Več kot bizarno, evropska tožilca ne poznata rokov za vložitev pritožbe
Ne gre za časovni rok, ampak za to, da nista prejela uradnega sklepa o neseznanitvi, čeprav sta vlado temu večkrat pozvala. Vlada sklepa noče in ne bo poslala, ker baje ni dolžna, če tega ne stori, pa se ne moreta pritožiti, ker se nimata uradno nad čim. Vse skupaj je tak absurd, da se še Kafka obrača v grobu.
Hihhhh, 06.07.2021 ob 12:21
Ne gre za časovni rok, ampak za to, da nista prejela uradnega sklepa o neseznanitvi, čeprav sta vlado temu večkrat pozvala. Vlada sklepa noče in ne bo poslala, ker baje ni dolžna, če tega ne stori, pa se ne moreta pritožiti, ker se nimata uradno nad čim. Vse skupaj je tak absurd, da se še Kafka obrača v grobu.
Evo , sem ves čas gruntala, na kaj me tole spominja – ja, Kafka direkt.
Nesmisli, kršitve nezakonitosti, ustavnosti, postopkov, vsega. Vladanje samo s pomočjo sile in nesramnosti, ker “mi lahko, mi si upamo, nam nihče nič ne more”.
Vlada, ki ne odpira kuvert, ne sprejema poslane dokumentacije od STA in potem na podlagi tega ne da denarja, ki ne dela svojega dela po postopkih in se potem norca dela iz tistih, ki to pricakujejo, ki tepta ustavo in zakone na vsakem koraku, ki ponareja statute drugih strank, ki svoje felerje in krsitve obraca v propagando zase.
Vse se placa, nc bat.
tožilac kadija, 06.07.2021 ob 12:06
Upravno sodišče je njuni tožbi zavrglo, ker sta ju vložila prezgodaj. :))))))))))) in tadva bi mi poslali v ‘Bruselj’ kot največja strokovnjaka? No, saj mogoče pa sta res najboljša v Sloveniji, me ne bi presenetilo.
What?? Again? ? Če ni prezgodaj, pa roke zamudijo, omg ???☺☺☺? Pol se pa pojdi tudi prano državo po Ustavi. Boljš prezgodaj, kot prepozno. Da bodo sedaj po nareku sodišča znali računati roke. Bi bilo treba še kakšnega osnovnišolca tja preseliti, ki se lih poštevank uči. Omg, prezgodaj ali prepozno država, vmes pa nič pravočasno ?????
Najbolje da, 07.07.2021 ob 09:26
What?? Again? ? Če ni prezgodaj, pa roke zamudijo, omg ???☺☺☺? Pol se pa pojdi tudi prano državo po Ustavi. Boljš prezgodaj, kot prepozno. Da bodo sedaj po nareku sodišča znali računati roke. Bi bilo treba še kakšnega osnovnišolca tja preseliti, ki se lih poštevank uči. Omg, prezgodaj ali prepozno država, vmes pa nič pravočasno ?????
Pa PreCedovanje je. Z biseri. ?☺?♀️☺
Res, kdo pravi, da je Slo morbidno? Smešna je, spet z osmešitvijo ? Dokler se mene ne tiče, ampak res, država polno teorije, praksa pal prezgodnal ali prepozna. Pa dobr no ? In pol taki pspprejemaljo v korist prebivallsptval kalj₩? ?
Potem naj vam pa še glede cepiv verjamejo ljudje?
Sem bila prvi dan vesela glede )’nestranskih’učinkov. Predno se kdo vtakne₩, dve leti nazaj sem se cepila proti tetanusu Povše ok. Tole cepljenje, kot alergik), jao. 3 dni, kot da bi imela vse f namerava vase, take reakcije; po koži oz, kot da bi bila 24 ur na soncu podobno bo hodil na morje, če ga konec avgusta spet utirajo, sredi junija imaš reakcije na cepivo , žareče ?. . Predno še sploh cepivo alergikom podate smešne smernice. Boljš prezgodaj ne? F* Imate srečo, je sedaj ok. ?
Forum je zaprt za komentiranje.