Kaj Spielberg je res naredil žalostinko o genocidu robotov?
V Umetni inteligenci naj bi jaz imel empatijo do robota pa robotskega medeka?
Dobesedno je vklopil vse emotivne filmske mehanizme o opresiji in genocidu, kot v Vojni svetov, ampak z digitalno ustvarjenimi roboti. Pa se sprašujem, a se nekdo zajebava malo 😀
Kdo zavraga je v tem filmu dober? Za zbluženega robotka naj navijam? Kaj nihče ni malo razmislil, preden so izdali ta film.. Fajn so nam manipulirali čustva v naivnih časih 🙂
SvetiPropucij, 03.07.2021 ob 17:58
V Umetni inteligenci naj bi jaz imel empatijo do robota pa robotskega medeka?
Dobesedno je vklopil vse emotivne filmske mehanizme o opresiji in genocidu, kot v Vojni svetov, ampak z digitalno ustvarjenimi roboti. Pa se sprašujem, a se nekdo zajebava malo 😀
Kdo zavraga je v tem filmu dober? Za zbluženega robotka naj navijam? Kaj nihče ni malo razmislil, preden so izdali ta film.. Fajn so nam manipulirali čustva v naivnih časih 🙂
Ti si itak pošast, ti razen za svoje za nikogar ne.
Ženske ste zmedene in empatijo pripopate tud na govoreče mikrovalovke v FILMU. Zato vas je tako enostavno vozit okoli in vam manipulirat emocije in z sabo v jamo vlečete cel svet dobesedno. 🙂
Pravih emocij pa ne prepoznate več… Imate nekako čudno egalitarno empatijo, do vsega enako. Grozno. Jaz čutim empatijo do večine ljudi pa do vseh živalic, jaz že nisem tisti, ki je pošast, heh
Forum je zaprt za komentiranje.