Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hrvaška??

Hrvaška??

Rabimo test za tja in nazaj??

Če si kmetoziroma ruralc po Kacinovo, in prihajaš iz vzhodnega dela Slovenije potem ne rabiš NIČ. Če pa nisi ruralc temveč fensi šmensi meščan, potem pa rabiš za tja grede PCT.

Ker meščani ste pač glu***, ker še vedno ne upoštevate ukrepov, ki vam jih že dve leti trobljajo Kaco&Co. Tako pravi tudi Plemeniti iz iste Co. Glu* folk na zahodu, kaj češ. Pa sori no, če spadaš med te. Tega si nism jest zmislu.

Zahodna Slovenija za tja da, zadošča hitri test. Za nazaj od sobote 3.6. ni več potrebno. Potrebno pa je dokazilo o bivanju na HR.

Če kdo ve: kako dokazuješ, če bivaš pri prijateljih? Plačana turistična taksa? Saj verjetno je itak obvezna?

A pa hrvaški miličniki sploh vedo, kje teče meja med Z in V Slovenijo? Še Slovenci tega ne vemo, kaj bi oni.

A se hecate?

A uni hirti mora bit na papirju al je dost sms ?

A ni zdaj že cela slo zelena?

Ne. Ne rabis nic. Samo dokazat,da si bil vsaj 5 dni v Istri ali Dalmaciji.

Nič več-spet nova navodila

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/v-veljavi-evropska-digitalna-potrdila-kaj-to-pomeni-za-vstop-na-hrvasko/

In kateri debil bo podprl fašistična pravila ?

Od danes naprej veljajo nova pravila za vstop na Hrvaško. Ne glede na to, ali prihajaš iz zelene, oranžne ali cikaste države. Imeti moraš EU zeleno covid potrdilo, ki dokazuje da si ali cepljen, testiran ali prebolevnik. Lahko tudi brez tega EU potrdila, ampak moraš pa imeti kakšno drugo dokazilo, da si cepljen/testiran. Policist na meji pa se bo odločil, ali mu verjame ali ne.

Skratka, kot je bilo napovedano: Eu zeleno covid potrdilo bo postalo nekakšen cepilni potni list. Imeti ga boš moral(a) za potovanje, tako kot osebno ali potni list.

in teorija zarote je postala kruta realnost.

No, pišete kot da je to en tak zahteven postopek primerljiv s potovanjem na Luno. Vse, kar moraš narediti je to, da se greš cepiti ali testirati (oboje brezplačno) in si sprintaš potrdilo s QR kodo (tudi brezplačno).

Odgovor na objavo uporabnika
Gina944, 01.07.2021 ob 09:31

Ne. Ne rabis nic. Samo dokazat,da si bil vsaj 5 dni v Istri ali Dalmaciji.

Ni res, za vstop v Hrvaško je potrebno imet PCT. Hrvati so čez noč ukinili semafor in od danes zahtevajo PCT. Zato je danes kaos na mejah.

Najbolj so zadovoljni z digitalnim potrdilom, lahko je tudi sprintan ali cepilni kartonček. Sms ni dovolj.

Je rekla policistka na meji, da so to tudi oni šele zjutraj zvedeli. ?

Prihaja novi lock down.

Mene 25. 6. na meji niti vprasali niso po potrdilu, ceprav sem ga imela o negativnem testu. Ga pa zanalasc nisem pripravila, bi ga ze izbrskala, ce bi mi policist zatezil. Ce se vrnes do vkljucno 11. 7. (kar se itak moras, ce nisi predcasno glasoval, da.obkrozis PROTI!), za nazaj ne potebujes nic!

Benz674, 02.07.2021 ob 16:52

Mene 25. 6. na meji niti vprasali niso po potrdilu, ceprav sem ga imela o negativnem testu. Ga pa zanalasc nisem pripravila, bi ga ze izbrskala, ce bi mi policist zatezil. Ce se vrnes do vkljucno 11. 7. (kar se itak moras, ce nisi predcasno glasoval, da.obkrozis PROTI!), za nazaj ne potebujes nic!

Kaj bo drugače po 11.7.? Saj nihče še za jutri nič ne ve.

Ko se boste vsi cepili, ne boste vec sprasevali neumnosti.  Ali se cepi, ali pa ostani doma.

Se pravi tako kot cepljeni, ki pridejo iz rdecih drzav((((

Super.Hvala Slovenija. Ne potujejo vsi samo zaradi dopustovanja.Nekateri cakajo druzinske clane, ki pridejo na tezko pricakovani in zasluzeni dopust v Slovenijo – v karanteno.

Amebba, 02.07.2021 ob 17:15

Ko se boste vsi cepili, ne boste vec sprasevali neumnosti.  Ali se cepi, ali pa ostani doma.

Se pravi svetega nikad. Cepljenih ni niti 40%, pa dvomim, da jih 60% sedi doma. Naj se cepi, kdor se hoče. Ti kdo od tistih, ki delajo tako reklamo za cepljenje, lahko zagotovi, da ne moreš zboleti za koronavirusno boleznijo, če si cepljen? Pa da ne moreš imeti hujšega poteka bolezni? Pa da ne more priti do resnih zapletov po cepljenju? Pa do alergijske reakcije? Miokarditisa, strdkov… pri večini ne, kaj pa tisti redki primeri? Zakaj se nekateri po prv cepljenju ne gredo cepiti z drugim odmerkom?
Naj vsak naredi tako, kot se mu zdi prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close