Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjski moški nima keša, nima službe in nima izobrazbe

Sanjski moški nima keša, nima službe in nima izobrazbe

Je pa brezposelni administrativni tehnik (tajnica) z izkušnjami čiščenja trikrat zapečen. Tudi to zgleda nekaj velja.

Je pa lep mladim puncam in zdaj je tudi znan, kaj češ če ti ne moreš, naj vsaj on.

Absolutno. Me pa zanima koliko časa ženska s takšnim zdrži, ki ji ne more plačat dopusta ali pa vsaj večerje.

Zdaj mu je menda Facebook ukinil Instagram profil in s tem so šli vsi “subscriberji”, kar pomeni, da ne more več oglaševat izdelkov (za kar mu seveda plačajo), kar mu je menda odneslo še edini prihodek.

Je pač žrtev revščine v SLO, v kateri izumira slovenski srednji razred.

Odgovor na objavo uporabnika
Sanjski moški in pol, 06.07.2021 ob 15:56

Je pa brezposelni administrativni tehnik (tajnica) z izkušnjami čiščenja trikrat zapečen. Tudi to zgleda nekaj velja.

Za pametne ženske pač ni sanjski.

Delat naj gre v fabrko, kjer delavcev manjka, al pa naj namesto frizurci in pedikuri ter čeveljčkom, več časa nameni nečemu česar misli da bi mu šlo! Aja saj res, on bi bil v pisarni tajnica…. Za to pa rabiš v Sloveniji najmanj faks.

Zakaj pa ni izbral tiste Ane, ki objavlja na strani “Only fans” in s tem zasluži 5 do 6 jurjev mesec in kot je sama rekla, sploh ne potrebuje druge službe?

Bi ga Ana lahko vzdrževala.???

Poglej poglej, kako se polnorite iz srednjega sloja delajo norca iz predstavnika delavskega razreda. Očitno še ni nobene revščine v Sloveniji, če je polno take ošabnosti.

Pravi, da bi rad postal novinar. Razen če ne bo kero ornk povaljal bo bolj težko, glede na to koliko jih FDV letno sproducira…

Takoj imela? lep je kot bombonček! Pa te mišice..uff..

Jaz bi ga, 06.07.2021 ob 16:20

Takoj imela? lep je kot bombonček! Pa te mišice..uff..

Takih praznoglavih mišičnjakov je kolikor hočeš, pa lepših tudi.

Za naše babe, ki sanjskega moškega vidijo še v vsakem migrantu brez statusa, da o njihovih počitnikovanjih v tretjem svetu niti ne govorimo, je on super sanjski.

Izbrat bi moral Karmen, ker ima denar. Anja je prerevna zanj  brez službe brez ladtne hise. On rabi zensko, ki ga bo vzdrzevala in ga plačevala.

Ja najboljši je, konreče: Anja sinželi končati šolo, jaz imam pa druge plane. Ja kakšne pa? Počasi bo star 40. Da mu izmed 20 bab nobena ni všeč, je verjetno razlog samo en, malo bolj topel.

Hahahahahaha, 06.07.2021 ob 16:33

Takih praznoglavih mišičnjakov je kolikor hočeš, pa lepših tudi.

Lepih moških je kolikor hočeš, še dobro da je tako. 🙂

Meni je že en drug ogrel srce, pa nima mišic sploh, ima pa tisto nekaj v očeh … pa jezik podmazan in niti malo sramežljiv.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close