Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anja Ramšak

Anja Ramšak

Meni je pa Anja Ramšak z Radia 1 tako utelešenje ženske lepote, pa vam? Glas je seksapilen zelo, obraz tudi, postava top.

Glas mi ni ne vem kaj, zaenkrat pa radijce samo poslušam in me niti ne zanima kako zgledajo.

https://www.radio1.si/img/Gallery/Photo/20180920113817-024e.jpg

Prava miss. Haha

Ta lepi ponavadi pridejo na TV ekrane.  Manj lepi pa na radio., Vsaj tako je na RTV.

Obup za poslušat. Za gledat še slabše.

Odgovor na objavo uporabnika
Pimpek, 07.07.2021 ob 11:00

Meni je pa Anja Ramšak z Radia 1 tako utelešenje ženske lepote, pa vam? Glas je seksapilen zelo, obraz tudi, postava top.

Men pa zgleda ko poscana pavijanka, sluz babji ki misli da zna .

Ta lepi ponavadi pridejo na TV ekrane.  Manj lepi pa na radio., Vsaj tako je na RTV.

In kako je potemtakem prišla debela Desa na TV, pa Galunić?

Pa napovedovalke POP TV in SLO1 ?

Izgled kot kvečjemu kakšne snažilke (kot Darja Radić, Janja Roblek, Tea Petrin, Polonca Dobrajce, Svetlana M., ….)

Ni ravno neka huda lepotica, je pa prikupna in povsem naravna ženska, ki ne skriva ne slabih in ne pozitivnih lastnosti. Anja je ena taka žepna izdaja ženske. Bohvet a jo je Roškar že osvojil?

Očitno tudi avtorju ni tako ljuba kot trdi, da jo gre med mrhovinarje na SČ z imenom in priimkom izpostavit, kjer pač vemo, da vse raztrgajo. No matter what! ?

Čist simpatična je…

Ona (predvsem ona) in vsa ekipa na Radiu ena je pritegnjena.

Ta baba se smeji kot da je pobegnila iz kakšne ustanove za mentalno motene. Ja, je fajn, če je človek sproščen, nasmejan, na “izi”. Vse ok. Ampak se da to na nek kulturen način pokazat (oz. izrazit, ker je pač na radiu in je ne vidimo). Ne pa da se smeji in krohota kot da … ne vem… meni je to bolano.

Zaradi tega mi tudi kot pojava ni pri srcu. Ampak… vsak po svoje, a ne?

A mogoče kdo ve, zakaj je ni več na Radio 1? Kar naenkrat je izginila.

O joj kje imte pa vi okus???? Meni je utelešenje ženske lepote Elizabeth Taylor, Cahterine Denueve, Faye Dunaway, Bo Derek, Sophia Loren, Ava Gardner … Ti pa Anja ramšak hehehehehe sicer pa malo provokacije in smeha ne škodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close