalec od opisanega, vsi ostali so meni ‘bejz stran!’.

škorpjon je tabu znak – torej vse kar velja za tabu, seks, smrt, ipd. Sicer so škorpjoni zaprti vase, čustva skrivajo, mogoče malo manipulatorji. Sicer pa po znamenju ne moreš  veliko vedet, to je le sonce, fino je poznati še druge planete, merkur, luna, rising, pa hiše. Potem pa že lahko sodiš človeka glede na emšo 😉

Veliko si povedala o sebi in nič o škorpijonih. Res si slaba oseba, ki tako grdo razmišlja.

Odgovor je za

pod lepo lupino so lahko killing machine

znanost je zavrnila lastnosti znamenj, 08.07.2021 ob 10:37

Odgovor je za

pod lepo lupino so lahko killing machine

Še o znanosti:

Znanost je ugotovila, da je Zemlja ravna.
In čez nekaj časa ugotovila, da je okrogla.

Znanost je ugotovila, da je treba ljudem s psihičnimi motnjami puščati kri in jih zdraviti z elektrošoki.

Znanosti v vsem njenem razvoju ni uspelo ugotoviti, kako pomagati ženski do nebolečega poroda.
Nimamo cepiva proti raku.
(o nekem drugem cepivu bom raje tiho)

Če govorimo o znanosti, ki jo imaš verjetno v mislih.
In ki ima popolnoma prav, ko zavrača poskuse zložiti vse ljudi v dvanajst predalov.

Obstajajo veliko starejše znanosti, ki so se lotevale astrologije na precej drugačen način, s pristopi, ki so bili in so nezmotljivi in kjer ni sledu o predalčkanju in posploševanju, da je škorpijon tak in tak, tehtnica pa taka in taka.

Moški so odlični sogovorniki in zelo slabi v postelji. Ženske največkrat brez prijateljic, ne vem zakaj.

Sobivani z osebo rojeno v znaku  škorpijona 20 let.  In dva imam tudi v bližnjem sorodstvu. Dovolj, da lahko to pošteno napišem, kot sem.  Moraliziraj drugim, meni ni treba:)

pod lepo lupino so lahko killing machine, 08.07.2021 ob 11:30

Sobivani z osebo rojeno v znaku  škorpijona 20 let.  In dva imam tudi v bližnjem sorodstvu. Dovolj, da lahko to pošteno napišem, kot sem.  Moraliziraj drugim, meni ni treba:)

S tem, da je bolj važen podznak kot znak v katerem si rojen. Torej važna je ura rojstva.

Kggggk, 08.07.2021 ob 14:10

S tem, da je bolj važen podznak kot znak v katerem si rojen. Torej važna je ura rojstva.

Not realy….

Ha ha ha. Ti pa si opravila raziskavo in potrdila rezultate na treh primerih ?

To je vsekakor tvoja izkušnja, ki pa je ne moreš posploševati. Skupek ved opredeljuje lastnosti ljudi in nebesno znamenja pač ni niti eden od njih.

znanost je zavrnila lastnosti znamenj, 08.07.2021 ob 16:27

Ha ha ha. Ti pa si opravila raziskavo in potrdila rezultate na treh primerih ?

To je vsekakor tvoja izkušnja, ki pa je ne moreš posploševati. Skupek ved opredeljuje lastnosti ljudi in nebesno znamenja pač ni niti eden od njih.

Izkušnje imam s karakternimi lastnostmi ljudi, ki so čisto slučajno tudi škorpijoni po astrološkem znamenju. Zdaj se pa v okrogli sobi v kot podelaj, če se lahko ( čista fizika, ne znanost)….

Jaz2019, 07.07.2021 ob 18:22

Kakšne so ženske škorpijonke? Ima kdo izkušnje z njimi?

Kup ropotanja… a misliš da ga  ima Akrapović na auspufu po naključju?

Od mojga tašča je škorpijonka. Kaj naj ti rečem… Je pa res, da njen prevladujoči znak je “tašča” 😉

od tvojga tašča? Torej, tvoja mama?:):)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close