Iščem samsko punco za druženje, izlet,….
Sem samski in iščem zanimivo punco za druženje. Seks mi ni v prvem planu, mogoče kasneje, v kolikor bo obojestranska privlačnost. Bolj iščem punco za na sladoled, večerjo, kino, morje, sprehode, obisk galerij in muzejev, nakupovanje, potovanja,…skratka druženje.
Sem pa kar izbirčen, niti ne toliko po videzu (čeprav tudi, itak…saj kdo pa ni no) ampak predvsem me motijo dolgočasne ženske, brez vsebine, nezgovorne,…skratka, je kje kakšna, ki išče moškega za druženje. Pa prosim brez nekih obupank, ki iščejo poroko, spermo za zanositev itd,….druženje pač, enkrat grema na morje, drugič v gardaland, tretjič na sladoled,…takšne stvari, ker jeseni bomo itak spet vsi zaprti v občine in nam bo žal, ker nismo bolje izkoristili tale “prepih” svobode. Pa iščem tam nekje do 40 leta, čeprav idealno bi bilo do 33, rajši imam mlajša dekleta.
Anja anja, 07.07.2021 ob 18:09
Pa vse ti plačaš. Vauu kakšen frajer. Na sladoled bi me peljaj, pa v Gardaland. Kaj a smo 15 stari???
Ljudje še pri 50ih hodijo v Gardaland na izlet, samo čudno se mi zdi da pravi da ne išče to, ne išče ono, hkrati pa postavlja okvire kako more izgledat in koliko more bit stara in tako naprej…
Jaz tudi iščem in starost mi niti ne bi bila tako pomembna, če bi bila mojih let okoli 30 v redu, če ne pa nič zato tudi če je kaj mlajša ali tudi 10 ali več let starejša, ko bi mi bilo za druženje/prijateljstvo prav vseeno.
In sploh ne bi razmišljal kam in kaj bi šel, ker vsak človek ima svoje navade. Nekatere imajo rade naravo, nekatere so “obsedene” s fitnesom in izgledom (s takimi se navadno niti nimaš kaj veliko pogovarjat v smislu intelektualnega, ker gledajo stvari površinsko, pa to ne mislim športnice ampak tiste ki po službi vsak drug dan čepijo v fitnesu, objavljajo svoje slike na spletu itd.) spet katera druga je pa rada bolj kot ne doma, malo tv in kak sprehod, skratka to je odvisno od človeka zato se mogoče sliši kar je napisal kaj bi počel čudno.
Se mi pa zdi da če bi bil tujec da bi bil bolj “zanimiv”. Če je človek danes povprečen ni nikomur kaj preveč zanimiv. Pa tudi danes nekako ne znajo cenit intelekta. Nekdo je lahko zelo splošno razgledan, tudi politično/zgodovinsko in na splošno, pa ne bo zanimiv, nekdo bo pa prodajal neko neumnost in bo imel visoko maržo ali pa bo nek sp.jev ko pač nekaj dela in zelo služi in bodo letale za njim kot nore…
Pa tudi opazil sem da prijaznost in zvestoba danes nič več ne šteje, tisti ki so osorni, varajo se mi zdi da so potem še enim bolj privlačni. Mene pa to odbija.
Ja lahko je tudi fant, zakaj pa ne. V gardaland bi šel rajši z fantom, ker ženske si na pol stvari sploh ne upajo iti (sem že imel takšen primer večkrat), tako da z njimi ni za v Gardaland. Za na morje pa že rajši vidim da me ženska po hrbtu maže z sončno kremo kot pa moški. Ja in ne gre se za seks a je tako težko verjeti. Kot da moški pa nimamo čustev, kot da smo živali in lahko kar seksamo z nekom ki ga prvič vidimo ali kaj? Jaz že ne. Ženska mi mora biti za seks privlačna ( za ostale stvari (sprehod, sladoled, večerja, morje, gardaland,..) pa privlačnost ni tako pomembna. Sploh pa si seksa želim z eno, v katero bom zaljubljen in ne samo, da ga bom nekam vtaknil, pa če verjameš ali ne. Torej smo glede seksa razčistili?
Glede stroškov pa, predlagam, da si jih delimo. Sicer ni nujno, da gledamo ravno do centa natančno ampak tudi ženske same se boste bolje počutile, če boste same kaj prispevale, kajne? Mislim enakopravnost pa to…..
ja naj nekdo pusti email kontakt da se dogovorimo. Lahko nas gre tudi več skupaj kam, zakaj pa ne?
Jaz bi dal email kontakt ampak je problem, ko potem za vedno ostane gor pa če me kdo “gugla” iz službe (delam kot trgovski zastopnik) pa je potem malo nerodno. Od podjetja tako ali tako ne smem dati maila, svojega osebnega pa tudi ne bi dajal, saj potem ostane za vedno gor na netu. To se mi zdi brezveze, zakaj ti email naslovi ostanejo gor in jih vsakdo lahko googla in te potem delodajalec lahko preverja itd,…bedno, a ni?
Avtor, napisal si vse kakšna naj bo ženska, nič pa nisi napisal kdo, kakšen si ti.
Že pri starosti se ustavi. Si 20 star, si star 50? 70?
40 letnicam vrstniki rečejo ženska. Kakšni starejši gospodje pa 40 letnici rečejo dekle, punca :).
Če boš kaj o sebi napisal, boš imel več šans, da katero najdeš :).
Anja anja, 07.07.2021 ob 18:54
Ti ne bi dajal email, mi ga pa moramo. Ja kaj pa misliš da si. Kr komandiral boš zdej. Dej ti pojdi raje s svojo mamico na sladoled, pa v toplice itd… pa bo vse rešeno.
kaj je pa s tabo narobe? Si motena? Si spet pila alkohol na soncu? Veš da tega ne smeš, ker ti hitro udari v glavo!?? Potem si pa takšna kot si, tečna, nestrpna,…pojdi malo počivat do 20.00 potem te pa čakajo filmske poslastice na pop tv-ju Ljubezen n avasi, Cukurova 3 sezona, 24 ur, vreme,….rock on!!!!!
nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 18:59
Avtor, napisal si vse kakšna naj bo ženska, nič pa nisi napisal kdo, kakšen si ti.
Že pri starosti se ustavi. Si 20 star, si star 50? 70?
40 letnicam vrstniki rečejo ženska. Kakšni starejši gospodje pa 40 letnici rečejo dekle, punca :).
Če boš kaj o sebi napisal, boš imel več šans, da katero najdeš :).
ah ta leta…..kaj so sploh leta? Samo številke. Jaz se sigurno bolj mladega počutim, kot pa mi kažejo leta in to je važno. Nekdo je lahko že pri 20 starček, nekdo pa pri večji številki – mlajši. Mislim glede videza, načina življenja, nazorov,….poznam 20 letnike ki so kot upokojenci (služba dom) brez hobijev, nikamor ne gredo, brez družabnega življenja, brez vsebine,…v bistvu se življenje začne šele kasneje ko pride denar i z njim svoboda. Ne želim si biti več star 20 let, mogoče je za ženske drugače saj lepota z leti mine, jaz pa sem na življenskem vrhuncu, ki upam da bo trajal še dolgo
Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:07
ah ta leta…..kaj so sploh leta? Samo številke. Jaz se sigurno bolj mladega počutim, kot pa mi kažejo leta in to je važno. Nekdo je lahko že pri 20 starček, nekdo pa pri večji številki – mlajši. Mislim glede videza, načina življenja, nazorov,….poznam 20 letnike ki so kot upokojenci (služba dom) brez hobijev, nikamor ne gredo, brez družabnega življenja, brez vsebine,…v bistvu se življenje začne šele kasneje ko pride denar i z njim svoboda. Ne želim si biti več star 20 let, mogoče je za ženske drugače saj lepota z leti mine, jaz pa sem na življenskem vrhuncu, ki upam da bo trajal še dolgo
Hm, ampak tebi je važno koliko je ženska stara :).
Verjemi, da je ženskam tudi hudo važno koliko je moški star. In ja, zdaj še bolj sumim, da si en star gospod :).
Jaz sem namreč v takih letih kot ti iščeš in ja, mi še kdo reče, da sem dekle, punca, ampak to so res sami stari gospodje za katere sem res še mladenka :).
Pametna ideja.
Sem tudi kako Monkljo hotel peljat kam in potipat teren prek zs. Pogoj je bil, da se pogovoriva o Krajinskem parku Strunjan.?
Ce ni imela pojma o parku, je letela kot knof z gat. Ene Monklje so se delale fine, da jim je tema dolgocasna, sam da ne bi na izlet z mano sle.
Ena se je ustrasila in bila hitro nezgovorna, ker se je bala da jo ne fentam ali da ne postane pomemben del ostankov arheoloskih najdbisc.???
Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:00
kaj je pa s tabo narobe? Si motena? Si spet pila alkohol na soncu? Veš da tega ne smeš, ker ti hitro udari v glavo!?? Potem si pa takšna kot si, tečna, nestrpna,…pojdi malo počivat do 20.00 potem te pa čakajo filmske poslastice na pop tv-ju Ljubezen n avasi, Cukurova 3 sezona, 24 ur, vreme,….rock on!!!!!
Moten si samo ti lahko. Kdo pa še danes tukaj gor išče punce. In pišeš kot, da sem punca. Ja kako pa to veš? Moje ime zgoraj naj te ne zavede. Ampak tebe zgleda je ker imaš na vse napisano res slamo v glavi.
ViharniJunij2020, 07.07.2021 ob 19:23
Pametna ideja.
Sem tudi kako Monkljo hotel peljat kam in potipat teren prek zs. Pogoj je bil, da se pogovoriva o Krajinskem parku Strunjan.?
Ce ni imela pojma o parku, je letela kot knof z gat. Ene Monklje so se delale fine, da jim je tema dolgocasna, sam da ne bi na izlet z mano sle.
Ena se je ustrasila in bila hitro nezgovorna, ker se je bala da jo ne fentam ali da ne postane pomemben del ostankov arheoloskih najdbisc.???
Kaj strunjanski klif te tudi pritegne pa krajisnki park sečoveljske soline :)?
Drugače pa fajn test :). Mi je všeč, da koga na monu zanimajo krajinski parki :).
nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:16
Omenjaš tudi potovanja, kak stil potovanj pa ti je blizu?
Hotel, šotor…? Iz kraja v kraj ali poleževanje na hrvaški plaži?
Moški, ki radi potujejo, so precej redki, nekaterim je vrhunec potovanja poležavanje na hrvaški obali :).
v normalnih okoliščinah (brez COVID-19 sranja) zelo rad potujem preko turističnih agencij (hotel-all inclusive), ker oni za vse poskrbijo, potem tudi v hotelu organizirajo kakšne izlete kot je bilo to na Kubi kjer so nas peljali v Pinar del Rio, v Havano na tropikana show, na en otok s katamaranom kjer smo plavali z delfini,…rajši imam takšne variante kot pa da sam nekaj lutam z nahrbtnikom in ne vem kje bom spal, jedel,..ne da se hvalim ampak bil sem že na Kubi, Trinidad in Tobago, Vietnam, Tunizija, Azurna Obala, Italija, Nizozemska,…skratka rad potujem, rad imam organizirana potovanja, hotele,…udobnost skratka. Glede Hrvaške pa me sicer ne moti, poznam nekaj zares lepih plaž, lahko dosegljivih z avtomobilom (slabe 3 urice vožnje) in so prijetne z aenodnevne izlete npr. Sploh ne rabim tam prespati, pač celodnevno kopanje, sončenje,….lahko pa gremo tudi za dalj časa, osebno nimam nič proti Hrvaški, je pa res da to zame ni ravno sanjska destinacija, je pa priročna sedaj v tej situaciji, ko se vsak dan spreminjajo pravila prehoda meje sploh zame, ki nimam PCT, cepiti se ne mislim, torej pride v poštev zgolj testiranje,….pa se mi zdi da so vsak dan neka nova pravila (karantena, ni karantene, evropsko potrdilo, pa zeleno potrdilo, pa qr koda, pa nekakšni barvni zemljevidi, pa nekakšna dokazila, papirji,dokumenti, potovalni pasoši,…mislim, meni ni nič več jasno, pa se mi zdi da tudi vladi ni, ker velikokrat sem že poslal kakšen mail pa sem dobil različne odgovore, en kup teskta, pa zelo malo vsebine)
Anja anja, 07.07.2021 ob 19:32
Moten si samo ti lahko. Kdo pa še danes tukaj gor išče punce. In pišeš kot, da sem punca. Ja kako pa to veš? Moje ime zgoraj naj te ne zavede. Ampak tebe zgleda je ker imaš na vse napisano res slamo v glavi.
ej brez zamere stara ampak ti si ornk usekana. Zakaj ljudje v alkoholiziranem stanju hodite na internet zdravit svoje frustracije in širit negativno energijo. Pejt rajši malo počivat v senco no. Boš jutri kaj napisala. Glede imena, ne poznam nobenega moškega ki bi si dal nick anja anja, ampak glej zaradi mene si lahko tudi moški, whatever res
nič nisi napisal, 07.07.2021 ob 19:12
Hm, ampak tebi je važno koliko je ženska stara :).
Verjemi, da je ženskam tudi hudo važno koliko je moški star. In ja, zdaj še bolj sumim, da si en star gospod :).
Jaz sem namreč v takih letih kot ti iščeš in ja, mi še kdo reče, da sem dekle, punca, ampak to so res sami stari gospodje za katere sem res še mladenka :).
mislim stari gospodje…kdo pa so stari gospodje? Kje je meja? Sploh pa leta so kr neki. Če imam jaz energijo, sredstva, željo, interes,…za druženje z mladimi in jih lahko dohajam, kaj je to važno, koliko sem star? Saj se ne rabiš poročiti z mano? Saj mi ne piše na obrazu koliko sem star, a ni važno da imava skupne interese. Lahko da jih imava več kot p ajih imaš z nekim svojim vrstnikom, ki je celi zaležan, zapečkar, ima dve levi roki,…mislim who cares res
He,he, ti imaš pa ziher dosti več šans, da najdeš sopotnico kot jaz sopotnika za potovanja :). Jaz imam ravno ta problem, da večini ne diši potikanje tako s šotorom okrog. Jaz uživam v tem, da si vse sama splaniram (kaj si ogledati, kje, kdaj…). Šotor pa zato, ker je pač poceni. To pa bi seveda raje kaj boljšega samo denarnica ne zmore. Večina ljudi namreč raje potuje tako kot ti omenjaš. Čeprav pri tebi bo pa verjetno drug problem: večina sicer bi tako potovala, ampak denarnica ne pusti.
Meni pa Hrvaška ne potegne, letos se potikam po Evropi, ko je kaj časa. Sem pa seveda cepljena. Sem bolj za sever, Avstrija, Češka, če omenim bližje, primerne tudi v času korone… še raje pa Skandinavija.
Čmrljev Let, 07.07.2021 ob 19:37
v normalnih okoliščinah (brez COVID-19 sranja) zelo rad potujem preko turističnih agencij (hotel-all inclusive), ker oni za vse poskrbijo, potem tudi v hotelu organizirajo kakšne izlete kot je bilo to na Kubi kjer so nas peljali v Pinar del Rio, v Havano na tropikana show, na en otok s katamaranom kjer smo plavali z delfini,…rajši imam takšne variante kot pa da sam nekaj lutam z nahrbtnikom in ne vem kje bom spal, jedel,..ne da se hvalim ampak bil sem že na Kubi, Trinidad in Tobago, Vietnam, Tunizija, Azurna Obala, Italija, Nizozemska,…skratka rad potujem, rad imam organizirana potovanja, hotele,…udobnost skratka. Glede Hrvaške pa me sicer ne moti, poznam nekaj zares lepih plaž, lahko dosegljivih z avtomobilom (slabe 3 urice vožnje) in so prijetne z aenodnevne izlete npr. Sploh ne rabim tam prespati, pač celodnevno kopanje, sončenje,….lahko pa gremo tudi za dalj časa, osebno nimam nič proti Hrvaški, je pa res da to zame ni ravno sanjska destinacija, je pa priročna sedaj v tej situaciji, ko se vsak dan spreminjajo pravila prehoda meje sploh zame, ki nimam PCT, cepiti se ne mislim, torej pride v poštev zgolj testiranje,….pa se mi zdi da so vsak dan neka nova pravila (karantena, ni karantene, evropsko potrdilo, pa zeleno potrdilo, pa qr koda, pa nekakšni barvni zemljevidi, pa nekakšna dokazila, papirji,dokumenti, potovalni pasoši,…mislim, meni ni nič več jasno, pa se mi zdi da tudi vladi ni, ker velikokrat sem že poslal kakšen mail pa sem dobil različne odgovore, en kup teskta, pa zelo malo vsebine)
Glede na to, da si napisal kje že vse si bil potem imaš pa kar precej denarja. No potem prideš v poštev. Ker če si brez službe, bog ne daj brez avta odpadeš pri vseh.
Forum je zaprt za komentiranje.