Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Darilna kartica Baby center

Darilna kartica Baby center

Hotela sem kupiti za darilo kartico Baby center, pa vidim da je njena veljavnost samo 1 leto. Darilni boni so veljali več let, če se ne motim.

Ni mi všeč. Bom kupila kaj drugega. kakšen predlog?

Darilne bone kakšne druge trgovine? ?

Težko ti je kaj drugega svetovati, glede na to, da niti nisi napisala, komu (koliko staremu) kupuješ darilo.

Meni se sicer eno leto zdi popolnoma dovolj dolga doba. Če misliš izkoristit, boš v tem času zagotovo uspel kaj kupit. Če ti bo propadlo po enem letu, bi ti po treh prav tako.

Kupila bi za prijateljico, ki je rodila. Pa se mi zdi da v prvem letu se res najmanj kupuje.

Obleke je dobila rabljene, plenic pa tudi cel kup. Mi vem da smo naše bone za baby center ki sem jih dobila porabila za nakup čevljev in avtosedeža. tega v prvem letu pač ne rabiš.P

Avtosedež rabiš pri cca 9 mesecih, če po bližnjih dojenčkih sklepam. Nikjer ne piše, da ga moraš kupit zadnjo minuto.

Plenic sicer verjamem, da ima veliko, ampak ziher ne za eno leto ?

Sicer ima pa babycenter res širok asortma, ziher bo nekaj našla. Slincke, kozarček, kakšno igračko, spalno vrečo,… Mislim, če ne bo, pač ne bo, ampak tu potem ni rok veljavnosti problem.

Če ti res ni, kupi darilno kartico za DM. Sicer ne vem, koliko časa velja, ampak ni problema porabit, sploh z dojenckom ?

Pri 1 otroku zapraviš največ začneš valda že pred porodom (voziček, lupinca,previjalna,postelja) nadaljuješ kasneje mogoče črpalka za mleko sčasoma sigurno kakšna flaška kozarček za pitje kasneje mogoče kakšen grelec za flaške (ko greš na dopust) pa kašna elektronska varuška, pa voziček 3v 1 ti je kar naenkrat odveč in prevelik in prej ali slej kupiš marelo , ki se zloži lažje hitreje in manjše…Pa sigurno okoli 9 meseca avtosedež ali 2 ker ga nismo prestavljali skoz iz enega avta v drugega.

Cunj praktično v baby centru skoraj nisem kupovala planičk pa sploh ne!

Pa verjetno ne gre za vsoto bona 1000 e da nebi porabila v enem letu 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close