Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dojencki v visokogorju

Dojencki v visokogorju

Kaj za boga je z vami starsi, ki otroke vlacite, ne v hribe, amapak v visokogorje. Obuti ste v navadne deichmanove teniske v narocju pa dojencka. Na poti kjer se hodi cca 4 ure, po kamenju.

Zaka jih ne pustite doma. Zraven tega pa se kak star niti nahrbtnika nima! Ne vodo za otroka ne zase. A se to sme prijavit?

Otroke je treba že takoj po rojstvu peljati v lokale, v hribe in po trgovskih centrih.

Prej se navadijo hrupa, višinskega zraka in divje glasbe v prodajalnah a la New Yorker in Primark, bolje je…

Saj ves, otrok ne sme bit ovira za zivljenjske nacrte. Pa tudi, ce potem trpi v ruzaku za nosit na 1500 ali 1800 m ali se vise, pa ga prenasajo po nevarnem, tudi prepadnem terenu. Kaj se pa to pravi, da bi se stars prilagodil!

Odgovor na objavo uporabnika
Udhih, 04.07.2021 ob 09:06

Saj ves, otrok ne sme bit ovira za zivljenjske nacrte. Pa tudi, ce potem trpi v ruzaku za nosit na 1500 ali 1800 m ali se vise, pa ga prenasajo po nevarnem, tudi prepadnem terenu. Kaj se pa to pravi, da bi se stars prilagodil!

Vidva sta bolj bolna, kot komentator, ki je v tej temi odgovarjal sredi noči!

Ti in avtor, 04.07.2021 ob 10:30

Vidva sta bolj bolna, kot komentator, ki je v tej temi odgovarjal sredi noči!

Jah, resnica vcasih boli, ce se le uspes prepoznati v ogledalu 🙂 si pa na dobri poti.

Udhih, 04.07.2021 ob 11:14

Jah, resnica vcasih boli, ce se le uspes prepoznati v ogledalu 🙂 si pa na dobri poti.

Ne vem kaj si hotelo povedati.

Pri nas visokogorja sicer nimamo, mis mo bili s šestletnim sinom na Triglavu zha sinov šesti rojstni dan, pa je še vedno živ in tudi zdrav, hvala Bogu. Je pa res, da ni bil najmlajši.

Po Ljubljani pa vidim kar veliko otrok, ki niso sposobni priti peš v šesto nadstropje, če lift ne dela. Kaj šele, da bi se s tastarimi sprehodili v nedeljo popoldne na Rožnik ali ljubljanski grad …

350, 03.07.2021 ob 19:23

Kaj za boga je z vami starsi, ki otroke vlacite, ne v hribe, amapak v visokogorje. Obuti ste v navadne deichmanove teniske v narocju pa dojencka. Na poti kjer se hodi cca 4 ure, po kamenju.

Zaka jih ne pustite doma. Zraven tega pa se kak star niti nahrbtnika nima! Ne vodo za otroka ne zase. A se to sme prijavit?

Ma dej to so kreteni. Mislim, da bi se to moglo prijaviti.

Ti in avtor, 04.07.2021 ob 12:23

Ne vem kaj si hotelo povedati.

Pri nas visokogorja sicer nimamo, mis mo bili s šestletnim sinom na Triglavu zha sinov šesti rojstni dan, pa je še vedno živ in tudi zdrav, hvala Bogu. Je pa res, da ni bil najmlajši.

Po Ljubljani pa vidim kar veliko otrok, ki niso sposobni priti peš v šesto nadstropje, če lift ne dela. Kaj šele, da bi se s tastarimi sprehodili v nedeljo popoldne na Rožnik ali ljubljanski grad …

Mi o dojenckih, ki jih nosijo v gore, ti o herojskem 6-letnem sinu….

Kar se tice pretiravanja v kontra smer, se pa strinjam s tabo 🙂 zelo skodljivo za otroka. Meni nerazumljivo pocetje, enako kot to o cemer pisemo (dojencki v visokih gorah, pa ne z gondolo).

Udhih, 04.07.2021 ob 12:36

Mi o dojenckih, ki jih nosijo v gore, ti o herojskem 6-letnem sinu….

Kar se tice pretiravanja v kontra smer, se pa strinjam s tabo 🙂 zelo skodljivo za otroka. Meni nerazumljivo pocetje, enako kot to o cemer pisemo (dojencki v visokih gorah, pa ne z gondolo).

Žal so mnogi mladi danes dojenčki še pri štiridesetih letih. Ali pa vsaj mamini sinčki, ki se jih vsaka normalna šponarca otepa.

30+ let nazaj je vrli slovenski očka vzel 1-2letnika v rugzaku na smučanje. Medtem ko je očka veselo smučal so otroku zmrznili udi! Mislim da je bilo v Zasavju. Važno je, da je očka užival!

Da ne govorim o ljudeh, ki grejo v gore s psom na povodcu. Še nisi doživel. Kaj misliš o njih?

En čehinji je v naših gorah pes v prepad skoču in je poletela skupaj z njim, ko so spodaj našli trupli, so videli, da je še vedno držala povodec.

Udhih,

Da ne govorim o ljudeh, ki grejo v gore s psom na povodcu. Še nisi doživel. Kaj misliš o njih?

En čehinji je v naših gorah pes v prepad skoču in je poletela skupaj z njim, ko so spodaj našli trupli, so videli, da je še vedno držala povodec.

kokoši, 04.07.2021 ob 13:02

Udhih,

Napiši še enkrat!

kokoši, 04.07.2021 ob 13:01

Noben pes ne skoči v prepad! Zdrsnilo mu je. Ali pa je zdrsnilo lastnici in ker je bil pes privezan je za seboj potegnila še psa.

Kurje možgane imaš.

Plot je visok, 04.07.2021 ob 13:04

Noben pes ne skoči v prepad! Zdrsnilo mu je. Ali pa je zdrsnilo lastnici in ker je bil pes privezan je za seboj potegnila še psa.

Kurje možgane imaš.

Zakaj žališ? Zakaj me ne maraš? Psu je zdrsnilo(če sem narobe napisal ko sem uporabil besedo skočil) in lastnico je potegnil za sabo. Tak je bil potek dogotka.

Kura, 04.07.2021 ob 13:04

Napiši še enkrat!

A si mi ti pisala včeraj v neki drugi temi?

Zakaj sem napisu še enkrat? Problem je ker mi noče citirat komentarja, ki ga označim za citiranje ko odgovarjam. 75% komentarjov mi citira, 25% pa mi jih noče. Vi nimate teh problemov?

kokoši, 04.07.2021 ob 13:08

Zakaj žališ? Zakaj me ne maraš? Psu je zdrsnilo(če sem narobe napisal ko sem uporabil besedo skočil) in lastnico je potegnil za sabo. Tak je bil potek dogotka.

Zakaj ti žališ lastnico psa? Je poletela?Si bil zraven in si videl?

Forum je poln tvojih žalitev takoj ko naletiš na zapis, ki se ne strinja s tabo! Izviraš še iz starega foruma!

dogoDki

z Djem in ne s Tjem! Tolikokrat so ti napisali, da bi si lahko že zapomnil.

Niso samo zdajšnji starši z otrokom kot modnim dodatkom, 04.07.2021 ob 12:59

30+ let nazaj je vrli slovenski očka vzel 1-2letnika v rugzaku na smučanje. Medtem ko je očka veselo smučal so otroku zmrznili udi! Mislim da je bilo v Zasavju. Važno je, da je očka užival!

MOji starši tudi poznajo to zgodbo. Menda je bil fotr celo zdravnik.

Kaj to pomeni? So mu amputirali ude al kako? Grooozno res..?

GROOOOOZNO, 04.07.2021 ob 14:43

Kaj to pomeni? So mu amputirali ude al kako? Grooozno res..?

Evo ti zgoraj si hotu citirat pa nisi mogu. Očitno se tudi drugim to dogaja…

Plot je visok, 04.07.2021 ob 13:15

Zakaj ti žališ lastnico psa? Je poletela?Si bil zraven in si videl?

Forum je poln tvojih žalitev takoj ko naletiš na zapis, ki se ne strinja s tabo! Izviraš še iz starega foruma!

dogoDki

z Djem in ne s Tjem! Tolikokrat so ti napisali, da bi si lahko že zapomnil.

Žalim lastnico? Pojasni. Kaj pa sem žaljivega o njej napisal???????????

Napisal sem samo dejstva in se pozneje bolj natančno izrazil z primernejšo besedo “zdrsnil” tebi na voljo.

Ja je znano kako se je to zgodilo, bila je to znana nesreča, že dolgo dolgo let nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close