Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Narocanje about you trgovina pomoc

Narocanje about you trgovina pomoc

Zanima me ali je ze kdo narocal na about you spletni trgovini in v kolikem casu ste dobili. Narocila sem 29.6. Pise pa da naj bi prislo med 2.7. In 7.7. Moja prijateljica ima 6.7. rojstni dan in sem narocila nekaj zanjo zato me skrbi da nebi prislo dovol zgodaj.

Naročila sem 29.6. Danes sem dobila obvestilo, da bo paket jutri dostavljen.

Nihce ne naroca na About You.

Odgovor na objavo uporabnika
Jdjssj, 01.07.2021 ob 21:01

Zanima me ali je ze kdo narocal na about you spletni trgovini in v kolikem casu ste dobili. Narocila sem 29.6. Pise pa da naj bi prislo med 2.7. In 7.7. Moja prijateljica ima 6.7. rojstni dan in sem narocila nekaj zanjo zato me skrbi da nebi prislo dovol zgodaj.

Sem zadovoljna z njimi – izdelki običajno pridejo v parih dneh. Enkrat sem nekaj dobila malo kasneje in so mi poslali opravičilo s kodo za popust pri naslednjem nakupu.

Kaj pa ce paketa ne prevzamem? U primeru da nebi prisel do 6.7. ga nebi prevzela. A potem ga samo posljejo nazaj ali kako?

Odgovor na objavo uporabnika
Jdjssj, 01.07.2021 ob 21:56

Kaj pa ce paketa ne prevzamem? U primeru da nebi prisel do 6.7. ga nebi prevzela. A potem ga samo posljejo nazaj ali kako?

In tu je razlog zakaj ogromno trgovin v slovenijo ne pošilja …. in zakaj nihče pri zdravi pameti več ne ponuja možnosti plačila po prevzemu.

a ker če bo darilo en dan kasneje je pa konec sveta?

ja večkrat naročala…bilo vedno v roku enega tedna

Takim bi vam morali nabit tako kazen, da naslednjih par let ne bi mogli kupit niti enih tangic.

Denar boš hitreje dobila nazaj, če boš paket prevzela in robo vrnila … Na pošti čaka dva tedna.

Ravno v pon sem nekaj naročila in v četrtek dobila.

po mojih izkušnjam pridce dokaj hitro

Jaz narocam samo na mimovrste.com Lepo gres in dvignes robo v enem od njihovih prevzemnih mestih. Placas 2 X 0,90 € provizije in to je to.

Ko sem naročala, je prišlo znotraj roka.

Ne razumem pa oz. težje, zakaj bi vračala? Če prevzameš, vrneš, vrnejo kupnino. Ne vem pa, če jo jao ne prevzameš, ali je to tudi razlog za vračilo kupnine.

In kako veš, da bo osebi sploh všeč, prav? Če ji ne bo ustrezalo, a boš potem ti v njenem imenu vračala, če si že kupila?

Kupovat na pamet neke cunje, parfumerijo, pa še to prek spleta, je v prvi vrsti nepraktično. Če že, kupi, kar ji je všeč, pa da bo šla lahko sama zamenjat, če že. Ali ji raje podari bon, pa bo sama kupila.

Pol ji pa ne bo všeč, prav, bo komu podarila, bo pa užaljenost, ogenj v strehi. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close