Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prekrokana noč se je končala v muco od mame od punce

prekrokana noč se je končala v muco od mame od punce

double intense creampie, imate radi to heheheheh

Ih od heteroseksualnog kaj pametnega nimaš za pričakovat!

Nekateri ste zmešani

Odgovor na objavo uporabnika
LEGENDA MONA, 05.07.2021 ob 16:08

Ih od heteroseksualnog kaj pametnega nimaš za pričakovat!

Ja včasih si res rečem, da ne morm vrjet kakšni prasci so! :/

Dokler seksaju ženske – so to normalni zdravi moški.

Vukašin, 05.07.2021 ob 21:53

Dokler seksaju ženske – so to normalni zdravi moški.

Verjetno tudi kravo s pizdo široko kot televizor 😉 Kar tolaži se. ahahahaha

LEGENDA MONA, 05.07.2021 ob 23:07

Verjetno tudi kravo s pizdo široko kot televizor 😉 Kar tolaži se. ahahahaha

Drugo še kar nekako razumem, ampak kaj pomeni tale “ahahahaha”?

Se ti zdi, da si duhovit?

Kura, 06.07.2021 ob 10:48

Drugo še kar nekako razumem, ampak kaj pomeni tale “ahahahaha”?

Se ti zdi, da si duhovit?

Ja sej si rekla da drugo še razumeš, potem ti je vrjetno domisln in duhovit?

Ne vem, ti me komentiraš. Očitno sem ti dovolj zanimiv da me komentiraš. Ali sem duhovit? Po resnici povedano me boli kurec. A razni patetični zagrenjeni beta hetero mučeniki, ki širijo homofobijo pa so duhoviti, ki ponavljajo vedno enake laži in gnusobe kljub znanstvenim dejstvom? Pa usekan grdavšast babji šus? Smešne so ja, duhovitost pa je od njih oddaljena svetlobna leta. Na primer danes sem bil na cepljenju in se krohotal nerazvitem grdavšastem babjem šusu z iksastimi balvani. Pa tudi hetero beta mučenikom s pivskimi trebuhi, ki se na malci mastijo s svinjskimi rebri in  nalivajo s pivom. Pogovor med malico pa seveda teče o pritoževanju nad coprnicami, ki jih čakajo doma. 😉 ahahahaahahaha

LEGENDA MONA, 06.07.2021 ob 11:32

Ne vem, ti me komentiraš. Očitno sem ti dovolj zanimiv da me komentiraš. Ali sem duhovit? Po resnici povedano me boli kurec. A razni patetični zagrenjeni beta hetero mučeniki, ki širijo homofobijo pa so duhoviti, ki ponavljajo vedno enake laži in gnusobe kljub znanstvenim dejstvom? Pa usekan grdavšast babji šus? Smešne so ja, duhovitost pa je od njih oddaljena svetlobna leta. Na primer danes sem bil na cepljenju in se krohotal nerazvitem grdavšastem babjem šusu z iksastimi balvani. Pa tudi hetero beta mučenikom s pivskimi trebuhi, ki se na malci mastijo s svinjskimi rebri in  nalivajo s pivom. Pogovor med malico pa seveda teče o pritoževanju nad coprnicami, ki jih čakajo doma. 😉 ahahahaahahaha

Zakaj si se cepil? Potuješ na dopust??

Beta vihar, 06.07.2021 ob 11:47

Zakaj si se cepil? Potuješ na dopust??

Ker imam rad ko me napiči medicinski brat 😉

Sem homoseksualno liberalno napredno znanstveno 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close