Blokada delitev prispevkov o vodi na FB-ju
Morda pa je to blokiranje znak, da smo močni, zelo močni, in da bo na referendumu število ljudi, ki bodo glasovali proti zakonu, šlo krepko čez 340.000.
In ne me na Politicni cvek prestavit, ne gre za politiko, ampak za ohranitev narave!
Kako boste tisti, ki boste glasovali za, pogledali v oci nasim zanamcem?? Zame ste prodane duse! Da je za vas sprejemljivo, da polnenje zepov premaga dostop vseh do narave.
Ce bo ta prispevek sploh sel skozi, moj prvi ni sel, ocitno bodo tudi moderatorji tega foruma glasovali za zakon ??.
Vse, ki so delili kakršen koli video ali prispevek proti zakonu na FB, so blokirani. Tudi jaz sem med njimi. Mislim, da lahko kar izbrišemo, da smo demokratična država. Ko se začne siliti v cepljenje in hoče odvzeti pravico do vode in vodnih virov, je konec z demokracijo. Totalitaristični sistem je to oziroma diktatura.
Vse so blokirali, 04.07.2021 ob 14:33
Vse, ki so delili kakršen koli video ali prispevek proti zakonu na FB, so blokirani. Tudi jaz sem med njimi. Mislim, da lahko kar izbrišemo, da smo demokratična država. Ko se začne siliti v cepljenje in hoče odvzeti pravico do vode in vodnih virov, je konec z demokracijo. Totalitaristični sistem je to oziroma diktatura.
Neverjetno, do kam sezejo desnicarske lovke ???. Novica za medije, tudi tuje!
Ampak ocitno se nas bojijo, ce se morajo posluzevati taksnih prijemov. Le kam je sla svododa govora???
Tudi tukaj je sla objava cez sele, ko sem iz zadeve ostranila proti in referendum.
Oh prosim no.
Kaj pa boste na to rekli?
Tech giants still aren’t coming clean about COVID-19 disinformation, says EU
Forum je zaprt za komentiranje.