Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Po zgledu levičarskih opic so tudi kolesarji skušali motiti proslavo

Po zgledu levičarskih opic so tudi kolesarji skušali motiti proslavo

Vsi še dobro pomnimo opičje obnašanje levičarskih posrancev v parlamentu, prav tako so kolesarki opičnjaki skušali motiti državno proslavo z nekakšnim žvižganjem in trobljenjem. Najbolj glasni so bili med minuto molka za padle med vojno. Ogabno, gnusno, ampak pričakovano od levičarjev. Prav tako so živižgali in spuščali opičje glasove med prihodom pomebnih tujih gostov. K sreči so gosti sicer imeli slušalke s prevodom, tako da šimpanzov niso slišali.

Ja kaj si pa od levičarjev pričakoval, iskreno?

a levičarji so krivi, ne fašisti Janševe sorte, ki samo lažejo in kradejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odgovor na objavo uporabnika
MAVRICAAAAA, 28.06.2021 ob 19:15

a levičarji so krivi, ne fašisti Janševe sorte, ki samo lažejo in kradejo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v tej vročini res ni čudno, če si spet preveč popilo …

V Sloveniji ne razumem ljudi, ki ne razumejo tistih, ki niso bili komunisti za časa vojne, saj jaz ne obsojam nikogar, niti ene niti druge strani in so znotraj istih družin bili eni na eni strani, drugi pa na drugi strani in so se po gozdovih skrivali in me žalosti, da je Jenul ljudi zmerjal z neofašisti, ker včasih tudi ni bilo izbire. Veste kaj se je znotraj istih družin npr dogajajo, so prišli domov, so rekli greš v vojno in je šel na rusko fronto in padel. Pa je potem tak človek, ki ni imel izbire neofašist. Mislim da ne.

Jaz danes vidim bolj problem v tem da so danes leve stranke manj narodno zavedne kot so bile leve stranke 50 let nazaj. In če je neka zdrava nacionalna pripadnost državi je to daleč od neonacistov. Če ima pri delu prednost državljan od tistega z delovno vizo se mi tudi ne zdi nič narobe, saj starši in stari starši državljana so veliko več prispevali k razvoju države kot od nekoga z delovno vizo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close