SOLO DOPUST
Partner letos ne bo mogel na dopust zaradi službenih obveznosti.
Jaz pa bi rada šla in če ni druge možnosti, bom pa šla sama (sigurno nisem edina). Najraje bi šla v kakšne toplice.
Samski ali takšni kot jaz: kam v Sloveniji greste na dopust in vaše izkušnje, vas drugi čudno gledajo, ali vam je dolgčas…?
Jaz v toplice sicer ne hodim ker ne maram tega, ampak potujem pa veliko sama. Sedaj nek dopust (ležanje na plaži/ob bazenu ipd.) si vzamem samo za par dni, ker mi je drugače dolgčas. Ravno dovolj da prinesem notri vse branje, ki mi drugače ne uspe :). Običajno grem na bolj aktivne dopuste. Po europi običajno sama, Amerika, Canada tudi običajno sama, če grem pa na kakšno daljše potovanje (da ni samo v enem mestu recimo) grem pa velikokrat v organizaciji oskar agencije, kjer gre veliko ljudi samih. Lahko se tudi dogovoriš da deliš sobo z žensko, ki gre tudi sama če želiš.
Odvisno kaj si želiš od dopusta. Če ti je do mirnega dopusta z ležanjem, branjem, mogoče da se priključiš kakšni aktivnosti ki je organizirana tam kjer si…..potem mislim da boš uživala v toplicah. Privoščiš si še kakšno masažo, pedikuro….pa je :). Boš pa zagotovo tudi koga spoznala tam, vsaj jaz vedno koga spoznam na dopustih in se malo začebljaš pa je. Če si sam ljudje raje pristopijo in se pogovarjajo. Če sem v skupini se to redko zgodi.
Forum je zaprt za komentiranje.