Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali lahko nekdo škodi s solno lučko?

Ali lahko nekdo škodi s solno lučko?

Zanima me ali je možno solno lučko uporabljat v slabe namene? Sanolabor jih prodaja prodajalka nam je povedala da ce jo uporabljaš drugače lahko tud škodi. Ali se kdo spozna na to jo je možno uporabljat v črni magiji?

Malo verjetno, a mogoče je, pod določenimi pogoji.

Izgleda da se tebi že pozna škoda črne magije.

Odgovor na objavo uporabnika
Tebi je že škodila, 07.07.2021 ob 05:09

Izgleda da se tebi že pozna škoda črne magije.

Se strinjam. Glede na vprašanje, ki ga postavlja, mislim, da je pri avtorici solna lučka že naredila škodo…

Nisem avtorica ampak avtor imam razlog zakaj sprašujem. Če niste sposobni napisat pametno tud žalit ni treba ljudi po forumu vemo kaj se dogaja samo mnenja zbiramo

TG3789, 06.07.2021 ob 22:51

Zanima me ali je možno solno lučko uporabljat v slabe namene? Sanolabor jih prodaja prodajalka nam je povedala da ce jo uporabljaš drugače lahko tud škodi. Ali se kdo spozna na to jo je možno uporabljat v črni magiji?

Samo, ce verjames v to, ti lahko udari na psiho, sicer ne. Pa to je resen odgovor. Tako kot hipnoza na ene vpliva in na druge ne, isto crna magija na ene vpliva, na ene ne. Kolikor si sam dovzeten za to, oziroma kolikor se sam pustis prepricat.

Anonimno 1059, 07.07.2021 ob 08:55

Samo, ce verjames v to, ti lahko udari na psiho, sicer ne. Pa to je resen odgovor. Tako kot hipnoza na ene vpliva in na druge ne, isto crna magija na ene vpliva, na ene ne. Kolikor si sam dovzeten za to, oziroma kolikor se sam pustis prepricat.

Tud bo držalo a v našem primeru ne gre samo za psihozo gre za zelo resne stvari ki jih moramo ustavit. Črna magija obstaja samo se do zdaj nisem s tem ukvarjal zdaj pa sem se sam prepričal kaj se dela in ne moreš kar zanemarit. Sicer pa hvala za odgovor. Če ima še kdo kak predlog, dobrodošel.

Če jo uporabljaš drugače lahko škodi? To vam je rekla prodajalka. In kako je to, da jo uporabljaš drugače. Mi smo jo precej let uporabljali kot nočno lučko. A to je okej?

Ha, ha spet teorija zarote. Sanolabor prodaja tudi kup sranja. Od energerskih kozarcev, do energetskih spodnjic.. Solna lucka je lucka, kot vsaka druga.

Kakšna črna magija, lepo te prosim.

Ne vem sicer kako bi solna lučka lahko škodila (mogoče edino, če bi po nekem naključju, spletu okoliščin in napakah vlaga prišla do elektrike?), ampak s črno magijo pa zihr ne 😉

Če te pa skrbijo take stvari, si jih pa nikakor ne vleči v bajto.

Se pa zelo strinjam z odgovorm “Anonimno 1059”

Vsi ki mi pišete da sem zmešan očitno še ne veste kaj lahko povzroči ljudska zloba. Za solno lučko sem pač sam omenil ne vem zbiram podatke. Šele tisti ki v to ne verjamete ste potencialne lahke tarče motenih ljudi. In nič mi ne vlečemo v bajto drugi nam to počnejo in na vseh koncih zbiramo podatke o teh ljudeh in stvareh ki jih počnejo. Tudi sam se nisem s tem nikoli ukvarjal zarad službe ni blo časa a zdaj so stvari resne. Če kdo v to ne verjame naj mi to ne piše. Lahko kdo kaj napiše da mi bo pomagal ne pa da me napadate. Pa ta forum tko ni za te reči zanimalo me je samo če kdo kaj pozna. In ko dobimo te ljudi se jim slabo piše. Vse bo šlo naprej .

TG3789, 07.07.2021 ob 10:32

Vsi ki mi pišete da sem zmešan očitno še ne veste kaj lahko povzroči ljudska zloba. Za solno lučko sem pač sam omenil ne vem zbiram podatke. Šele tisti ki v to ne verjamete ste potencialne lahke tarče motenih ljudi. In nič mi ne vlečemo v bajto drugi nam to počnejo in na vseh koncih zbiramo podatke o teh ljudeh in stvareh ki jih počnejo. Tudi sam se nisem s tem nikoli ukvarjal zarad službe ni blo časa a zdaj so stvari resne. Če kdo v to ne verjame naj mi to ne piše. Lahko kdo kaj napiše da mi bo pomagal ne pa da me napadate. Pa ta forum tko ni za te reči zanimalo me je samo če kdo kaj pozna. In ko dobimo te ljudi se jim slabo piše. Vse bo šlo naprej .

Pa si že pomislil na obisk kakšnega psihiatra, psihologa, terapevta?

Ker si ga močno potreben…..

takole, 07.07.2021 ob 10:38

Pa si že pomislil na obisk kakšnega psihiatra, psihologa, terapevta?

Ker si ga močno potreben…..

Ne nisem, ok? Zaradi motenih osebkov ne bomo hodili mi k psihiatru ampak ga rabijo te osebe. V redu?

Kot so povedali pred mano: slab vpliv lahko pride, če se naravnaš nanj. Česar ne sprejmeš, ne more do tebe.

Še v praksi: “nizke” vibracije (škodoželjnost, jeza, zamera, agresija, ljubosumje … a na drugi strani tudi žalost, potrtost, strah, trpljenje …) ne morejo do tebe, kadar deluješ z ljubeznijo. Ljubezen ima “visoko” vibracijo in kadar se obdaš z njo oz. jo oddajaš, te nizke vibracije ne morejo doseči, se uskladiti, ker niso na isti frekvenci.

Ljubezen je mogoče razumeti zelo široko, a tudi pri tem vedeti nekaj stvari:
ljubezen do sebe, partnerja, otrok, prijateljev, narave, družbe, … skratka vsega, kar nas obdaja, je podprta s spoštovanjem, hvaležnostjo in sprejemanjem. Do vseh in vsega, brezpogojno.
Z mislimi, besedami in dejanji kritike, sojenja, obsojanja, vsiljevanja svojega prav, dopovedovanja, kako bi lahko nekdo drug nekaj bolje in drugače … spodkopavamo osnovni temelj prave brezpogojnosti.
Podobno je (osnova pravzaprav), ko gre za ljubezen do sebe. Iz nje izhaja vse ostalo, ker iz nje izhajamo mi sami, naše mišljenje in s tem delovanje. Obrazložitev, kdaj “se imamo radi”, mrgoli, od zelo zapletenih do sila preprostih. V resnici je res preprosto: ljubezen do sebe polno zaživimo takrat, ko se ne obsojamo za nič, kar smo mislili, počeli, govorili … v preteklosti in za nič, kar mislimo, počnemo, govorimo in kar smo v tem trenutku. Da se sprejmemo točno takšne, kot smo.
Ljubezen je energija, ki ne pozna napak. Dokler jih “poznamo” mi, je še ne razumemo v polnosti ali pa nam je v praksi še ni uspelo zaživeti.
V današnjih razmerah velik izziv, hkrati pa izjemna priložnost.

Vse dobro, naj ti bo lučka v veselje. 🙂 Mimogrede: svetlobo prinaša, simbol znanja in razumevanja, kaj ljubezen sploh je in kako deluje. Srečno. 🙂

V črni magiji je lahko marsikaj uporabit.

Verjameš ali ne v njo nima veze.. ti nekdo ukrade las (o ja čude čuda ane) ter da črnemu magu da te ščara ti tu prav nič ne koristi, da ne verjameš v te čirule čarule, urok je pač treba uničit. Kar se tudi da. 😉

seisei, 07.07.2021 ob 10:56

Kot so povedali pred mano: slab vpliv lahko pride, če se naravnaš nanj. Česar ne sprejmeš, ne more do tebe.

Še v praksi: “nizke” vibracije (škodoželjnost, jeza, zamera, agresija, ljubosumje … a na drugi strani tudi žalost, potrtost, strah, trpljenje …) ne morejo do tebe, kadar deluješ z ljubeznijo. Ljubezen ima “visoko” vibracijo in kadar se obdaš z njo oz. jo oddajaš, te nizke vibracije ne morejo doseči, se uskladiti, ker niso na isti frekvenci.

Ljubezen je mogoče razumeti zelo široko, a tudi pri tem vedeti nekaj stvari:
ljubezen do sebe, partnerja, otrok, prijateljev, narave, družbe, … skratka vsega, kar nas obdaja, je podprta s spoštovanjem, hvaležnostjo in sprejemanjem. Do vseh in vsega, brezpogojno.
Z mislimi, besedami in dejanji kritike, sojenja, obsojanja, vsiljevanja svojega prav, dopovedovanja, kako bi lahko nekdo drug nekaj bolje in drugače … spodkopavamo osnovni temelj prave brezpogojnosti.
Podobno je (osnova pravzaprav), ko gre za ljubezen do sebe. Iz nje izhaja vse ostalo, ker iz nje izhajamo mi sami, naše mišljenje in s tem delovanje. Obrazložitev, kdaj “se imamo radi”, mrgoli, od zelo zapletenih do sila preprostih. V resnici je res preprosto: ljubezen do sebe polno zaživimo takrat, ko se ne obsojamo za nič, kar smo mislili, počeli, govorili … v preteklosti in za nič, kar mislimo, počnemo, govorimo in kar smo v tem trenutku. Da se sprejmemo točno takšne, kot smo.
Ljubezen je energija, ki ne pozna napak. Dokler jih “poznamo” mi, je še ne razumemo v polnosti ali pa nam je v praksi še ni uspelo zaživeti.
V današnjih razmerah velik izziv, hkrati pa izjemna priložnost.

Vse dobro, naj ti bo lučka v veselje. 🙂 Mimogrede: svetlobo prinaša, simbol znanja in razumevanja, kaj ljubezen sploh je in kako deluje. Srečno. 🙂

Hvala vsaj en normalen odgovor. A težko gojit ljubezen do oseb in situacij ker so prežete samo z maščevalnostjo in norostjo. Njih pač ne zanima tvoja dobra vibracija, bolj se človek trudi bolj je hudo. Tko da hvala za nasvet, ga bomo upoštevali

TG3789, 07.07.2021 ob 11:02

Hvala vsaj en normalen odgovor. A težko gojit ljubezen do oseb in situacij ker so prežete samo z maščevalnostjo in norostjo. Njih pač ne zanima tvoja dobra vibracija, bolj se človek trudi bolj je hudo. Tko da hvala za nasvet, ga bomo upoštevali

Te popolnoma razumem. Včasih je težko občutiti ljubezen kot tako. Vedno pa lahko razmišljaš skozi spoštovanje do poti, ki jo nekdo hodi. Nihče se sovraštva ne nauči sam od sebe. Navadno so sovražni tisti, ki so na svoji koži izkusili sovraštvo (jezo, nasilje, obtoževanje) drugih. Če poskusiš gledati tako, lahko spoštuješ pot vsakogar.

Ni pomembno, kaj “zanima njih”. Pomembno je, kaj zanima tebe. Ubadanje z naravnanostmi drugih je velikokrat potrata energije, s katero bi lahko sicer ustvarili veliko lepega zase in svoje najbližje.
Dokler je prerežemo tega (največkrat že v rani mladosti naučenega) vozla, ki nas veže na opazovanje drugih (in ocenjevanje, kdo so in kdo niso), se težko v polnosti posvetimo sebi in tistemu, kar si želimo zase. Drugih pa – tudi, če bi še tako hoteli – ne moremo spremeniti.
Na srečo tudi drugi nas ne. 😉
Vse je stvar odločitve. Naše odločitve.

Še ena misel (ne spomnim se avtorja): Kar boš o človeku mislil, to ti bo človek dal. Drugače rečeno: kar o nekom misliš, to od njega dobiš. Dokler misliš, da je nekdo sovražen, hudoben … bi bilo utopično pričakovati od njega kaj drugega, kot (vsaj v pretežni meri) ravno to: dejanja, ki potrjujejo tvojo naravnanost.
Zato je vredno razmisliti. Ne zaradi drugih, zaradi sebe in sveta, ki ga ustvarjamo tako v svoji mikro okolici, kot širše.

Morda avtorju v malo tolažbo: tudi sama sem mela opravka z žensko, ki se je s črno magijo spravila name in mojo familijo, a je dokaj hitro dobila sama nazaj kar je ljudem škodovala. Nismo mogli verjet, a se je naša kalvarija končala kar sama od sebe ker je vse sama pokasirala nazaj. Vem da ti ni v kako hudo tolažbo a verjem da se vse vrne ne glede na kaj ta oseba misli da se ji nič ne more zgodit, ker škoduje drugim. Vsi srečo ti želim in ne obupaj!

Kako pa si prišel na idejo, da bi bila ravno solna lučka povezana s črno magijo? Se ti od nakupa dalje pojavlja kaj slabega? Ti je prodajalka povedala kaj bolj konkretno? Če si jo dobil v dar, bi bila mogoče res lahko uporabljena v slab namen. Sicer pa naj bi prinašala dobre vibracije. Sama jo imam že od nekdaj. Nisem še nikoli zasledila, da bi bila povezana s čem negativnim. Me zanimajo izkušnje in mnenja.

Če jo komu na glavi razbiješ. Ziher škodi.

Zakaj ravno lučka, 07.07.2021 ob 20:26

Kako pa si prišel na idejo, da bi bila ravno solna lučka povezana s črno magijo? Se ti od nakupa dalje pojavlja kaj slabega? Ti je prodajalka povedala kaj bolj konkretno? Če si jo dobil v dar, bi bila mogoče res lahko uporabljena v slab namen. Sicer pa naj bi prinašala dobre vibracije. Sama jo imam že od nekdaj. Nisem še nikoli zasledila, da bi bila povezana s čem negativnim. Me zanimajo izkušnje in mnenja.

Kot sem že gor opisal sumimo na vse kar je povezano s temi osebami, vem samo da se pri njih vidi ta luč in še mnogo kaj. V Sanolaborju pač tega sigurno ne bodo potrdil, tam samo da prodajo. Še drek bi zapakirali in ga prodal kot zdravilno Pa saj ni samo solna lucka je še miljon drugih stvari, ki jih opazim mi zdaj pridno zbiramo informacije in dokaze. Tudi sam sem pred leti sestri svetoval naj si kupi to reč a mi je zdaj žal. Bila je nekaj slabotna a semnji zdaj svetoval naj vrže to v smeti! Sem ji povedal stvari ki se dogajajo. Ne gre samo za lučko pač gre za cel sklop stvari. Ko bo prišel čas razkrivanja ko se bo to razcistilo in razvedelo, bo joj! Vsi bodo zvedeli, vsem bom povedal kdo in kaj! Hvala vsem

TG3789, 07.07.2021 ob 23:37

Kot sem že gor opisal sumimo na vse kar je povezano s temi osebami, vem samo da se pri njih vidi ta luč in še mnogo kaj. V Sanolaborju pač tega sigurno ne bodo potrdil, tam samo da prodajo. Še drek bi zapakirali in ga prodal kot zdravilno Pa saj ni samo solna lucka je še miljon drugih stvari, ki jih opazim mi zdaj pridno zbiramo informacije in dokaze. Tudi sam sem pred leti sestri svetoval naj si kupi to reč a mi je zdaj žal. Bila je nekaj slabotna a semnji zdaj svetoval naj vrže to v smeti! Sem ji povedal stvari ki se dogajajo. Ne gre samo za lučko pač gre za cel sklop stvari. Ko bo prišel čas razkrivanja ko se bo to razcistilo in razvedelo, bo joj! Vsi bodo zvedeli, vsem bom povedal kdo in kaj! Hvala vsem

Ok, potem domnevam, da verjameš v to in si dovzeten. Potem ti ne preostane drugega, kot da napraviš protiurok. Malo pobrskaj za kom, ki se s tem ukvarja, samo mora imeti dobre reference.

Sem bil v tem fohu in vem kaj govorim. Samo ne nasedaj kakšnim mazačem za drag denar, ker tem se gre samo, da se čimvečkrat oglasiš in jim znosiš čimveč denarja. Velikokrat pa pomaga že obesek iz kamene strele, ki deluje zaščitno. Kot je ena zgoraj omenila, se lahko osebi, ki izvaja črno magijo vse vrne nazaj. Drugače se obesek čisti z vodo, energetsko pa se polni ob polni luni. Torej pred polno luno se ga opere pod vodo in potem za celo noč na okensko polico.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close