Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek najcenejši nov avto

najcenejši nov avto

Sem v dilemi in ne vem, kaj naj kupim. Sem upokojenka in moram kupiti avto. Ne vem ali bi se odločila za novega, manjšega in poceni ali bi kupila avto iz druge roke, rabljen, vendar še v redu.

N a razpolago imam desettisoč evrov, nekal bi vzela še na leasing.

Svetujte mi, tisti, ki se spoznate na avte in imate tovrstne izkušnje.

Kakšen renault clio? Ta je nov model. Prilagam povezavo:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16215900&display=Renault%20Clio%20SCe%2065%20Limited

Ja, upokojenka definitivno potrebuje zanesljiv nov avto, da se brez problemov pripelje vsak dan v službo.

Ste upokojenci vceraj dobili regres. In tako kot vam gre dobro pod to sedanjo vlado vam se nikoli ni bilo lepo. Love do krove.

Gareto model 2021.

Ja, potem pa komunisti in protijanšisti govorijo, da so upokojenci revni, ter da sredni sloj izumira. Gre v penzijo in že razmišlja, kako nov avto kupit. A tako je videti propad srednjega sloja?

Joj ste pametni vsi..ženska vas je vprašala za nasvet vi pa nekaj drugo bluzite.

Kupi kaj manjšega ja kaka dacia sandero čisto vredu za upokojenko..če ne pa malo po avtohišah poglej če imajo kaj rabljenega..jaz sem kupila 3 leta staro ford fiesto samo se vozim v službo vsak dan 20km. Imamo še večjega pri hiši z katerim se mož vozi v službo.

Maš več manjših clio..polo..fiesta..kaki yaris malo poglej tudi na avtonet.

Jaz predlagam mercedesa. Ne splača se kupovati najcenejše, ker penzija bo še dolga ….

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 01.07.2021 ob 10:51

Ja, upokojenka definitivno potrebuje zanesljiv nov avto, da se brez problemov pripelje vsak dan v službo.

Desperadodajka utihni in nehaj se delati pametno. Gospa je vprašala za nasvet ti pa čisto po svoje bluziš.

Anonimno 9769, 01.07.2021 ob 10:49

Kakšen renault clio? Ta je nov model. Prilagam povezavo:

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16215900&display=Renault%20Clio%20SCe%2065%20Limited

Meni je Clio super avto, majhen, okreten, zmogljiv in malo porabi. Edina slabost je, da je najbolj kraden avto v Sloveniji, ce nimas hise in garaze, ni sans, da ti ga ne ukradejo!

super avto, 01.07.2021 ob 12:36

Meni je Clio super avto, majhen, okreten, zmogljiv in malo porabi. Edina slabost je, da je najbolj kraden avto v Sloveniji, ce nimas hise in garaze, ni sans, da ti ga ne ukradejo!

No ja, kakšnih 90% je odvisno od tega, kje živiš. Pri hiši je že tretji Clio, pa nam ga v 15 letih še niso ukradli, čeprav je ves čas zunaj.

ZAKAJ pa ga bi kradli?

“ZAKAJ pa ga bi kradli?”

Jah, zakaj. Zato, ker je renault clio najbolj zaželjen avto na svetu. Vrhunska kvaliteta, pa ceno drži.

Desperadodajka, 01.07.2021 ob 13:42

“ZAKAJ pa ga bi kradli?”

Jah, zakaj. Zato, ker je renault clio najbolj zaželjen avto na svetu. Vrhunska kvaliteta, pa ceno drži.

Prav le zato, ker jih je veliko in se na ta račun da veliko delov prodat. Kolegu so ga ukradli, policija ga je po naključji izsledila prvo noč in ga je že skor pol manjkalo. To ga oskubijo ko srake v par urah, ni šans da dobiš celega nazaj.

Komu pa prodajo tiste dele, če vsem avte pokradejo? Če ti ukradejo avto, ne rabiš več delov zanj.

Desperadodajka, 01.07.2021 ob 14:07

Komu pa prodajo tiste dele, če vsem avte pokradejo? Če ti ukradejo avto, ne rabiš več delov zanj.

Pa kaj je s tabo trol zmešani, moraš vsako temo posvinjat? Valjda da vsem ukradejo ja.

Kaj, a potem jih spet ne kradejo tako pogosto? Se splača torej clia nabavit?

Desperadodajka, 01.07.2021 ob 14:20

Kaj, a potem jih spet ne kradejo tako pogosto? Se splača torej clia nabavit?

Najprej si nabavi nova zdravila, potem pa le premisli.

Razmišljaj o kakšnem višjem avtu, ker s kolki in koleni bo vedno slabše.

A Renault firma ne dela rezervnih delov za clie, da mora črni trg z ukradenimi zalagat povpraševanje? A lastniki cliov, mislim, tistih, ki še niso ukradeni, vsako leto menjajo vrata, šipe, žaromete, sedeže in ostalo, da je treba to kar naprej krast, da se zadosti povpraševanju?

Sedaj sem še enkrat pogledala, če mi je kdo dal kakšen smiseln nasvet pa samo zabavljate čez upokojence. Imam šestdeset let in bi želela nekaj visokega, seveda ne dragega.

Marsičemu sem se odpovedala, da sem prišparala pri svoji pokojnini sedemsto evrov, teh desettisoč evrov.

ti predlagam. Robusten in zanesljiv, pa visok.

Potem bo najbolje vzet rabljenega Range Roverja. Z desettisoč evri ne moreš v avtomobilizmu novo in visoko letat.

Ne preveč komplicirat.

Hyundai i10 ali i20, bencinar

Dacia Sandero

Sta si omislila Kia sportage.

Ne vem, če še ga ne bova midva menjala za drug družinski avto.

https://www.avto.net/Ads/results.asp?znamka=Kia&model=Sportage&modelID=&tip=&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&starost2=999&oblika=0&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=0&mocMax=999999&kmMin=0&kmMax=9999999&kwMin=0&kwMax=999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&sirina=0&dolzina=&dolzinaMIN=0&dolzinaMAX=100&nosilnostMIN=0&nosilnostMAX=999999&lezisc=&presek=0&premer=0&col=0&vijakov=0&EToznaka=0&vozilo=&airbag=&barva=&barvaint=&EQ1=1000000000&EQ2=1000000000&EQ3=1000000000&EQ4=1000000000&EQ5=1000000000&EQ6=1000000000&EQ7=1110100120&EQ8=1000000001&EQ9=1000000000&KAT=1010000000&PIA=&PIAzero=&PSLO=&akcija=0&paketgarancije=&broker=0&prikazkategorije=0&kategorija=0&ONLvid=0&ONLnak=0&zaloga=10&arhiv=0&presort=&tipsort=&stran=

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close